Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 100 152
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, вчера се срещнах с една тлъста хлебарка в банята  #Crazy Явно е излязла от канала. Какво да сипя в канала, за да ги избегна тези гости? Кислол ли да купя или нещо друго?

# 481
Ох, няма да можеш да ги изгониш  Confused
Пак ще си минават, т.к. каналът е сух - през него изтича вода. Сложи решетка на канала поне да не могат да ти лазят. Имай предвид, че са страшно силни гадини и като нищо могат да я преместят,повдигнат, ако не си я застопорила добре. Моят канал /и решетка/ е старовремски метален и много тежък, което ме спасява, но я да видиш у дома при майка ми..  Sick
Предлагам и да си купиш капан за хлебарки - картон със силно лепило и отрова, за да ги хващаш, но предполагам, че идеята няма да ти допадне - грозно е на средата на банята куп умрели хлебарки да чакат следващата.

ПС. И освен канала на пода в банята, и от сифона на мивката излизат и лично съм го виждала това. За там - гумена запушалка от левчето, иначе няма отърване.

# 482
Здравейте,
пробвах да търся с неуспех във форума дали сте намерили нещо за ефективно премахване на замърсяванията получаващи се по ризите и блузите от сухите дезодоранти и потта.... Whistling
Имам този проблем от както нося ризи а това се случва всеки ден но забелязвам че и блузите ми се съсипват лека полека...хелп

# 483
  • Добрич
някъде по-напред в темата беше писано- с обезмаслител се напръскват местата около мишницата и после в пералнята. Аз лично слагам веро.

# 484
Ще бъде изпитан твоят метод по -късно Simple Smile Благодаря Praynig

# 485
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На мен в темата ми бяха препоръчали този препарат и останах доволна.
Някак с обезмаслител не ме кефи идеята да си пръскам всички дрехи под мишниците...

# 486
  • София
Такива петна от дезодоранти оправям като разтварям прах за почистване от варовик и накисвам дрехите за 24 часа. После пера нормално. Доста блузи ми е спасил този метод.
Ето така горе-долу изглеждат тези прахчета:
Скрит текст:

# 487
  • На брега на реката
Здравейте,
пробвах да търся с неуспех във форума дали сте намерили нещо за ефективно премахване на замърсяванията получаващи се по ризите и блузите от сухите дезодоранти и потта.... Whistling
Имам този проблем от както нося ризи а това се случва всеки ден но забелязвам че и блузите ми се съсипват лека полека...хелп

Ето това е специализиран препарат :http://www.eurostok.com/index.php/products/view/434

Аз лично ползвам това :http://magazinatuvas.com/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=29843 и съм много доволна. Напръсквам, разтривам, оставям да постои 15-20 мниутки, разтърквам отново  и в пералнята.

# 488
  • оттам, откъдето започва България
Никой от посочените линкове не се отваря.

# 489
  • София
Потъмнели от дезодорант подмишници на бели блузи успешно съм почиствала, като ги напръскам с препарат за почистване на банята, след което ги изпирам в пералнята.

Кажете как да почистя светлобежова чанта от изкуствена кожа - от вътрешната страна, там, където се опира до тялото, се оцвети в синьо от дънките.

# 490
  • оттам, откъдето започва България
Пробвай с магическата гъба https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0 … 52363%3B570%3B379.

# 491
Здравейте,

Препарат против котлен камък, после със сапун за лекета и търкаш.

# 492
Здравейте,

Препарат против котлен камък, после със сапун за лекета и търкаш.

Това, което се образува, е смес от пот и антиперспирант. Маха се с лимонов сок като дрехата се накисне. Действа добре върху памук.

# 493
Лимона не избелва ли ?

# 494
  • На брега на реката
При мен се отварят и двата, опитай през друг браузър. Първият посочен е на Бекман за петна от ръжда и дезодорант, а втория е  Сано за баня анти калк и се справя чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт