Къде в Русе?! тема 6

• 82 129
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Четох из темите, че пускат разни такива "черни петъци" по моловете, но не всички магазини се включват. Намаленията са малки и не си заслужавало много. Може пък при нас да си заслужава. Аз петък, него петък ще пазя компютъра в нас.

Тези дни ще мина през Хипото да разгледам какво имат налично, че харесах едни играчки в сайта и ще пиша ако няма да има намаление. Но съм на 99% сигурна, че ще има.

# 286
  • Русе
Да им имам черните петъци в БГ. Скоро случайно минавахме през Търново точно в техния "черен петък". Такава смешка, не е истина. Няма нищо общо с английските ЧП, когато хората правят реални намаления. Ако не е толкова бавна доставката от Англия, направо не бих пазарувала от тук.
Иначе на Хипото най-много си струват книгите и някои игри и неща на БГ.

# 287
  • МАРС
А, как така в кой Мол, аз защо оставам с впечатление, че имаме само един? newsm78
Този в Здравец.
Не всички магазини искат да участват в намалението и в уречения ден не отварят.
Доколкото разбрах, процентът на намаление за всеки магазин ще е различен, на кой колкото му се отпусне, но като цяло е символично, наистина няма нищо общо с чужбинските.

# 288
А, как така в кой Мол, аз защо оставам с впечатление, че имаме само един? newsm78
Този в Здравец.
.....

нали имаме и на центъра един  Thinking , където беше книжарницата Пингвините

# 289
  • Русе
По "Шлагер" радио постоянно върви реклама, че на 28.11. петък ще има черен петък в "Хиполенд"

# 290
Благодаря за точния отговор. За съжаление малкият ми рожденик е на 25-ти, но нищо - ще се възползвам евентуално за каката  Simple Smile

# 291
Къде в Русе има най- голям избор на матраци, т.е. мостри? Интересуват ме ТЕД и Парадайз специално

# 292
  • Русе
На мен ми се счу в рекламите по N-joy, че намалението в Хиполенд ще бъде на 21,11. В сайта им не намирам никаква информация. Пак ще се ослушвам и ще докладвам.

# 293
На мен ми се счу в рекламите по N-joy, че намалението в Хиполенд ще бъде на 21,11. В сайта им не намирам никаква информация. Пак ще се ослушвам и ще докладвам.

Аз питах направо в чата на сайта им  Laughing . Там ми казаха, че днес по-късно ще има информация в сайта .

# 294
Големи надежди възлагате на тези намаления....

# 295
На улуца Мария Луиза, точно преди златарския на борисова, има един магазин, казва се "Здраве 2". Някой да е пазарувал от там?  Flutter

# 296

защо реши, че са големи надеждите  Laughing пазарувам от Хиполенд на черния петък последните 2 години и знам много добре какви са намаленията...а и да, на книгите възлагам надежди, там няма как да ми завишат цените предварително  Peace

На улуца Мария Луиза, точно преди златарския на борисова, има един магазин, казва се "Здраве 2". Някой да е пазарувал от там?  Flutter

не съм, но съм влизала и не е особено зареден какво те интересува? А и не е Здраве, него го затвориха остана само един в града, този се казва по друг начин иначе  като продукти е такъв.

# 297

защо реши, че са големи надеждите  Laughing пазарувам от Хиполенд на черния петък последните 2 години и знам много добре какви са намаленията...а и да, на книгите възлагам надежди, там няма как да ми завишат цените предварително  Peace

На улуца Мария Луиза, точно преди златарския на борисова, има един магазин, казва се "Здраве 2". Някой да е пазарувал от там?  Flutter

не съм, но съм влизала и не е особено зареден какво те интересува? А и не е Здраве, него го затвориха остана само един в града, този се казва по друг начин иначе  като продукти е такъв.

Като минавам от там само се заглеждам (засега), виждам че имат био масла, интерестно ми беше дали имат и някакви био храни - примерно ядки, семена и др

# 298
Ще погледна утре и ще ти кажа  Peace

# 299
Леле, майка ми напазарува днес от Хиполенд! Аз хубаво казвах да изчакаме до четвъртък, но...
В неделя синът ми си хареса два миньона - бяха намалени. Днес са пак със старата цена  Stop Затова е нормално да чакаме намаленията.
Миналата година се оказах съвсем случайно с децата в магазина точно на Черния петък. Въобще не знаех какво е това и се чудех защо хората пазаруват като луди  Laughing По едно време се ослушвах да чуя да не би румънци да са превзели Хиполенд предпразнично, а то какво било! Намаленията си ги биваше, но пък нямаше точно този камион, който синът ми се беше избрал. Тръгнахме си със седалка за кола.

Общи условия

Активация на акаунт