Февруарчета лудуват, а мамите будуват - 6 тема

• 26 974
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте!
От днес Алекс казва мамм, което приемам за мама  newsm44.
Бяхме на ДК и е качил 0,5кг и е +2см, доволна съм, защото покрай зъбната драма се бях притеснила, че не яде достатъчно.
Вода не пие повече от 10мл и то не всеки ден, но не се притеснявам, смятам, че си набавя всичко от кърмата, щом не иска не го насилвам.
Обувки за прохождане купихме на КК и съм доволна. Кожата е приятна, а подметката не е нито прекалено твърда, нито прекалено мека. Но като цяло и аз спазвам правилото на ортопеда за прохождане по чорап (разбира се, когато сме в къщи).
В пюретата не слагам нито сол, нито захар.Смятам ги за крайно вредни за дете под 1-2 годишна възраст.
Спокойна нощ, мами!

# 436
Само подсказвам за зъбите - герданче от кехлибар. Не съм сигурна колко помага, но поне изглежда добре. Подариха ми го за Ева, носи го от втория месец без прекъсване. Не го дърпа, не й пречи или закача по никакъв начин. Виждала съм й момченца с такива - едното беше на годинка, а другото на три. Родителите бяха смесен брак - българка и австриец. Струва ми се, че в чужбина са доста популярни. А както ми описвате зъбните драми, вкъщи май минават по-леко и май ще да има все пак ефект.Wink
http://amberlino.com/за-кехлибара/
Камилията се дава 3 дни, после 1 месец пауза, после пак три дни. Затова предпочитам да давам Osanit. Поръчвам си го чрез познати от Германия. Иначе разни го търгуват в продавалник и онлайн в България, но на доста по-висока цена.
Също като Копчелино използвам стъклени чаши. Едни за текила шотове съм отделила. Много се кефи, защото може да пие сама, хваща с една ръка. Според ситуацията също с различен успех - понякога я изпива цялата, друг път разлива половината... Ама ще се научи.Wink Реших, че не искам да ползва преходни чаши и й давам да пие от моята бутилка с минерална вода, когато сме навън или от обикновена чаша. Всичко това е от мързел - не ми се занимава с още едно шише, да го мия, да го нося... Така като свикне ще може навсякъде по всяко време да пие, ако иска. Не трябва винаги да има специална чаша. Според мен схваща как стават нещата и след някой друг месец ще се справя по-добре.
Надявам се, че скоро ще имам снимков материал с манджите и ще се включа в албума. Благодаря на Кръстева за паролата.
А за Чепеларе, Флауър... Според мен по-добре да попътувате още 30 минути и да отидете в Смолян. Чепеларе ми е много скучен...

# 437
Хайдеееее, мафияяяя, наздравее newsm24
След дъъъъълги разкрасителни процедури и мъките след епилатора на цялото тяло съм вече тук  Flutter
Тук амаа... да знаете ква мацка станааах /умря, умря циганката/ - остана ми време да оправя косатааа, ноктитеее, имам лак Shocked нямам мустак /бях станала като Петко Войвода/ Joy абееееее  Flutter само 10кила да сваля ми трябват  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, наздраве още веднъж мацки.
Допивам си и лягам да върна Кошмари в Кухнята с час на зад, че ги изтървах  Crazy
Лека и спокойна вечер ви пожелавам Heart Eyes

# 438
Ето едно хубаво сайтче за обувки - български и кожени на добри цени аз имам едни малки и са страхотни...

http://www.k-k.bg/en/Shoes-kk

Майка ще ми праща от тях

За Чепеларе - аз там се научих да карам ски като дете, ходила съм 4-5 пъти, спяхме във семеен хотел. Мога да кажа че е страхотно, невероятно и несравнимо с другите зимни курорти където съм била - мноооггооо забележителности в района, обсерваторията Рожен, Пампорово където редовно карахме ски, хората са страхотни ... само мога да ти кажа че няма да съжаляваш макар и многото път си струва

Не видях за снимка какво трябва да направя  newsm78 сори хич ме няма тея дни, снощи само 5 часа съм спала заради зъби ... сутринта я люлях 3 часа в столчето за кола сложено на люлеещ стол, инъче плачеше така жално

# 439
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

Гери е направила страхотни снимки на нашите дребуси ... Ако иска може да ви пусне някоя да ни видите каква хубава двойка са Simple Smile Рус, бял и синеок левент и чернокоса, черноока, дребничка мома  Wink

