Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 100 467
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Момичета, помагайте! Купих си риза - тъмно синьо каре, която се оказа силно замърсена, но това го видях чак като я събирах от простора - вече я бях изпрала и скъсала етикетите, за да мога да я върна. Такова нещо не бях виждала - прах я 4 пъти, последния път на 60 градуса с препарат за петна Ariel и пак без резултат, вече  smile3511.
От  какво е замърсена, снимай петната поне да видим, така на изуст, иначе сапън за лекета можеш да пробваш.
Или със Спот Rolling Eyes

# 76
  • София
Здравейте, момичета! Много ми харесва темичката, а и вие сте корифеи в областта! Изключително полезни неща научих от вас. Можете ли да ми кажете как да почистя петно от мастило от кажен диван? Благодаря предварително!

# 77
Здравейте, момичета! Много ми харесва темичката, а и вие сте корифеи в областта! Изключително полезни неща научих от вас. Можете ли да ми кажете как да почистя петно от мастило от кажен диван? Благодаря предварително!

Медицински спирт?

# 78
Момичета, имахме купен оцето заместител или как се води там, подкислител ли? Започнах да чистя термокана с него, сложи Полирапида в джоба си. То закипя, запени се, без да го нагрявам дори и каната блесна. И да не чистите с него, не го яжте.

# 79
  • Русе
Момичета, имахме купен оцето заместител или как се води там, подкислител ли? Започнах да чистя термокана с него, сложи Полирапида в джоба си. То закипя, запени се, без да го нагрявам дори и каната блесна. И да не чистите с него, не го яжте.
От години си чистя термоканата с... пакетче лимонтозу. Свети после. Peace
Не се сещам вече как реших да пробвам, но първия опит беше върху каната в службата. Бях я купувала преди да изляза в отпуск по майчинство, беше иноксова. След 1 година като се върнах - не можах да я позная. Не стига, че отвътре имаше със сигурност 3-4 мм котлен камък(говорим за водата в Русе), ами и отвън не и личеше, че е инокс. С 2 пакетчета лимонтозу и няколко пъти завиране, а после киснене цяла нощ - на другата сутрин каната отвътре беше като нова.

# 80

Здравей, Габси,

Естествена кожа не се чисти по никакъв начин - поне до този извод съм стигнала в моите опити. Такава е самата материя.

Съжалявам, ако ще те разочаровам, но мисията е невъзможна.

# 81
  • оттам, откъдето започва България
Пробвай с магическата гъба.

# 82
Моят диван е изкусвена кожа и синът ми го драсна с химикалка. Пробвах какво ли не, за да махна драскотината, но не стана - спирт, мокра кърпичка, CIF, веро. Оставих го така и сега го няма надрасканото  Shocked Не знам как е станало.... Whistling

# 83
  • Русе
Аз веднъж бях писала в някоя тема как синът ми си рисувал акула и дъщеря ми(тогава 4 годишна)  беше решила да си нарисува и тя, но на кожения диван. С какво ли не пробвах, изчетох де що имаше съвети из нета, избледня леко, но не се заличи. Някъде прочетох, че с по-често сядане на мястото, се заличавало и наистина - след известно време акулата изчезна. Та така - чисти се с дупе  Mr. Green

# 84
Та така - чисти се с дупе  Mr. Green

hahaha хихихихих  Сигурно и нашата драскотина се е изчистила така! Ми, че много добре - поне е безплатно!!!  Mr. Green

# 85
Та така - чисти се с дупе  Mr. Green
Значи вече си имаме препарат "вълшебно дупе"  Wink Това наистина беше полезна и интересна информация, не се шегувам.

# 86

Със циф или спирт пробвай. Ако е остествена кожата първо с циф-а, защото спирта може да я изсуши.

Нали има гумички за химикал, защо с тях да не стане. Някак не вярвам, че  не може да се изчисти.

# 87
  • Русе
star in the sky, както казват "не питай старило, ами патило" Wink Болна бях тогава, още повече, че сме под наем и дивана не е наш.

adelinda, Циф беше първия препарат, с който пробвах да изчистя, а после спирт, дезодорант, парфюм, тоалетно мляко, лакочестител, крем за лице, Доместос.... Както писах и в предния пост - де що намерих предложения, пробвах.
Да пробва жената, пък може при нея да излезе петното! То от кожа до кожа има разлика.

# 88
star in the sky, както казват "не питай старило, ами патило" Wink Болна бях тогава, още повече, че сме под наем и дивана не е наш.

adelinda, Циф беше първия препарат, с който пробвах да изчистя, а после спирт, дезодорант, парфюм, тоалетно мляко, лакочестител, крем за лице, Доместос.... Както писах и в предния пост - де що намерих предложения, пробвах.
Да пробва жената, пък може при нея да излезе петното! То от кожа до кожа има разлика.

И от химикал до химикал най-вече.  Peace

# 89
  • Русе
И от химикал до химикал най-вече.  Peace
Да, права си. Peace

Общи условия

Активация на акаунт