Февруарчета лудуват, а мамите будуват - 6 тема

• 26 984
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Здравейтеееее Hug
Мечева  Heart Eyes тук съм, сестро. Ходихме в Сливен, че моя мъж продаде старата кола и днес я прехвърляхме. Сега идва и моя рееееед /за нова кола/  smile3508
Както ти е казала сватята / Sahasrara/ дън си помислила за самоубесване Naughty Мончо всяка вечер преди лягане, тъй хубаво си тряска главата, че тогава заспива Crossing Arms
Копченце  Heart Eyes твойто свекииии да не приказва много така, че.... май не е прочела поста ми, относно това колко силна е МамаМафия Naughty много да си опича работата. Ти обаче си  Whistling   bouquet
Безобидничка  Heart Eyes ааа има има и такива бебета като моето Blush дето хем яде, хем спи Laughing естествено въобще не се надявам да е така още дълго, но пак почти 9 месеца изкарахме на спокойствие. като ви чета чак ме е срам да се похваля ама ...плюйте го ooooh! Hug

# 586
  • София
аде пак привет от мен  Simple Smile
моя дребус спи и пак нема да идеме на консултация. Вече 2 седмици не можем да идем, че все тогава решаваме да спим. Ама и  те как може да ги направят от 13,30 до 14,30, ми то си е точно време да спи.  Thinking

За памперсите аз мислех че само тези на ЛИДЛ били дефектни. Аз иначе памперси само на кашони купувам. Дебна за оферти и дали ще са пуфис или памперс само кашони взимам , че ми е изгодно, а и после си ползвам кашоните за дрехите му. Та до сега дефектни не съм имала.
Flower Fairy  и аз за това сега пак взех памперс и то взех 4+, защото те най добре ми издържат, пуфис нощем не ми издържат и преобличам по 2 пъти. С памперса рядко ми се случва да пропусне.

Хвана ли сте темата с изписването. Според мен всеки си има изцепки от този ден. Аз нали нямам свекърва и от страна ММ никой не ми се довлече, но за сметка на това моята рода беше в пълен комплект и цирка си беше подобаващ като за 2 бр роднини  Joy. Майка ми в такива случай може да те подлуди много качествено. БЕше подлудила сестра ми преди да ме изпишат и се опита и мен, а ММ само де не яде бой от нея  Joy. Та за туй кой какво хапнал , пийнал и айде всеки кой от къде е и направо си ги изгоних по едно време. Викам а нема нужда да ми помагате , пишман ще стана. С моя ще се справим някак си с туй бебе и къпане. И по добре че така стана. Сами си го изкъпахме и оправихме. Друг е въпроса , че дребния започна купона още първата вечер и ни направи на луди като за добре дошъл  #Crazy

Мечева дръж се.
Ние сме в застой сега и като знам , че и аз съм минала през вашия ужас и че скоро ме очаква пак и направо незнам. Дано по леко да е от тук натам, че и аз като МЕчева ще си тегля  #2gunfire

А тамън и аз щях да издирвам Кръстева и тя се е появила. Викам дали не се разсърди де вчера ни немаше никакви  newsm78

# 587
Ааа за кардиолога много съм се ядосала-щот само в 3-та градска уж най добри.Отиваме да запишем ден и час ииииии то понеже с направление чак на 12.11 имало свободен.Оказа се обаче че тези които платят свободен преглед(60лв.)влизат веднага :@ Ходихме пак да я чуе личната ама понеже не чу нищо и ще си изчакаме деня.Възмутена съм какви доктори са тези.... Искат пари и за бебе.

# 588
Като сте тръгнали с оплакванията, да се включа и аз  Laughing Днес ходихме да мерим малкия при акушерката, та жената се шашна и каза, че и е много мъчно за мен  Mr. Green Но то с това диване сме цирк Балкански...
Стели и ние сме така нощем, само че малкия биберон не ползва, но затова пък гърдите ми са му залъгалка. Представи си как се чувствам, има и по-зле от вас, да знаеш  Laughing

На мен безсънието ми тежи, но повече ми тежи това, че не може да излезем нормално. То е едно тръшкане, пищене, не дава да го облека. В количка не седи, мята се, реве и ако излезем, то трябва бързо да се прибираме  Cry И това не е от зъбите, не знам дори дали е фаза...

museto86, стискам палци за кардиолога. Аз съм била като малка с шум на сърцето, израства се, не е нищо особено.

Ох, нямам сили за повече отчет.  Чао Hug

# 589
Момичета, включвам се с един въпрос.
Имам едни патладжани у дома и мариновах единия за печене за утре /за нас/, но ми остава още 1 та се чудя... от кога можем да го даваме с другите зеленчуци /задушен/ на децата?
Някоя мама давала ли е патладжан вече? Thinking newsm78

# 590
За кардиолога в трета градска... Предполагам, че за д-р Митев става въпрос. Познавам го лично, впечатленията ми са за отличен специалист. Оперира детето на близки приятели.
Пробвай да запишеш час с направление в клиниката на Ами буе. Мисля, че преглежда и там, защото е негова.
За патладжана - още не съм давала. Според схемата, по която се водя е ок храна след 6тия месец.

# 591
FrauSt  Heart Eyes благодаря за отговора Hug
Пак питане имам, този път за Tesco -То утре ще си пускам поръчката, но ме интересува трябва ли да имам БГ посредническа фирма или ... след като съм си оставила адреса ще пристигнат както поръчките от спортдирект /примерно/ на адрес? newsm78
Същият ми въпрос е и за mothercare избрала съм продукт за 22паунда и доставка 3паунда - общо 25 паунда - за тази сума до в къщи ли ще пристигне или трябва да  си избирам посредническа куриерска фирма?
edit: ааа при мадъркеър-а 3 паунда не било до БГ  Grinning тъкмо викам каква е тая цена за доставка Grinning ама...
значи за тях май си иска посредник

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 18:28 от Кръстева

# 592
  • София
кръстева аз лични патладжан няма да дам преди 1 година. Тежък зеленчук е и няма почти нищо полезно в него.

# 593
Мами,аз да ви кажа,че след пускането на парното пак стана много ниска влажността и малката взе да кашля през нощта от сухия въздух-вие ползвате ли някакви уреди за овлажняване на въздуха и какви?  newsm78

# 594
Гери Heart Eyes прочетох и аз, че по-късно се давал. Ама ние патладжан по принцип не ядем у дома /само маринован и на скара с други зеленчуци/ та може и да му го пропусна директно  Wink

# 595
Сватя, не съм давала още патладжан. Като гледам как съм научила наизуст асортимента на пюретата в магазина и след като там не съм виждала да го има като компонент, надали е много подходящ.
Наздраве от нас и хубава вечер! Simple Smile

Ааа сега мъжът ми като виден кулинар се включи и каза, че патладжанът натоварва основно бъбреците, но и черния дроб. Така че ако решиш да му даваш на Мони, да не го даваш чист, а в комбинация с друг зеленчук (щяло да се получи много вкусно и детето много да го хареса) и без сол, а после Мони да пийне повече водичка. Успех! Simple Smile

# 596
  • София
Здравейте!
Положението със спането е извън контрол вече. Алекс пак се буди  на половин час. Вече нищо не му помага, нито Дентокинд, нито Калгел. Ползва ме за залагалка, не че е гладен. Аз вече съм толкова нерва, че не знам какво да правя, това недоспиване ще ме довърши.
Давах патладжан, смесен с други зеленчуци, нямаше проблем.
Хубава вечер и дано се спи днес!

# 597
Добър вечер Simple Smile аз изпих една бира и сега се тропясвам, да видим дали ще може да ме събуди дребуса, муахахаххаахахах.

Кръстева само да ти споделя, че аз като цяло от дрешките на мотъркер съм по-доволна от теско, най-вече от бодитата и пижамите. Аз поръчвам чрез ggbg.bg взимат по 2 лв на кг от Англия, имат курсове всяка неделя от там и стигат сряда-четвъртък, но не знам дали не са само за София.

Натали пие от сламка  newsm78 дне сй взех чаша на шега и дребното осмука почти 100 мл сок от ябълка, ама после като й сложих мляко се задави - не ще друго мляко освен кърма и това си е. Което си е реално най-естественото за нея и на мама умницата си го знае Simple Smile

Лека нощ и дано да поспим поне четири часа непробудно Hug

# 598
Копченце  Heart Eyes аз пък от бодитата и пижамите точно не съм доволна на мадъра. Много се разтягат станаха ми като парцали направо. Като ходихме в Бургас му купих от там 2бр нощници, ами.... станаха за бърсане на прозорци /ако трябва да съм честна/ #Cussing out
Още след първото пране и  ooooh! мъжа ми ми забрани да им купувам нещата, но пък ми хареса в сайта едно яке и сега се чудя.
Иначе предпочитам без посредник и разбрах вече, че Теското работят с БГ карти Peace Hug

# 599
  • Varna
Здравейте момичета! Аз тъкмо се прибрах от работа и бързам да ви прочета.
Кръстева, хайде да не бързаме с патладжана. И аз мисля да го прескоча- не виждам защо да натоварвам детето пък и това не е храна, която ядем в къщи, така че, ще я пиша бегала. Иначе аз да си кажа, пък който иска може да ме оспорва, приемам критики, но покрай кухнята вече ядем зеле,червена леща, а даже един път и крем супа от зрял боб. Аз днес му, направих пюре от зеле, целина и картофче, и човека си облиза бурканчето. Та и целина си давам успешно. Тия дни мисля да си купя червена леща и да наготвя за всички нас и за Боби. Ааааааа, и червено цвекло яде. Така че, ако не си вкарала тези зеленчуци може да се пробваш. Иначе да ви се оплача- наготвих аз на обяд и пюрето, и следобедното - грис със сини сливи и си викам- Ей сега снимам и качвам в албума с манджите, ама аде- най-голямото ми бебе- ММ- нощес играл на Плейстейшъна и изхабил и батериите на фотоапарата. Та снимки - няма.   
museto86, и аз съм била с шум на сърцето, ходех пролет и есен на профилактични прегледи и това беше- нищо не повлачи след себе си.
Знам, че дълго стана, а това, който иска да го чете, но да ви споделя.
Скрит текст:
Е, такова изписване като нашето нямаше. Идеята беше да дойдат ММ, големия, баба свеки/къде без нея/ и батьо- брата на ММ- той да ни закара до вкъщи с колата. Ха познайте. Батьо се оказва, че не може да дойде и в последния момент ММ звъни на моя вуйчо, който от тактичност предпочете да не идва на самото изписване, но се наложи- защото без малко трябваше да минем цяла Варна с новородено бебе след грипна епидемия с такси. И така- аз това не го знам и си викам - няма там да ни правят снимки, ще се щракаме с нашето фото, е да де -ма то няма кой да снима. Пък да не говорим, че като се прибрахме в къщи нямаше нищо за ядене, обаче аз каня вуйчо да се качи да хапне - то тъкмо беше обяд. Ми добре, че пак от тактичност каза, че ще дойде , когато е редно, е ну су качи, че кво щях да му сложа- хладилника беше празен- свеки дет се вика реши, че съм на диета след раждането. Така де. Аз не съм раждала- аз съм си вяла д...то на почивка. Оф, стига толкова, че като се сетя и изтрещявам.
Изв, ако съм ви отегчила. Лека нощ, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт