Къде в Русе?! тема 6

• 82 147
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Аз ходих на иглотерапия в София при д-р Руйчев http://bolka.bg/bg/about/za-d-r-ruichev лично на мен ми помогна, въпреки, че поставянето на "иглите" никак не беше от най приятните неща на света. Няма нищо общо от това което сме гледали по американските филми как забождат иглите по теб все едно си дарц, а иглите са тънки като косъм. Но пък след курса при него имах ремисия от няколко години. Преди това беше ад. С дискова херния съм. Моят комшия обиколи лекарите в Русе и не беше никак впечатлен, накрая се подложи на операция в София и в момента се чувства добре, а и видимо е позагладил косъма. Искрено му се радвам. Ужасно е да боли.

Аз пък видях китайски до Дойче Шуле  newsm78 едно време беше кръчме за след кръчмо - дискотека  Joy

# 196
Мамолог- д-р Йовчев и д-р Начев делят един кабинет в червената сграда до първа поликлиника.Няма значение кой от двамата ще извърши прегледа.Имат хубав ехограф за целта и работят с направление, но не знам то какво покрива.
Зъболекари - клиника св Аполония, д-р Еленкова,чака се доста за часове, но работи добре.
Ендокринолог-не се ангажирам с мнение.
Аз ходих на Усмивка, но не намерих това което търсех Wink

# 197
... онази червената сграда, точно преди Първа поликлиника. Там, където са кабинетите на д-р Рудницки и д-р Грозева.

Само да кажа, че кабинета на Рудницки вече не е там.

А за китайския и аз ще чакам мнения.

# 198
Ние ходихме с колеги още в първия ден на откриването на "Ко Ши Ям" - мисля беше преди около 3 седмици. Реално заведението е разделено на две част и в едната сервират китайската храна. В тази част няма кухня, бар - само масите са отделили реално,а сервитьорите обслужват двете части на заведението. Тогава беше чисто, вече не знам как е. Имаше нещо като дневно меню написано на листче с химикал и друго меню, което беше "официалното" явно. Цените на обедното бяха добри - спагети няколко вида с месо, зеленчуци и различни сосове мисля, че нямаше над 3 лв. Ориза със зеленчуци и месо беше 3.50 лв. Бяха ни пообъркали сосовете към поръчките, а други хора в момента нямаше в заведението. На мен не ми хареса това, което аз си бях поръчала, но може просто да съм нямала късмет. Колегите също не бяха доволни, но пък си хапнаха поръчаното. 

# 199
Пиша за докторите подред.
Ходя от 9 години на зъболекар при д-р Танев - кабинета му се намира до "Мястото". Доволна съм, но взема много скъпо. Продължавам да ходя там, защото съм си патила от любезни, но некадърни зъболекари.
Майка ми е с две операции на щитовидната жлеза и ходи  при д-р Славчева - приема в частния си кабинет.
За мамолозите д-р Начев и д-р Йовчев само ще кажа, че не помогнаха на покойната ми вече снаха  Cry Ходеше на редовни профилактични прегледи заради малко топче в едната гърда и както нямаше нищо притеснително се оказа карцином в 4-ти стадий. Констатира го жена - лекар, не помня името и. Ще питам майка ми, защото и тя ходи при нея.

# 200
..........Констатира го жена - лекар, не помня името и. Ще питам майка ми, защото и тя ходи при нея.

Ще помоля да я напишеш после тук  Peace

За др.Таневи мога да кажа, че не вземат скъпо ами прескъпо  Close иначе спор няма добри са (аз съм ходила при Танева главно).
Аз лично ходя при др.Бурова, доста е груба и темерутеста като човек, но пък работи добре според мен и цените и са нормални. Иначе много ги хвалят всички в Аполония, аз водих малкия при Витанова бяхме само за преглед, беше много внимателна.

За ендокринолози темата я коментираме на всеки 5 страници  Laughing и всеки път извода е - нямаме добри такива, при по-сериозен проблем поне в Плевен, ако не в София.

# 201
Жената мамолог предполагам, че е д-р Галина Петрова.

# 202
  • Русе
Тя ме оперира от фиброаденом. И аз само нея знам като жена. Иначе са ме преглеждали и Кожухаров и Начев.

# 203
Тя ме оперира от фиброаденом. И аз само нея знам като жена. Иначе са ме преглеждали и Кожухаров и Начев.

Голям ли беше? Всички ли се оперират?

# 204
Цитат
Жената мамолог предполагам, че е д-р Галина Петрова.
И аз си мислех, че се казва Петрова, но не бях сигурна. Тя е.

# 205
Здравейте, някой знае ли къде в Русе се провеждат тренировки по Kangoo jump?

# 206
  • Русе

Голям ли беше? Всички ли се оперират?

Беше колкото пуканка. Поне като го извади ми заприлича на такова. Първо ме прегледа Кожухаров и каза, че трябва да се оперира. Потърсихме Петрова за второ мнение и тя потвърди. Извадиха ми го с местна упойка. Беше отдавна, 2001г.

# 207
Благодаря ви момичета за бързите отговори  Hug
Още утре ще отида да видя за дънков плат el_ .За мамолога мисля че се ориентирам къде е.Описала си ми доста добре-благодаря ти.За зъболекаря също много мерси. Heart EyesОт последния грам не съм доволна... ooooh!
agnesana ,оххх,смях се отново от сърце  Party За този дарц  Joy А пък аз наистина мислех че е както съм гледала:бод-бод-бод...и готово.... Crazy
Иначе това до Дойче Шуле е по скоро китайска закусвалня.Спагетите със свинско моя ги обожава.Слагат им някакъв тъмен сос.Бе питам ги какъв е-не казват...Уж така им го давали.Иначе този сос прави цялата вкусотия.Аз още пробвах китайския ориз...бе,вкъщи по мога да си го догодя на китайски.Тъй да се изразя,да не обиждам  Rolling Eyes Не обичам да го правя. Crazy
Nia7 ,благодаря ти много за помощта.Жалко че не си намерила нищо в Усмивка-та.Аз обмислям утре пак да ходя до него...Така и така ще съм по центъра по разни лекари.Пък да мина и през него... ако имат едни светли дънки като за мен.То и боди ми трябва.
kattrin ,аз от некадърни зъболекари си патя почти цял живот.И повечето взимат скъпо.Винаги ме е било страх когато се нуждая от операция или от това някой да ми бърка в устата.
За мамолозите мога да кажа че в София съм била доволна.Но тук направо незнам при кой да отида.Имам фиброаденом  Tired Попитай за името на лекаря,ще съм ти безкрайно благодарна.
Nia7 ,lubito ,мерси  Hug
lubito ,предполагам е било с разрез...Понеже са ми обяснявали че може и със спринцовка.Болеше ли?Остана ли ти белег?
Много,ама много благодаря на всички ви .Едно гуш от мен!!! Hug

# 208
  • Русе

lubito ,предполагам е било с разрез...Понеже са ми обяснявали че може и със спринцовка.Болеше ли?Остана ли ти белег?

Не, не ме боля. Остана малък белег, все пак имаше 4-5 конци. С времето избледня.  Peace

# 209
Фиброаденома не е голяма операция. Аз като бях на операция в София ни приеха заедно с едно момиче, което оперираха от фиброаденом. Помня смътно,че я видях станала,когато ме караха от операционната към стаята.(моята операция беше много по-дълга и сложна). Пуснаха я на другия ден.

Общи условия

Активация на акаунт