Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 99 902
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Предполагам за филтрите говорите? Аз не виждам проблем да се чистят с меглио, не че е необходим обезмаслител чак, освен ако не е в кухнята, но просто меглиото чисти почти всичко.
Скрит текст:
Не за филтрите а за питата вътре.Има много клипчета как пръскат по нея,пада мръсотията после,но си иска и изплакване.

# 706
  • Русе
Какво му чисие на климатика с обезмаслител? Че ми стана интересно...
Ами мръсотията вътре...от прахта,която се набива в питите.
Вътре го чистя само с четката с прахосмукачката. Когато монтираха един от климатиците, техниците ми каззха, че вътре тези пластинки са много фини, лесно се гънат и много, много да не бутам там.
Пластмасовите филтри чистя само с гореща вода и веро.

# 707
  • София
Здравейте,   bouquet
Някой ползвал ли е този препарат
Доволни ли сте? И, най-вече ме интересува, дали се намира ли из магазините или е само с поръчка от сайта им?

# 708
  • Сoфия
viki_1974, не съм пробвала. След като с толкова силни препарати не се маха, смяташ ли, че ще има ефект?
Абсолютно същия проблем имам! Тъмнокафявите фуги станаха бели, не точно от латекс, а от строителните материали...Онзи ден пробвах с оцет, но няма ефект  Cry

# 709
Момичета,за почистване на климатик все чета за Меглио  Thinking Някой смелчага да се е пробвал?
Викала съм майстор да ми прави профилактика на климатиците, видях че и той чисти с Меглио.

# 710
  • оттам, откъдето започва България
За климатика от фирмата ми оставиха един флакон, когато идваха да ни правят профилактика.
newsm78 И на нас ни оставиха един флакон от поддържащата фирма, ама като не гледах техника как точно процедира, а пък ми се иска да го поизчистя климатика.

# 711
Попитай някой майстор от фирмите да ти направи профилактика, но в извън работното му време, така няма да ти вземе толкова пари. Иначе си е кушия сама да си почистваш, защото те почистват и външното тяло. Не си от моя град, няма как да ти препоръчам. Аз останах много доволна, много се постара човека.

# 712
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление, за да имаме гаранция на Фуджицуто две години поред си плащахме за профилактика по 30-35 лв. и тя включваше само почистване на вътрешно тяло. Външното нищо не го е правил техника.  newsm78

# 713
За съжаление, за да имаме гаранция на Фуджицуто две години поред си плащахме за профилактика по 30-35 лв. и тя включваше само почистване на вътрешно тяло. Външното нищо не го е правил техника.  newsm78
А е трябвало. Все пак климатика се състои от 2-те тела. На мен винаги са ми правили профилактика и на 2-те. Външното тяло,  ако е на открито, в смисъл го вали дъжд, няма кой знае какво за правене по него, защото водата си отмива натрупания прахоляк. Ако обаче е под навес или нещо друго, си иска почистване поне веднъж годишно.
Аз лично вече за профилактика не плащам и си оставам с едногодишна гаранция.
За спрейовете - има си указание на самия спрей -махаш филтрите пръскаш питата, изчакваш и пускаш на максимална мощност. При мен нищо не излезе, а бях приготвила дебели картони, където да изпада мръсотията..
За Мелиото - от последната фирма, която ми монтира последния климатик, ми казаха, че се пръска с него, после с вода - но все още не съм изпробвала - изглежда ми голяма цапаница..., пък и след тая вода се притеснявам да не избие ръжда..

# 714
  • плевен
Здравейте момичета1Имам спешен въпрос-с какъв препарат без отмиване да си изпера мокета?Миналата година бях вземала някакъв израелски,но сега не го намирам.Благодаря ви предварително.

# 715
  • София
Здравейте момичета1Имам спешен въпрос-с какъв препарат без отмиване да си изпера мокета?Миналата година бях вземала някакъв израелски,но сега не го намирам.Благодаря ви предварително.

Цък - напръскваш, изчакваш, изпрахосмукваш Peace Продава се в Лидъл.

# 716
  • София
Здравейте!Моля да ми препоръчате ефикасен препарат за почистване на керамичен плот.Купувах от Кауфланд разни препарати,но с никой от тях нямаше добър ефект.Благодаря предварително!

# 717
  • София
Здравейте!Моля да ми препоръчате ефикасен препарат за почистване на керамичен плот.Купувах от Кауфланд разни препарати,но с никой от тях нямаше добър ефект.Благодаря предварително!

Това, или това, може и това. Пробвала съм ги и меглиото се справя по-бързо. Иначе мият идеално. Важно е като се напръска да се изчака малко, а не да се отмива веднага.

# 718
  • Русе
Цък - напръскваш, изчакваш, изпрахосмукваш Peace Продава се в Лидъл.
Да, ама не е от постоянния асортимент.
Гледах реклама на Медикс за килими и видях, че освен препарата за пране, има и някакъв с пулверизатор. Предполагам, че той ще е за сухо почистване. newsm78

# 719
Здравейте,   bouquet
Някой ползвал ли е този препарат
Доволни ли сте? И, най-вече ме интересува, дали се намира ли из магазините или е само с поръчка от сайта им?
аз го купих с дистрибутор , какво те интересува за него, чисти средна работа, но е безвреден, аз съм оперирана от щиитовидна жлеза преди 8 месеца и не смея да чистя с друго, защото ми дразни гърлото. Ползвам го с 1/3 вода, толкова оцет и толкова вода, чистя банята така. Иначе плочки чистя с една капачка и под също.

Общи условия

Активация на акаунт