Страхотна тема със страхотни мами и бебоци

Елефтерия Подкрепям те за отбиването. Аз още се изцеждам и нещо вече ми писна и много се чудя дали и аз да не спирам вече

Лека вечер момичета
!
изглежда сигурно, което е най-важно за мен !
на Фейчка за колажа 
седи сама и е много сладка, та да я снимам преди съвсем да се е озъбила, че вече като им излезнат зъбките и не са толкова бебешки. Така че ако не изпишем темата до тогава, може да се включа и аз 
нищо че налрая диването пак ще си прави, каквото си иска, ама така е, като толкова ми е жал за нея, като плаче. 
за всички мами, които са удържали толкова време да кърмят цедейки и понасяйки лишения. Аз сигурно щях отдавна да съм се отказала. Цеденето ми е много неприятно, може би защото така и не го оползотворявах това мляко
Даже след всичкия тормоз вече се замислям дали ако имам друго дете ще го кърмя...То нали тревата от среща винаги е по-зелена, та на мен от страни ми се вижда много лесно с АМ - правиш си му режим, знаеш го колко яде, може и други да го гледат...
Знаех си, че вие ще ме разберете, че ММ се опитва да мрънка нещо, ама него кой го пита
Познавам много бебета, а и в темата си имаме, които не са кърмени, а пък растат здрави, красиви и щастливи, което е най-важното, без значение на каква храна са 
На сегашния колаж ние сме в ляво от долу на горе втората снимка, в момента само аз съм червенокоса, Вики след 20 години ще бъде 

Малко нестандартно се озъбва. ;Р
Мрън!
изцедих 60мл и това беше ...
Аз го купих от Икеа-хареса ми това,че може да се разглобява и да се почиства само централната част с нааканото,а не цялото гърне...http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86062 Вие кога мислите ,че трябва да започнем да ги тормозим бебчовците с тези гърнета?

По червената коса
Ние с Митака сме нахилени точно до Кръстева и Мони.
И вечния въпрос - нахранило ли се е това дете, като му остана толкова много мляко в шишето....
Та, голям рев му хвърляме, като го сложа на него. Ама аз съм упорита де, вече тия ревове не ме трогват. Нали съм майка-терорист...
За кг не се притеснявай, като започне да щъка наляво-надясно малката, ще ги свалиш търчейки след нея 
А най-важното е, че не сме пили антибиотици! Да е жива и здрава нефроложката, която абсолютно се противопостави на АБ лечение (което всички останали ни пробутваха). 3 седмици курс бани с Калиев перманганат - и сме чисти! Алелуя! 
.

Отвън удебеленото е с материя като чорапогащника, а отвътре е като хавлиена материя. Влюбих се в него. После ако не забравя ще го снимам да ви го покажа.
Влюбих се в тия чорапогащници

в категория буйки са, но са си чисти обувчици. Иначе ботушки съм поръчала от Sport direct-a, и чакам доставката да пристигне по-другата седмица. Все пак благодаря за мнението 
ако ги намериш, моля те, пиши ми, че ние по цял ден не спираме 
за всички мами и хубав ден от нас с Мони