Къде в Русе?! тема 6

• 81 959
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Разбрах, че ДМ (Мол Русе) ще има 20% намаления в черния петък за продукти с тяхната марка. Бебешките пюрета BABYLOVE дали са включени в тази промоция?  newsm78 Моля, ако някой ходи - да пита на място и да ми пише.   bouquet
Кои други техни продукти си струва да се пазаруват?

# 361
имат хубави перилни препарати. Аз се чудя на ел.четка за зъби.

# 362
dotiraz идвам да попитам във връзка с черния петък в мола, че нали имаш брошура  Simple Smile, на книжарница Сиела, ще има ли намаление някакво?

# 363
mibobo: - 10% на всички стоки в Сиела, но със сигурност в Хермес имат по-добра оферта за петъка.

# 364
mibobo: - 10% на всички стоки в Сиела, но със сигурност в Хермес имат по-добра оферта за петъка.

Благодаря ти   bouquet

# 365
a v pilini Grinning ? Simple Smile

# 366
  • Русе
Здравейте!
Къде в Русе мога да си закупя тишу хартия?

# 367

Pilini не виждам в брошурата...Кое беше Pilini?

# 368
  • Русе
Пилини е Carlo Paolli. Магазин за дрехи, чанти и обувки.

# 369
Тогава имам отговор: в брошурата пише от 30 до 60% на всички артикули.

# 370
Пилини е Carlo Paolli. Магазин за дрехи, чанти и обувки.
а вярно се казваше така засукано хаха Simple Smile
мерси ,ще ги видим как ще се представят като цяло мола  Thinking

# 371
  • Русе
Момичета, пак да попитам - никой ли не знае къде в Русе мога да си купя тишу хартия? Видях онлайн, но доставката е по-скъпа от самата хартия.

# 372
И аз с едно въпросче...
От коя мебелна фирма в града мога да си поръчам кухня (с опция освен мебелите да доставят и уредите)?

# 373
  • Русе
Момичета, пак да попитам - никой ли не знае къде в Русе мога да си купя тишу хартия? Видях онлайн, но доставката е по-скъпа от самата хартия.

Що си мисля, че на Джъмбо има.

# 374
  • Русе
И аз с едно въпросче...
От коя мебелна фирма в града мога да си поръчам кухня (с опция освен мебелите да доставят и уредите)?
Ами те по-големите фирма мисля предлагат и ел. уреди.
Да не звучи като реклама, че за втори път за десетина дни го пиша, но съм много доволна от Макс дизайн+. Това лято ни правиха детските стаи, напролет, живот и здраве при тях мислим и кухня да поръчаме(без ел. уреди, че си имаме).

Общи условия

Активация на акаунт