Къде в Русе?! тема 6

• 81 999
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Идете в новооткритият музей Wink

# 61
Здравейте момичета, уикенда ще бъдем в Русе и моля за препоръки за места които да посетим, за хапване и ако имате отзиви за хотел Анна Палас ще се радвам да споделите. Наумила съм си и да посетя аутлета на Кенсол, но дали си струва?

Имаше това онова, зависи какво търсиш  Peace

На мен ми харесаха една плътна черна рокля и едни дънки  Wink

# 62
  • Русе
Здравейте, скоро обсъждахте темата за матраците, но сега не мога да намеря, къде точно беше. Искам да си купя матрак. В интернет разглеждах, не знаех, че има толкова видове матраци, въобще не мога да реша, какъв да си купя. Затова търся магазин, където да отида, да разгледам и да пробвам матраци на различни производители. Къде в Русе има такъв магазин?

# 63
Здравейте, скоро обсъждахте темата за матраците, но сега не мога да намеря, къде точно беше. Искам да си купя матрак. В интернет разглеждах, не знаех, че има толкова видове матраци, въобще не мога да реша, какъв да си купя. Затова търся магазин, където да отида, да разгледам и да пробвам матраци на различни производители. Къде в Русе има такъв магазин?

в Роял на третия етаж има магазин за матраци,може и да ги тестваш Simple Smile

# 64
Скоро гледах някаква разпродажба. Скоро, скоро... като бяха Комиците в Русе. Беше тозно до Бюрото по труда. Иначе Екон са русенска фирма за матраци. Аз лично бих препоръчала МИТ мебел. Намират се на Борисова Към Гарата в един от блоковете отдолу. Там където са мебелните магазини. Имат магазин и срещу старото родилно, но по добре на Борисова май да се отиде. Нашия матрак за детското единично легло е от там. Пружинен е и аз такъв исках, а и такъв ми препоръчаха. Много е важно и леглото какво е, не е само матрака важен. Така че матрак се избира по легло освен останалите критерии.

# 65
Фирма Екон са от гр.Бяла  Wink  https://ekon-bg.com/bg/  .
Аз имам техен матрак вече 7-ма година и съм много доволна, на детето също взех такъв. Но всеки има различни изисквания, ето аз пружинен например никога няма да си взема  Laughing

# 66
mibobo  Hug Ето, че и аз научих нещо ново. Що съм си мислела, че са от Русе незнам.

# 67
  • Русе
mibobo  Hug Ето, че и аз научих нещо ново. Що съм си мислела, че са от Русе незнам.
Матраците са в Бяла. Бившия завод Латекс.
А иначе правилно си си мислела, защото ЕКОН са русенска фирма. Техни са и боите Пастело. Намира се някъде зад завод Бор. Там обаче са само боите.

# 68
Здравейте, взех си количка Чиполино LUMIX , но не знам къде мога да намеря Адаптери за кошче Лумина към нея, или ще поръчам ако трябва.  Thinking

# 69
Мини през магазин ПИФ и попитай там. До колкото знам те са по на ясно за тази марка колички. А най сигурно ще ти е да поръчаш от нета стига да знаеш точните адаптери.

Екон са зад Бор или по точно след бензиностанцията на Дапа

# 70
  • Русе
Екон са зад Бор или по точно след бензиностанцията на Дапа
Точно, след Дап-а, се завива надясно. Peace

# 71
Фирма Екон са от гр.Бяла  Wink  https://ekon-bg.com/bg/  .
Аз имам техен матрак вече 7-ма година и съм много доволна, на детето също взех такъв. Но всеки има различни изисквания, ето аз пружинен например никога няма да си взема  Laughing

newsm10

# 72
И аз съм с техен, очарована съм  Peace

А възглавниците им как са? Има ли ги налични някъде, че не мога да преценя височината от сайта?

# 73

А възглавниците им как са? Има ли ги налични някъде, че не мога да преценя височината от сайта?

Имаме от анатомичните и моят мъж много си я харесва, но аз спя на много ниска почти без възглавница и моята така си стои. На детето също съм взела само, че от детските  Peace

# 74
  • Русе

От 6 години сестра ми спят на матрак и възглавници на ЕКОН и са много доволни. Наши приятели и те имат такива матраци и възглавници от 3-4 години - също са много доволни, а те не обичат високи възглавници.

Общи условия

Активация на акаунт