Февруарчета лудуват, а мамите будуват - 6 тема

• 26 984
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
A здрасте пак на МаМафията Grinning
Кръстева, силно съм за идеята с пицата. Аз снощи се скатах по същия начин. Довечера мисля на китайско да сме  Party Не за друго, ами се изчерпах откъм идеи за манджи, пък и ММ сега не казва какво иска. От време на време получава некви факсове за това, какво му се яде, но твърде рядко. И в повечето случаи, все е нещо, което е много трудоемко.  Crossing Arms
Ами аз точно за туй искам да скатая Whistling "какво да готвя за довечера?" - "оооо, не знам, каквото искаш"  Shocked еми ОК, тогава - пица Whistling
Довечера те чакам на линия, а междувременно - яхни метлата и иди му обясни на момчето, ама да не се заобясняваш много Whistling Laughing  Hug

# 391
  • NE
Мечева Пак си добре, поне песента е читава. Преди като живеехме в апартамента и имах само един почивен ден и от ранни зори ме почваха с маанетата. ooooh!
Кръстева Чувала съм за известните ямболски пици. Винаги съм го казвала - два пъти дадох солена манджа на ММ и повече не ми дава да готвя. Joy
Копчелино Ах че е хубава Натали. Heart Eyes Hug

# 392
Абе момичета, аз от днес съм в чуденка Thinking от кога ще можем малко да подсоляваме и да добавяме малко захар  newsm78 Мони все да не яде  Shocked обедните си пюрета, а Мони да не яде, значи има причина. Следобедното си го хапва, че кашичките са сладникави и направа е като обезумял докато яде Thinking
та не знам от кога ще можем да подправяме newsm78

# 393
Злати, на нас ЛЛ ни каза да даваме сол след 1.5 годишна възраст. Захар не ни е забранила, но аз лично не искам още да давам.

# 394
Охооо, значи имаме много време до тогава, благодаря ти Лили Heart Eyes

# 395
Аз даже съм купила на малката сухари за попарата без сол,ама още не съм почнала да давам пшеница... http://befit.bg/eshop/%D0%A1%D0%A3%D0%A5%D0%90%D0%A0%D0%98-ETI-M … 0%93%D0%A0.580019 Някой пробвал ли ги е?  newsm78

# 396
Привет, мафия! Grinning
Кръстева и виновна за мафията! Аз да си кажа!  Joy  Hug
Прибрахме се от разходка. Моята приятелка даже забеляза 3-те ми лакирани нокътя.  newsm09 И ме похвали.  Rolling Eyes Blush Май да взема по-често да го правя, щото тъй направо смешно... Да ме поздравяват, че съм лакирана (е, вярно, тук-там, ама все пак...) много ми дойде. Ми да бе, и аз съм жена, представяте ли си?  Crossing Arms Ама нищо де, тя пък не си беше оскубала веждите, та... познайте  newsm48 После доволно се посмяхме, една на друга Simple Smile
Копче, гледам, имате ток у вас  Joy Много е сладка Наталито  Heart Eyes
Феичке, ама различни маанета, нали?  hahaha Пък ние само 1 песен знаем Grinning Ходих, впрочем. Търсих го младежа, ама или го нямаше, или беше заспал зимен сън... Ми то от толкоз "пътувания до луната" се уморява човек...  newsm78  ooooh!
Кръстева нашия шаман каза минимум годинка и тогава сол. Даже най-добре било къмто 2.  #Crazy Защото до тогава още се развивал очния нерв... или нещо от сорта.
Съни, аз купих такива сухари. Мислех попара да ги правя, ама си ги изядох аз. Нямат сол, ама имат захар. Та ако не си двала захар още, или ако се въздържаш, по-добре купи други. Аз купувам от "човешките" (тва го видях в друга тема, да не помислите че аз съм го измислила  Joy) на Goldies - пшеница + ръж.
Сега отивам да се правя на  Monkey , щото Димитко иска публика и развлечения. Довечера съм на линия за   Drunk yesyes

