Интериорен стил по аматьорски - 26

• 68 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Оо Боги, огледалото е много красиво.
За кухнята като казваш, че ще живея с цвета нали и с всеки друг ще живея и също може да омръзне какво да избера, а по-студено синьо? С кой цвят според вас рискът е по-малък естествено дърво може би?

# 616
  • Варна
Гадамер, подозирам, че е много красиво у вас, но ми беше много затруднително да разгледам с тези обърнати наопаки снимки. Wink

Синя вода, мерси, и аз много си го харесвам. На повече от 100г е. Доста трудно го изчистих, но реших да го оставя в автентичния му вид.
Аз, както знаеш, обичам много цвят. Наситен и ярък. За кухненски шкафчета обаче съм на мнение, че могат да са всякакъв цвят, стига да са бели Mr. Green
Ако не искаш бяло, може да са много светлосини, или бледозелени.

# 617
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, на айпада ми излизат в правилна позиция, странна работа. По-нататък ще кача по-хубави снимки през лаптопа.

Богиня, при вас как върви?

# 618
  • София
   Честито! При всички е много красиво!   bouquet Особено в лампата на Гадамер се влюбих, ма наистина голяма гимнастика е разглеждането... ама - страхотен дом!  Heart Eyes

Мисля да направя зелена кухня като цвета е като този на стената, пода бели и черни плочки, плота на кухнята  newsm78 черен? И да имам стена с бели тухли. Какво мислите за такава комбинация?

A тези заслужават ли си? http://olx.bg/i2/shkaf-s-drvorezba-i61089760#:935048eede

Това описаното ще стане чудесно според мен, ако наистина шкафовете са бели, всички други цветове както са описани, а стените на кухнята в този зелен цвят.

Шкафчето с резбата и аз го гледах, но доста изгнило и разпаднало се ми се стори.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 23:27 от katri

# 619
  • Варна
Гадамер, пак съм до кривата круша  Twisted Evil Отново вратите. Тези врати ме върнаха в първи клас. Сега последно - едната я рязаха и боядисваха отново, понеже не се затваряше. Докато наместваха другите, счупиха 2 перваза. Сега пак ще чакам сигурно месец, докато ги оправят.
Ако кажа, че ми е писнало, ще ми повярвате ли?

# 620
Богиня, ще се съглася с бялото само да не са тези бледите не са мои. Искам наситен цвят.
Гадамер, а аз на ай пада изобщо не видях, че има качени снимки в поста ти. След като се преместих на телефона вече ги виждам

# 621
  • софия
Гадамер, разкошно е! Плочките, кухнята, лампата, всичко! Чашата за вино, камината...

Като цъкнете с десен бутон да разгледате снимката и се показва правилно.

# 622
Много уютна кухня, Гадамер, поздрави

# 623
  • Варна
Blue_water, тогава това е само за теб

Аз поне бих го изкопирала без капка съмнение и угризения.

# 624
Хм, на айпада ми излизат в правилна позиция, странна работа. По-нататък ще кача по-хубави снимки през лаптопа.

gadamer, много е красиво, а камината ме заплени! Много щастливи моменти в новия дом!   bouquet
Като кликна с десен бутон върху снимката - Преглед на изображението и всичко си отива на място. Peace

# 625
  • софия
Ох и завесите...
Какви са плочките, разкошни са

# 626
  • Варна
Аз не можах да направя това с бутона и мишката, затова за по-лесно си обърнах лаптопа.  Mr. Green Гадамер, много е красиво, много. Искаме още снимки.

# 627
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси момичета. Много неща имам да показвам, ама нали искам да е завършено, та затова се бавя. Дневната чака монтаж на первази, библиотеката има да се довършва, но предполагам до седмица ще се приключи. Само нямаме перила на интериорната стълба. Кухнята е готова, с изключение на осветлението в шкафовете и витрината.

Богиня, не знам защо имате такъв проблем с тези врати, толкова време и толкова преправяне? А че ти е писнало е напълно разбираемо. Аз много искам да видя дневната и кухнята в обживян вид  Grinning

Плочките са на Vives, като специално ще снимам белите да видите каква красота са, релефни и всяка с е различна шарка.

# 628
Simple Smile виждала съм кухнята бих искала да имам ракава, но се разминава стилово с другите ми идеи

# 629
Блу, на мен ми звучи отлично, но без стената с белите тухли.
gadamer, много хубаво изглежда, с нетърпение чакам снимки!

Общи условия

Активация на акаунт