Огледалата у дома

• 6 899
  • 15
  •   1
Отговори
  • София
Използвате ли огледала за постигане на определени ефекти в интериора? Споделете идеи.

# 1
Имаме едно голямо огледало от Икеа в коридора.
Ей това е: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=20223
Идеята беше да "отворим" пространството.
Имаме и едно доста голямо в банята.
Но ми се ще някой да сподели повече идеи за други места в апартамента, където би могло да стои добре такова нещо.

# 2
В банята имаме едно голямо над мивката и цялата врата отвътре е с огледало, за постигане на визуално по-голямо помещение. Има ефект Simple Smile

Много ми харесва как стои този тип като на снимката, но за съжаление нямаме толкова място...

# 3
Имаме голямо огледало в спалнята от Икеа, монтирано е на стената.

# 4
  • На погрешната планета
В коридор имам един огромен вграден гардероб с 6 врати, от край в край от пода до тавана, който беше изключително грозен ooooh!, но събира много багаж. Нямах опция да направя нов на негово място, нито да го махна, затова го боядисах с черна матова боя на водна основа и поръчах да ми изрежат 6 огледала, които са съвсем малко по-малки от вратите. Лепнах ги със лепило за огледала и сега хем гардероба е красив, хем коридора изглежда по-голям, хем има къде да се оглеждаме всички заедно Mr. Green.

# 5
По фъншуй в спалнята е кофти да има огледала.

# 6
Жилището ми е малко, а коридора още по- малък. Все пак успях да наместя едно от огледалата на Икея http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30469 и трябва да кажа, че придава лек модерен акцент на супер малкия ми коридор. Допълнително за шик между двата елемента на огледалото може да се добави лед осветление.  Simple Smile

# 7

Пофъншуй са едни големи фънглупости на фънтъркалета! Доказано! Ако искате и примери имам. Да си ги практикуват на изток.

Пролетен дъждец, поста ми не отправен лично към теб, а към тази комерсиализирана измишльотина. да не си харчат парите за ненужни неща младите семейства! Понеже и преди малко четох в една друга тема колко на лошо било да се подаряват часовници, ножове и пр . Ми дойде повече.

Относно огледалата - обожавам ги. Особено и когато са в хубава рамка. Визуално винаги правят помещението по просторно.

# 8
Аз не бих сложила огледало в спалнята!
Чела съм доста по въпроса, не само фън шуи....наречете ме суеверна, но не бих. Peace

Иначе в коридора имаме голямо в цял ръст, както и в банята над мивката - цялата стена по ширина е в огледало...

# 9

Пофъншуй са едни големи фънглупости на фънтъркалета! Доказано! Ако искате и примери имам. Да си ги практикуват на изток.

Пролетен дъждец, поста ми не отправен лично към теб, а към тази комерсиализирана измишльотина. да не си харчат парите за ненужни неща младите семейства! Понеже и преди малко четох в една друга тема колко на лошо било да се подаряват часовници, ножове и пр . Ми дойде повече.

Относно огледалата - обожавам ги. Особено и когато са в хубава рамка. Визуално винаги правят помещението по просторно.

И в православното християнство не е добре да има огледало срещу леглото,просто хората не го знаят,а не се и интересуват, суетата е по-важна!Аз имам много огледала, но не и в спалнята! Всеки сам си избира!

# 10
Да, разглеждат ги като врати към други светове, не винаги по-добри..

# 11
Да, разглеждат ги като врати към други светове, не винаги по-добри..

Peace  Hug

# 12
Да, точно това имах предвид. И ние християните имаме такова поверие за огледало срещу спалнята - било на раздяла или нещо такова... Нашите лятото ще направят 55 години съвместен живот, а от както се помня  срещу голямата спалня има голямо огледало.  Правено по поръчка с дърворезба и все още си е там.

И у съседката - гардероб с големи врати с огледала. А сигурно бракът им е на повече от 35 години. Та който иска да си вярва, който - не. Написах го защото преди и аз се увлякла по фън шуй.... Но. !?! По добре да спра - имаше такава тема за суеверията.

И аз имам в спалнята огледало, е не е срещу леглото, но имам.

# 13

Аз не съм суеверна. Имам в спалнята огледало и повече вярвам на твърдението, че вечер като ставам мога да се изплаша отколкото, че е врата към друг свят и такива чудеса  #Crazy

Аз също обожавам огледала който са по - разчупени и с красиви рамки, имаме в коридора, спалнята и детската. Зор идваше с пренасянето че много тежаха само.

# 14
Здравейте,не можах да намеря тема ,затова пиша тук! Моля да ме посъветвате! Чудя се дали да залепя огледало на обикновенна(НЕ алуминиева) врата,от страната на малъкия коридор. Огледалото е 50/175см 4мм дебелина. Моля дайте мнения!

Общи условия

Активация на акаунт