За обувките: при дължина на крачето 9 см. не се вмъкваме дори в 15 номер ... Трябва да измислят 13, 14 Simple Smile

Днес - студ, дъжд ..., а аз с двете дребни в къщи и
Скрит текст:
... почти без цигари ... ще лудна  Embarassed ...
За това готвя  Joy Приключих с крем супата и сега пека солени мъфини и започвам да забърквам шоколадови бонбони Simple Smile Да се оправят - пуснала съм Спонджи Боб и всяка на столчето си кротува и гледа  Joy

# 440
Добро утро, момичета   food010 Coffee
Безобидничке Heart Eyes благодаря за кафето, но от другото ще се въздържа, че ако искате ми вярвайте, но напълнях след раждането ooooh!срамота, трябва да се вземам окончателно в ръце.
Мисля вечер да бягам   animal037 понеже сутрин няма как да стане
Безобидничке, ако свършат цигарите свиркай, ще пращаме по еконта   bouquet и при нас времето е кофти днес, та и аз мисля да не излизам #Crazy
Искам да видя тази бъдеща  baby_neutral двойка  Hug
Ние тази сутрин мнгоо рано станахме /в 8ч/ - яде, игра и сега е на път да заспи отново  hahaha
Аз се хванах да му направя обедното "меню" и мисля цял ден да си почивам /мързелувам/ Rolling Eyes

# 441
Привет мами Simple Smile

Много сте писали,едва смогнах да изчета.Напоследък се бяхме отдали на разходки по цял ден да използваме хубавото време.За съжаление вече времето се скофти и ще си стоим вкъщи.Надявам се да имам повече време за форума,че темичката ни е изключително забавна и приятна.Много се развеселявам с постовете на Мечева и Кръстева,страхотни сте момичета Simple SmileГледам,че и добре сте се сватосали.Ние Вилката на Цветето не си го даваме,искаме си го само за нас Flutter

И да ви се похваля-имаме си зъбчееее.Проби на 15.10,вече е почти чертичка на венеца.Бяхме и на ДК и не сме наддали много - още сме едва 6970 гр (+200 гр) и сме порастнали 2 см.Педи каза,че мъничко е наддала,но други бебета в този период дори сваляли,така че горе долу било добре.Но имайки предвид намаления апетит покрай боледуването и зъбите,мисля,че сме добре.Чакаме още 3 зъба да се покажат.Дари е малко неспокойна и започнах да давам Дентокинд,дано да има ефект.От няколко дни се буди и по няколко пъти нощно време,което е нетипично за нея.От 1 седмица хапваме със сладост попарка,но малко ми бойкотира пюретата.Голям зор пада с яденето,но се надявам,че скоро и това ще отмине.Вчера най-накрая успях да намеря зеленчуковата каша на Слънчо и с такава сладост я изяде,че аз онемях.Инъче досега и давах от другите каши,но смесена с пюре от тиквички.Единствено така ядяхме каши

Цветенце,където и да отидете ще си изкарате много добре,защото ще смените обстановката и ще се откъснеш от ежедневието.А Чепеларе е едно спокойно местенце.Надявам се,че зъбната драма при вас е преминала

Кръстева,айде честито разкрасяване.Имаш си много добър младеж,щом те оставя да свършиш тази работа.Може ли парола за снимката

Безобидничка,
браво на теб,добре си строила децата.Възхищавам се как се справяш.Чакаме и снимков материал

Съни,
и ние хапваме от тези сухари

Копчелино,ти си най-добрата майка за детето си,недей да се отдаваш на такива негативни мисли и се наслаждавай на прекрасните мигове с малката принцеса.Много е сладка,пу-пу

Ами май и друго исках да пиша,но забравих.Отивам да приготвям манджата,че трябва да папкаме

Хайде прекрасен дъждовен ден

# 442
  • София
здравейте мамчета  и честит ви потоп за сефте  Shocked
И ние сме си в къщи и малчо ни пощурва. Чудя се даже дали да ходим на ДК днес в туй ужасно време.

Почти безобидна ти по се справяш с качването на снимки, тъй че качи ти някоя снимка с дребусите.
Ама верно са страхотна двойка , а  Heart Eyes  Simple Smile

айде лек ден, отивам да се правя на маймуна , че дребуса мрънка.

# 443
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ей ви на показ и за поздрав едни красавци Simple Smile
Скрит текст:
заметено Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 11:27 от Почти безобидн@

# 444
  • NE
Душици  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 445
Ох, Божееее, да са живи и здрави и да имат късмет в живота Heart Eyes
Разкошни слънчица са Hug

# 446
Големи сладури са верно:) И  LaughingСа седнали послушно Party

# 447
Прекрасни слънчица,пу-пу,да са ви живи и здрави

Момичета,вие правите ли още някакви гимнастики на бебоците и по-специално това упражнение с обръщането от гръб по корем и обратно.Нещо от няколко дни забелязвам,че Дари не се върти така, както преди.Днес тръгнах да правя упражнението и тя не искаше да го прави.Бях спряла да го правя и се чудя дали да настоявам или просто вече не и е интересно

# 448
  • NE
Маги не и е интересно. Вили по гръб наддава и в момента вой до небесата.
Ние преди го търкаляхме с майка ми от единият към другия край на леглото като питка и така се стимулира.

# 449
  Whaasup, мафия!
Ау, ау, ау, чуднички! Heart Eyes Дечицата имам предвид Simple Smile На Безобидна и Гери. Пу-пу, сладури, живи и здрави да са  Heart Eyes
Снощи пак имаше  newsm44 до ранни зори.  smile3507
 Днес бяхме ние на ДК. Не питайте как отидохме, не помня. Автопилот. Вече съм толкова  Tired че даже нямах сили да се разправям със шаманката. (ДК ни води ЛЛ, а педи ни е друг, мъжки шаман. Не, че е важно, ама викам да уточня Grinning Шамани, шамани да искаш...  Joy)
73 санта, и 9 кила  Shocked Викам как 9 бе, беше 8,200 миналия път.  #Crazy Тя ми вика, ми хапва си детето, расте и ми се хили. После като видях как го е мерила, лошо ми стана - поне якенцето да му беше махнала, или обувките...  ooooh! И ми вика, айде сега +/- 200-300 грама не е фатално, нали детето е здраво, пък мерки и теглилки, всичко било относително...  smile3516 Представяте ли си? Май ще я номинирам за изгонване тая шаманка  smile3513
Иначе каза за попарата, че не е проблем с млекце да му я правя, щом така си я хапва. И vitD да си пием, ма по 2 капки, че идвало зима и нямало да има слънце... За сметка за тва Димитко й показа всичките си магарий, че тя пък много му се израдва, като го видя ква е маймуна.  newsm78 После, като си изчерпа програмата, се и разрева, като видя, че всички са се втренчили да му гледат маймунджелъците. Та, ние обичаме пубилка, ама, така, по-скромна hahaha
Безобидна, за цигарка - свиркай душа. На мен и без това не ми остава време да ги пуша...  Joy Та, ако Кръстева не мой да откликне на момента, имаш мен  Wink А, и мерси за кафенцета. Ама аз и шоколадови бонбони обичам, да знаеш Grinning Grinning Grinning   Hug
Кръстева, ай честито ти обезкосмяване  Joy И аз мисля да мина на процедура, ама тря да е късно вечер, а епилатора яко бръмчи (щот е дърт, ма златен. ЗЛА-ТЕН!   Peace)
Тачи, не е верно тва, че ни тА мислим. Аз те мисля, да знайш! ЗабелезАх те аз, че липсваш, но нали тръгна на работа, та нормално е да си по-заета. Ама си знам, че все ще се появиш  Wink Което не те освобождава на цяло де, пак щи пиша отсъствие, ку зачезнеш за по-много  Hug
А Бобо - давай го. Шги трампим за малко дребусите Simple Smile Тамън ще си почина. А свекито ти недей го мисли Wink Кат ти я върна, с мед ще те маже, да знайш   thumbsup
Маги, никакви гимнастики не му правя от 4-5 месечен. Не ми дава щото. Ама да ти кажа, то нямаше и нужда, защото то мойто шило мирно не стои. Раздвижваше си се, и продължава, пре-добре и без моя помощ. А това, че сега Дарито не се върти така, като преди, да не те притеснява, сега ще започне други движения да са й по-интересни Simple Smile  Hug
Elefteria ми се губи днес.  newsm78 "Колежке, пусни сигнал!"  Joy
Тва е. Изнаписах се. Сега отивам при малкото, да сгъвам прането. Пък и таткото ни са е метнал като риба мренка на дивана в хола и спи. (Беше нощна снощи) Ти мани че спи, ми и като грабнал резачката и е в гората за дърва в момента.... (Разбирайте, че яко хърка...)

Общи условия

Активация на акаунт