Февруарчета лудуват, а мамите будуват - 6 тема

• 26 974
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Oпааа, Наздраве, компанията!@
  love001 Drunk
Кръстевааа, блажиш ли, блажиш ли?  Joy Ай, че ще ти пишем отсъствие.  hahaha
Сватя, и ММ ми се усмихва многозначително Мисли май, че ше има джиджи-биджи, ама не позна  tongue
АдскаМоме, тц, хич не съм мислила още. Като ида в магазина след някой ден, грабвам едни обуща-прохождалки за ушите и те ще са   superuu Тва, щот съм майка-самурайка. Тва де, калпазанка.  Turn-l
Усещам че гравитацията тая вечер е много силна, 'найш как ме дърпа към земята некак необичайно...  smile3517
Мисля, че ми стига май за тая вечер. Лягам си. И ва обичам! И си лягам. Обичам ва и си лягам демек...
 smile3551
P.S.Въъъй, утре колко шма е срам от вас...  ooooh!

# 406
  • София
здравейте,
наздраве на пиещите  cheers , които вече сигурно спят  smile3524

Елефтериа честито ти отбиване Simple Smile

копчелино малката е страхотна, ама взимай запушвай контактите, че да не фризира естествено  Laughing

За солта и захарта гледам да ги избягвам. Зеленчуковите пюрета си ги правя и аз сол не слагам. Захар уж избягвам, но честно казано малкия по му харесва ако има малко захар. Гледам да я избягвам или да е фруктова, че е по малко вредна уж.

theHellgirl аз лично на този тип на КК не ги харесвам, не са нищо особено за прохождане, а не са и по евтини от други. Едни казват че е хубаво да прохождат боси, други че е хубаво да имат стабилна подметка. Аз предпочетах стабилната подметка, защото малко не ми изглежда удачно да прохождаме зимата боси. Има доста по хубави обувки тук по магазините. Аз наскоро намерих едно магазинче в скай сити тук в София с много хубави обувки. Въпроса е и кой номер носите, че повечето започват от 19-20 номер. На нас в момента 18-19 номер ни е добре. За зимата съм му взела 20 номер, защото с термо чорап ще ни е добре, а и нека са му големички , че да изкараме зимата с 1 чифт.
Скрит текст:
това са ни за зимата : http://www.novobebe.com/bebeshki-i-detski-obuvki/zimni-obuvki-15 … zima-e1997-1.html
в момента сме с подобни,но на друга марка : http://www.novobebe.com/bebeshki-i-detski-obuvki/letni-obuvki-15 … -sin-o-e1677.html
и имаме такива пантофи, които са много хубави и съм много доволна че ги взех : http://www.novobebe.com/bebeshki-i-detski-obuvki/pantofi-15-25-n … tofi-112p081.html

лека от мен и сладки сънища. Отивам и аз да спя  smile3524

# 407
Здравейте мацки,
Вчера от 20гр мартини така ми се завъртя главата, все едно бях изпила бутилка ракия Flushed
Добре, че малката беше послушна тая нощ, буди се само 4 пъти Crazy
А за бебешките обувки - започват от 15-ти номер, което е проблем за нас, защото сме 13-ти (в К&К ни измериха крачето) #Crazy Купих едни буйки, ама са ни големи и направо не знам какво ще правим. Сега сме с едни такива

# 408
Добро утро, момичета  Hug
Ами аз ви правих компания, ама мислено, че нямахме нет #Cussing out
 Laughing изпуснах купона ooooh!

# 409
Добро утро и от нас Simple Smile Ние вчера бяхме на ДК и сме 8.800 и 74см.Сопола още си точим уж бил от зъби.На всичко отгоре докторката чу еднократно шумче на сърцето на Гери,каза че не било съществено ама аз много се притесних Sad Ще отидем на кардиолог и дано найстина да не е същественно.За обувките-ами проблем са ни,че не ги търпи само ги дърпа да ги дъвче.От няколко дни ядем и попара ама не и се кефи много.Ами хубав ден,че от утре го дават студено.

# 410
  • NE
А добро утро!

П.П. Свещите са останали от Елефтерия от снощи. Laughing Wink

Мечева 2 седмици ли пауза от Камилията? Shocked Тъкмо се зарадвах, че почнах да спа. ooooh!
Хубава приятелка имаш, че те разбира. Мен или ме гледат като полезно изкопаемо или ми наливат грешен акъл. ooooh!
Дуче Дано си разрешите разногласията в името на Бубито. Hug
Елефтерия Ох романтика е имало снощи. Heart Eyes Моят мъж заспа отново и вика що не ме събуди. Whistling
ana.ana Благодаря за информацията. Peace Аз знам нещо подобно, но не в грамажи.
theHellgirl Аз съм харесала тези Atipas за прохождане. КК обувките ми се видяха много твърди и една приятелка никак не е доволна от тях. Аз лично ще питам ортопеда другия месец, но си знам че е най-хубаво боси или с чорапче. Дори може с тези цвички с дълго чорапче.
Другото забравих. Blush

# 411
Добро утро!
Мусето-дано всичко е наред-чувала съм,че тези неща се израстват и наистина не е нещо притеснително!  Hug
Мами-абе голям проблем с това пиене на течности-като давам вода ми прави  smile3534 и ми се хили насреща-вчера реших да дам ябълков сок с неразливащата чаша-изпи има-няма 10 мл.Аз все още след всяко хранене и давам да суче,но все пак си мисля,че и водичка трябва да пие!Наистина не знам как да се справя с този проблем...Тя отказва всякакви биберони таз маймуна!  Crazy Всъщност ви излъгах-вода пием,но от....коритото ,докато се къпем!  Joy
За буйките- и ние само ги гризем и се чудим как да ги махнем от крачетата!  Laughing Вкъщи сме с тези чорапки с коженото ходило,навън сме с такива,ама розови
Скрит текст:
,като застудее съм и взела едни буйки с подплата,ама не са за прохождане...Дадоха ни топли ботушки за прохождане на КК,ама са 20 ти номер-големки са ни още!  Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 09:43 от sunny:*kiss

# 412
Добро утро, пиянки!  Hug

Добре сте се почерпили снощи, гледам.  hahaha Искам да ви кажа, че аз бях с вас, само че си гледахме Х фактор с мъжа ми, ама ви викахме "наздраве", да знаете. Simple Smile

Елефтерия, да честитя и аз отбиването! Вече ще си пием редовно - днес 20, утре 30 и така. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Айде днес едно наздраве малко за изтрезняване -
Скрит текст:

Много ми хареса какви снимки на обувчици сте пуснали, излиза, че и по това си пасваме с вас!  Hug Имаме абсолютно същите буйки като на Елефтерия, само че жълти. А свеки подари на малката точно такива, каквито theHellgirl е показала - на втория ред най-левите са нашите. Много са хубави! Уви, както Гери е писала, не ни е подходящ сезонът за босо прохождане. Иначе аз съм ЗА босото прохождане, ама не и за това ми дете!  rotfImao rotfImao rotfImao

museto86, стискам палци да е фалшива тревога! Силни  Hug , ще следя отговорите ти.

duceto, пожелавам ви от сърце скоро всичко да е само  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes между вас, а който ви пречи - Мечева и Кръстева са казали къде му е мястото!

Айде, МаМафия, УбаФ ден!   bouquet

# 413
  tiptoe Flushed
Добро утро...  Rolling Eyes
Снощи спах с мъж за сефте. Tired  Не, не с чужд, със своя 8 месечен младеж. За първи път откакто се е родил, спим на едно легло. Аууу, много е гадно, не знам другите мами как издържат.  ooooh!
Снощи, както си спеше, и като се почна един рев  smile3541 Ужас  smile3511
И не млъква. Гушнахме се, па на мен ми се спи, че 2 не вида. Заспали сме на нашето легло, но за кратко. Събудих се след има-няма 30-тина минути, щото младежа беше решил да проверява какво има на мама в очите, дали носа й е еластичен и прочие детски забавления...  doh
Почти не спахме. Мацнах го с Калгел и що да видя. Ние месеци вече чакаме 3 зъба отдолу, които вече прозират през венеца, ама пусто, не избиват. И снощи - боц. Два горни резци!  #Crazy Голям зор изкарва, горкия - излиза, че му никнат 5 на куп?  newsm78 Ами да, и аз ще откача при това положение. Излиза май, че киселащината му не е от каприз, ми си има зор детенце.  yahoo_49
Флауърче, мерси за кафенцето, мила. Добре ще ми дойде. А за Камилията тъй рече шамана. Ама аз много вяра не му хващам вече. Пък и е хомеопатия, знам ли, колко да навреди... newsm78 Аз я давах в началото на зъбоника, ефект усещах още поне 2 седмици след приема. После не съм давала, което ме подсеща, че имам още останала, ще взема да я дам.
museto86
дано всичко с малка Гери е нареди този шум наистина се окаже нещо безобидно.  Hug
Elefteria, сватя, ние се будихме само 2 пъти.... за по 2 часа...  #Crazy Тая вечер ме отписвай от купонЯ. Ще залязвам рано-рано ми се струва.  Thinking
Кръстева, айде, нали си мой човек, тоя път ти извинявам отсъствието  Hug Ама при второ провинение - да се явиш с родител. Grinning
Уф, хубаво е времето и тука, ама така ме мързи... Ако ме болеше, колкото ме мързи, до сега да съм умряла от болки.  ooooh! Ама ще се жертвам, че после ще има да го търсим това хубаво време... Та, стягам дисагите и аз - и айде навън.
Хубав ден, мами  Hug

# 414
  • NE
Съни Аз навих Вили да пие вода със спринцовката от Панадола или Нурофена. Слагам в малко водичка хомеопатия основно за зъбите и умира да пие така. После пристъпих към лъжичка и накрая към шише, но с биберон двойка, че фабричните биберони нали са новородени и трябва да дърпа, а той не иска.

# 415
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, здравейте, мацки  Hug

Абе, от къде намирате сили за такива среднощни купони Simple Smile Моята е кротка, кротка ... Спи от 20 до 6 като порче ... А аз с нея и средната в 21 вече съм заспала ... Малей, много съм поспалива да знаете и добре, че такива са ми и дечинята ...
Вчера направихме една 7-8 часова разходка с Гери Simple Smile Днес пак ще се шматкаме, че не се знае кога после ... Дано да не е догодина на пролет Simple Smile

Г-жа Мечева, и аз не съм свикнала да спя с друг освен с ММ и ..., ако много издивява някое чаве да спи до мен ... аз издивявам 5 пъти повече Simple Smile При един студ преди месец ММ беше в командировка и най-голямата искаше да спи с нас - тя от едната ми страна на спалнята, средната ревна да й преместя леглото до спалнята ... Добре, че най-дребната си къртеше в кошарата, та подремнах, защото цяла нощ се въртях ... те си спаха децата, де, ама аз не се чувствах коНфортно ... Много съм ... загубена  doh

Фейчка, мерсаЖ за каЙвето  Hug

Кръстева, пишем отсъствие и внимавай да не натрупаш много Simple Smile

Мишето, дано всичко е наред  Praynig

Уф ... дребната пак спи вече час, а имаме среща с Влади и Гери ... Ще трябва да я будя Simple Smile

Лек ден!

# 416
  • Бурса
Съни, моята маймунка и тя не пие вода и въобще не иска нищо силиконово в устата си, ни биберон залагалка нито биберон на шише нито дори силиконова лъжичка, сега я храня с обикновена кафена лъжичка. Затова съм и купила една неразливаема чаша без накрайник, на avent (една мама беше купила същата и сложила снимка, но не можах да намеря коя беше) та от нея за цял ден изпива 10-20мл. Знам че нищо не е. И аз кърмя и дори не след всяко хранене. Само сутрин, веднъж следобед, вечер и през нощта като ми се събуди. Даже питах педито тук в Андора и тя каза че е не е проблем, да не я насилвам. И че щом не пие значи няма нужда все още докато се кърми. Надявам се да съм те успокоила пък и аз знам че не съм сама Simple Smile  Hug

Хубав ден на всички момичета, извинете ме, но от тоз телефон не мога да пиша поименно  Sad

# 417
Здравейте мацки Simple Smile

Гледам снощи купони имало  Laughing

Аз да ви се оплача съм болна. Боли ме гърло, кашлям и ми тече носа. Абе направо ужас. Много ме страх да не заряза малката, че нали и спи при мен Sad Снощи се опитах да я сложа да си спи в креватчето и поспа около час и повече не иска, но пак е нещо. Simple Smile

Хубав ден от нас Simple Smile

# 418
 Whaasup МамаМафия
Ох, уж вчера голямо шетане, а днеска пак наново. Поне вече съм готова.
Днес за сефте дадох на Мони не много пасиран обяд - пилешко с грах и картофки, но много леко пасирано. Познайте - яде бе, плющяха му ушичките Party
museto86  Heart Eyes надявам се да не е нищо сериозно и скоро да се успокоиш  Praynig моля те, дръж ни в четежние Praynig
Sahasrara  Heart Eyes Лили /сватя/ 1 трезва трябва да има от нас. Ще се редуваме едната вечер ти, другата аз  hahaha
г-жа Мечева  Heart Eyes благодаря ти за опрощението, Господ здраве да ти дава  Wine Glass черпнята от мен тая вечер  Hug
Горкия Димитко, дано бързо да избиват зъбките  Mr. Green и Мони тея дни ще има още едно зъбче /другото долно/, но още чакаме Whistling
Нели  Heart Eyes бързо да оздравяваш   bouquet

Момичета може ли да предложа нещо? Да направим една регистрация /то мисля, че имаше преди/ в снимка.бг и да направим албуми с "обедно ядене", "каши и следобедни закуски" и "плодови пюрета и десерти"  newsm78 какво ще кажете, дали няма да сме си полезни със снимков материал и от долу начина на приготвяне? newsm78
Че на мен ми бе много полезен сайта, който Стасито /Elefteria/ пусна, но ще ми е интересно вие какво приготвяте и така да разнообразяваме

# 419
Кръстева/сватя, приемам предложението за снимката. Само не съм наясно със сайта, какво трябва да направим?
Иначе що да не си попийваме, по малко не е вредно, по-яко е да си пием заедно!  Hug
Браво за манджата (и на теб, и на Мони), много вкусно звучи! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт