Къде в Русе?! тема 6

• 82 119
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
mibobo, взе ми думите от устата за книжките. Всеки преценява за себе си. И не ми се е счуло, няколко пъти чух рекламата, че черният петък на Хиполенд ще бъде на 21,11.
За МОЛ Русе има инфо, че ще има черен петък на 28,11 да не би с него да се бъркате?

Ето и информацията от сайта:http://www.hippoland.net/

# 301
Да, на 21 ще е вече го има на страницата им  Peace
http://www.hippoland.net/

# 302
  • Русе
mibobo, писали сме едновременно hahaha

# 303
Демира    ул. Климент Охридски 24, бл. Варна

Къде се намира това? Упорито си търся матраците аз  Wink

# 304
Ще погледна утре и ще ти кажа  Peace

bouquet

# 305
  • Русе
На улуца Мария Луиза, точно преди златарския на борисова, има един магазин, казва се "Здраве 2". Някой да е пазарувал от там?  Flutter

Аз току-що се връщам от магазин "Здраве", който е на "Александровска" и да, ядки и семена има. Жената преди мен си купи овесени ядки, видях, че има няколко вида лелено семе и още някакви чудесии, но не съм обръщала специално внимание - не бях влязла да гледам това. Simple Smile

# 306
  • Русе
И аз да питам за матраците, ще сменяме спалнята, ще има да ходя да лягам по всевъзможни легла, само нямам идея къде има.

# 307
За матраци - в България Мебел на Николаевска/срещу Сони център/ - врата с дълъг коридор, магазина е в безистена. Слийп Хаус са си намалили мострената зала и имат малко наличности. Браво център на бул. Хр. Ботев имат мостри, една кадърна продавачка, другата хич я няма. Матраци ТЕД имат магазин на гърба на фирма Карина, в тяхната сграда. Не съм разглеждала, но в Баумакс има някакви матраци, в Практикер също няколко бройки.
Иначе голямо разнообразие аз разглеждах в мебели Ралица в Варна, в МОЛ-а. Със сигурност там има и други големи мострени зали, ако имате възможност да отидете до там.
Аз още си избирам матрак за спалнята, за да сменя сегашния. На свекърва ми взехме Рос Мари матрак пружинен - удобен е, но се усещат пружините като се легне в края на леглото по страничния борд. Има подложка отдолу и отгоре, но отстрани по височината на матрака няма.
За сравнение моя правен матрак - получих го с спалнята преди 6г. е добре подплътен, но вече му е време за смяна.
В Метро има някакви акции на матраци Магнифлекс постоянно, но не съм видяла мостри.

# 308
МИТ мебел на Борисова срещу Търговска лига (сладкарница Люлин) и срещу старото родилно. Те са производител на матраци, мисля работят и с Блян, но не съм сигурна.

# 309
  • Русе

Къде се намира това? Упорито си търся матраците аз  Wink
raja_nikol, ми тази уличка е една забутана, някъде срещу Земеделския колеж се пада. Какви мебели пък там?
Аа, да - под високия блок са. Веднага след Оптика М13М
Ама там да има ли матраци ТЕД? В Практикер има, в МЕТРО също. Ние лятото нали обикаляхме да търсим, та си взехме от Практикер, че в МЕТРО нямаше размера, който ни трябваше.
Гугъл казва, че и по бул. Христо Ботев, предполагам до Жираф, магазин Браво дето е.

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 00:23 от viki_1974

# 310
  • Русе
Мерси, ще ходи да се ляга, няма как, мисля, че много трудно ще го изберем матрака.
За Варна, Плевен и Търново и аз си мислех, като имаме път натам, ще гледаме. Мислим до края на януари цялото обзавеждане на спалнята да сменяме, че е на 100 г, а матракът е ужасен.

# 311
Здравейте,знаете ли диетолог, който може да препоръчате в нашият мил град?

# 312

Къде се намира това? Упорито си търся матраците аз  Wink
raja_nikol, ми тази уличка е една забутана, някъде срещу Земеделския колеж се пада. Какви мебели пък там?
Аа, да - под високия блок са. Веднага след Оптика М13М
Ама там да има ли матраци ТЕД?

Не, там дават дистрибутори на Парадайз, ТЕД има навсякъде, но аз искам тия да видя  Peace
Спряла съм се на 3 модела, 2 ТЕД и един на Парадайз, ама дали ще мога да ги видя на живо или по мнения от форума ще купя накрая, не се знае  Mr. Green

Точно сайта на Слийп хауз гледах аз, значи и те имат магазин, не знаех  Peace

# 313
От 1 г. сме с матрак Нани Аруба, изключително доволни сме. Купихме го директно от склада на Нани в Русе. Много любезни хора, направиха ни и 10% отстъпка. И как стана да разберем - взехме спалня от един олигофрен, когото чакаме да ни я направи 3 м. Заведи ни той да избираме матрак. На ТЕД не ни харесаха изобщо. След това ни заведе в склада на НАНИ в Русе. Той си тръгна, че бързаше. Хората от офиса на склада ни казаха да вземем директно от тях, защото от мебелния магазин  няма да ни направят никакво намаление. Имате  възможност да сядате на матраците, да питате. Много сме доволни. Купихме и рамката за матрака от тях. Двоумяхме се между нани Аруба и Нани Аруба Мемори. Дадохме капаро някакво и ни го доставиха до вкъщи без пари. Взехме малко по-евтиния вариант. Ако някой има въпроси насреща съм.

# 314
Да попитам нещо във връзка с Лидл  Simple Smile . Интересуваме някой ходил ли е вчера например в магазините до НАП и този в здравец и дали е обърнал внимание дали има инхалатори. Защото в магазина в Дружба няма а ми е трудно да обиколя другите два, та да знам ако някой случайно е видял.

Общи условия

Активация на акаунт