# 397
  • Англия
Бебетата до годинка не трябва да приемат повече от 1гр.сол на ден, защото бъбреците не биха се справили с нея. Кърмените деца я получават от майката, със захранените трябва да се внимава, защото тази доза лесно може да се надвиши с храни като сирене или хляб (популярното зрънчо няма да го коментирам  #Cussing out). За деца от 1 до 3 години се препоръчва до 2гр.сол на ден. Добавената захар изобщо няма нужда да се споменава, знаете много добре колко е вредна.

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 21:30 от ana.ana

# 398
Копче, много сладка Наталито Heart Eyes

Аз да кажа, че съм тук за купона, отивам да изкъпя пиклата, да и дам да яде, да се изкъпя и аз и идвам  animal037 Ако до половин час ме няма, значи съм се удавила  love001

# 399
Момичета, въпрос за първа сигурна сума  Laughing Камилията 3дни ли се даваше и после колко време пауза се правеше,че съм хвърлила опаковката  Embarassed ?

Обещавам утре да се включа за повече,че мъжО е дошъл да види детето и утре ще си ходи...

Hug -ки на всички  и наздраве, на събралите се  cheers

# 400
Дученцеееее Hug бягай при мъжо сега, нас не ни мисли, ние няма да избягаме
 Praynig стискам палци нещата помежду ви да се оправят
ДА ЖИВЕЕ МАМАМАФИЯЯЯЯЯ  Rolling Eyes Whistling Joy

# 401
Оп, ето ме, оцелях ooooh! Ама малкото диване не искаше да заспи. Тя и сега не иска, ама аз се скрих newsm43 Баща и уж я приспива, аз аз си сипах едно и съм в обедна почивка. Наздраве мацки Drunk
То като гледам едно ще ме занити и бързо ша са сгромолясам smile3544 Като се има предвид и колко съм се наспала. Дано диването да не се буди повече от 3 пъти тая нощ, та да се почувствам човек newsm68

Дуче, 3 дни е камилията. Имам една неотворена опаковка, ама не пише колко време се почива newsm78 Пише ако симптомите продължат, консултирайте се с лекар

# 402
Elefteria, сватя, половин час мина! Да звъним ли на 112?  Joy
Дет имаше една реклама едно време : "Колежке, пусни сигнал"....че не си се удавила  Joy
Дуче fingerscrossed стискам палци да се наредят нещата. Давай свекито при нас малко, да й   Sob майката.  Twisted Evil Да я питаш после нецепена басма, видЕла ли е  Whistling  newsm65
А за Камилията, трябва поне две седмици почивка. После може пак. Тъй предрече шамана.
Кръстева, да живей МамаМафията!  Hands Clap  newsm18
Ай Наздраве, за мафията!  newsm24

Edit:
 amiiii сватя, отдъхнах си. Няма да пращам водолазите.  Joy
Ай наздраве!  cheers Аз съм на ментичка. Ама и аз както съм половин човек, ще има 10 минути "иху", после рязко тихУ....  yesyes

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 22:43 от г-жа Мечева

# 403
Сватя, аз да ти кажа у банята не се удавих, ама са удавям у чашата Stuck Out Tongue Winking Eye
А ММ само ме обикаля и ми се смее, бъзика се с мене и ми праи романтика, свещи ми пали 1dating ше го бушонирам след малко, ако не ми разкара фотото от пред лицето smile3557
Нещо Злати, ми се губи. Записала съм я в списъка за cheers

# 404
Здравейте

Аз се спрях на тези обувки за прохождане

http://www.k-k.bg/en/todler-s-first-shoes-for-crawling-ComCategory48en

Вие какво сте купили /решили ... при нас бебешките обувки са адски скъпи и не по-хубави та реших от БГ ...

Общи условия

Активация на акаунт