Интериорен стил по аматьорски - 26

• 68 775
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
На 'партийния дом', сега общината във Варна, мисля, че са такива дограмите. Не знам и ФК дали не беше. Изобщо луксозните сгради от началото на 80-те, ако не бъркам.

# 556
Оооо, това е моят любим 2097/30 на Джино Сарфати. Разкажи как се сдоби с него. Всъщност, ако е оригинал на Flos, знам. Simple Smile))) Но ако е имитация, откъде е и как е спрямо оригинала?
Оригинал е ,не посмях да взимам имитации,които не съм видяла пред себе си.Едно време имаше имитации в магазин Decor corner /в Мол Парадайз в София/ ,преди бяха Долче Каза.Та...имитацията с 30 крушки бе 300лв.,но мъж ми се дръпна,нещо не го хареса.Аз ,обаче, се влюбих в този Флос и каквото и да гледах,не ми харесваше.За съжаление вече не я предлагат имитацията там,ходих да питам.Имаха доста други имитации на известни марки и много мила жена,която работи там,и която каза,че би ме посъветвала кое от имитации се струва и кое не препоръчва.
От един испански сайт ми продаваха имитация за 250Е,в доста китайски също го има.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 16:30 от ДХ3

# 557
Хареса ми къщата с банята на балкона. Последното е доста  ексцентрично решение, но пък хората са си направили 2 в 1. Докато единият си взима вана, другият си цъка на компа и си говорят. В резултат - една сплотено семейство Simple Smile

Пода от какво им е? Сякаш не е теракот това?

# 558
  • Русе, България
Оле, ДХЗ, току-що разгледах един интериор, където го имаше точно, ама точно този полилей!!! Дори ми стои отворен още в съседния таб. Ето линка: http://nicety.livejournal.com/1602353.html. Направо зяпнах, като видях съвпадението! Честит да ти е, изглежда стилен и много красив!

# 559
ДХЗ, и аз бих се радвала да споделиш повече снимки и инфо за столовете.
Аз да се похваля, че днес ми монтират кухнята.  Crazy

# 560
  • Майничка
И на мен ми хареса балкона с банята, но все пак не бих се навила да купя апартамента под тях... още повече, че май в схемата видях предвидена и тоалетна.

# 561
 ДХЗ, честит полилей, страхотен.

На мен ми харесаха и двете жилища, само обесеното мече бррр. Но иначе се нанасям и в двете днес.

# 562
Ау, сега специално потърсих подробно снимки на полилея.
Красавище е това!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 563
  • София
Ето го - реплика. Сега е момента        Wink

http://www.ebay.co.uk/itm/Mod-2097-30-50-Chandelier-Lamp-by-FLOS … sd%3D141461307354

# 564
Оригинал е ,не посмях да взимам имитации,които не съм видяла пред себе си. ... Аз ,обаче, се влюбих в този Флос и каквото и да гледах,не ми харесваше.
Разбирам те, и аз страдам от същата болест. По-старите списващи в темата са запознати с анамнезата. Simple Smile))))) Само, че аз искам по-големия, с 50 лампички.
Аз също не смея за имитация, понеже са само онлайн. Оригиналът е толкова перфектен и красив, че би било жалко нещо да не е както трябва.
Честит да ти е!

# 565
ДХЗ, и аз бих се радвала да споделиш повече снимки и инфо за столовете.
Аз да се похваля, че днес ми монтират кухнята.  Crazy
Столчета не са нищо особено,не ги препоръчвам,временни са,имам едни,които са комплект с масата,но не съм ги претапицирала.
По принцип обзавеждането в хола са стари наши мебели,които много обичаме.и които решихме да сложим и в това жилище.Затова ще сменя дамаските  и плотовете на някои от тях,за да ги вържа с интериора.Само кухнята е нова.
Успех с твоята кухня. Grinning

# 566
  • В сърцето на любимия човек
ДХ3- полилея е много хубав, но цената му е  #Crazy

# 567
Помня Барба как го бленуваш Simple Smile

Една статия за светлинните икони.

В този сайт също го има:

http://www.voga.com/uk/

Разцъкайте от менюто, има всички актуални от блоговете маси, столове, дивани и т.н.

Аз пък ако харесвам нещо много, много, и искам да го имам...бих си взела и реплика Simple Smile

# 568
 Приятелка имаше оригинална Арко и я продаде заедно с къщата Cry сърцето ми се  скъса като разбрах. Дано новите собственици са я оценили и не е заминала на някой гараж сейл. Лампата беше наследство от бащата на съпуга и който е бил архитект.

# 569
ДХ3- полилея е много хубав, но цената му е  #Crazy

Именно цената ме спираше повече от 2г. Гледах какви ли не други,но нищо не ме заплени така,затова накрая успях да го купя.

Аз пък ако харесвам нещо много, много, и искам да го имам...бих си взела и реплика Simple Smile
Бих взела реплика,но исках да я видя първо,а не намерих в последствие.Като цяло репликите на този Флос никак не са евтини и не ми се рискуваше.
Умрях от яд,че не купих имитацията за 300лв.,но мъж ми се запъна тогава. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт