Къде в Русе?! тема 6

• 82 017
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Здравейте,да ви питам къде мога да намеря зимни ботуши на денди или на бард за момиче,№35-36
Далисимо?
Или в Ялта(ако все още има магазини там) преди имаше един магазин на първи етаж откъм улицата, някъде в средата, вътре продаваха играчки и обувки точно на Денди и на Барт.

# 436
Някъде из града дали се продават детски нощни лампи костенурка? От ония - прожектиращите зведички. Или само онлайн  newsm78

# 437
  • Русе
Няколко мои познати си купиха такива и то все от ОЛХ. Цената им беше някъде около 15 лв (това без доставка).

# 438
  • Русе
Благодаря, много интересно  Hug

# 439
Някъде из града дали се продават детски нощни лампи костенурка? От ония - прожектиращите зведички. Или само онлайн  newsm78

Да не става въпрос за тази костенурка? http://grabo.bg/detska-lampa-0wzhn4

# 440
Да, тази е. Но аз искам да я видя по възможност реално какво представлява.

# 441
Може би във Вълшебство или в Джъмбо би я имало. Лично аз не съм срещала. Приятелка си купи от Вегатойс преди години и е доволна. Имало китайски имитации за по 15-20лв и оригинални за по 40лв някъде. Вторите били по хубави. Лично аз нямам наблюдения лични. Съжалявам, че не можах особено да помогна.

# 442
  • Русе
В Лидл бяха пуснали преди време, може пак да пуснат.

# 443
Здравейте, някоя от вас виждала ли е по магазините/парфюмериите боя за коса Галант?  Имах добри впечатления от нея преди няколко години, но сега не мога да я намеря.

# 444
  • Русе
Малко със закъснение за костенурките: вкъщи имаме подарък костенурка (китайска имитация) и е много качествена. Също така имаме и модел калинка (оригинална), но лично на мен като функции (понеже има малко разлика в начина на светене) ми допада повече костенурката. Иначе като имитация попаднах случайно днес на тази: http://magazina.me/index.php?route=product/product&path=71&product_id=138

# 445
На Джъмбо знам, че няма, за другаде- нямам идея. Но аз преди малко я поръчах от нета. Китайска, щото други не намерих. Само такива, които са намалени от 30-40 лв на 15-16 лв. Ще я видим като пристигне.

# 446
В Лидл бяха пуснали преди време, може пак да пуснат.
Да,и аз съм сигурна че там я имаше преди известно време. PeaceМоже пак да я пуснат...

# 447
Здравейте, искам да попитам къде в Русе мога да си купя кокосово масло на добра цена, студено пресовано, не държа да е био-мио само да е хубаво. Simple Smile
А за лампичките, вече си поръчала, но ги има в ebay и са по 8 долара някъде, като напишеш lamp turdle и излизат, иначе аз имам Star Master пак от този тип само, че не е костенурчи и съм доволна купих я с ваучер за 12лв от ozo или grabo вече не помня. Simple Smile
Дано да случиш на лапичка.   bouquet

# 448
Момичета, къде се плаща такса за лична карта.На кръговото до полицията има ли клон на банка?

# 449
  • в огледалото на живота
Момичета, къде се плаща такса за лична карта.На кръговото до полицията има ли клон на банка?
Да,отстрани където се влиза за самия вход на полицията.

Общи условия

Активация на акаунт