... така е ... като лягаме в 20 ... в 6 сме вече на кафе

Лек ден!
Моята кукла,пу пу,спи си нормално ,само още с новото време не се е ориентирала,но н е е кой знае какъв проблем за сега:) Ставам по 1-2пъти само да я завия и да я погледна контролно ако се размрънка. Но иначе от 23 докъм 7-8 има спокойствие

Кръст не ми остана да се навеждам в леглото,към дивана ,шезлонга и къде е по 1млн.пъти на ден
Ще взема да и слагам само чорпогащници и гащеризони като ританки,то направо е ужас...Ами жалко за накупените панталончета и други,ама от къде да знам какво ще и хрумне
доста бързо се получи при мен.Тъй като престоя в нашето Аг беше повече от кошмарен,бях от Виповете,които персонала беше решил да тормози за кеф,но пък аз не им останах длъжна де...Сигурно още ме помнят
В къщи си беше леко притеснено заради суматохата около малката,но важното е,че си бяхме у дома
Home,sweet home

На всичкото отгоре, в момента няма става и кокал в тялото ми, които да не ме болят. Нормалните сезонни болежки, старите травми напомнят за себе си. Изобщо, чувствам се като баба на 80, с артрит, ошипявания и всякакви други екстри. Нищо че нямам и 30 още. И всичкото това, понеже спорта е много хубаво нещо, маме, тренирай, тренирай, и заради дебелата ми глава... Ама не ми се искаше да почвам от сутринта да се оплаквам де, ама тъй се случи. И не стига, че вървя като робокоп, ами съм и сама с дребуса. Не мога и до аптеката да ида, щото вали и нямам как да взема и малкия, а сам не мога да го оставя. А баба свекърва дето все е готова да идва да помага, точно днес не знам си кво си й изникнало. Е, тя няма вина жената, ама ми е криво пък!
Малкото все така си яде колкото едно болно коте, ама и на тва свикнах вече, поне бюджета взе да расте
И цигари нямам
Моя да ги вземе и да не ми остави 1 за кафето поне....
А малкото от сутринта почна с капризите
Казвам ви, много скоро ще изчезна безкрайно
Но пък иначе ми пристигнаха едни сандали, дето си бях поръчала преди 2-3 месеца 
Aма нали трябва да има някой, дето да поддържа мрънкането, то не може всичко да е рози и ламиниран паркет 
Зависи къде и как ще ме схванат кокалите, че да не мога да мръдна от там. Айде, сега се надигам от стола - едно, две, три, 4,5....99 - хоп!
) аз съм се захванала да измисля какво да готвя,ама нищо не ми идва на главата!Трябва да е бързо за приготвяне или поне без много много сложнотии и да е с месо-иначе мъжО няма да е доволен!
Като се събуди отиваме на пазар!
-ки ... Ама как Че те оставят без цигари, бре 

-ки

да ти е жива и здрава момата и още по-голяма да расте 
нема да се предаваш - научи нинЖата да ти прави масажи
нямаш ли някоя комшийка да употребиш за пазар? Или удари по стената на съседчето и го накарай да изкупи вината от повтарящата се песен с една кутия цигари 
затова няма как да й простя на тая жена, но това пък е едина друга история
е на колелца.
не знам дали добре ви го обясних, който иска ше му пратя снимков материал.

стискайй зъби сестро
мъжа ми и той много често ме оставя без цигари
до скоро обаче
купих една кутия и си я скрих, ако ме остави да не се чудя как да ходя до магазина 

И ние ползваме такива гащеризончета, много са удобни и бързо се обличат/събличат. 
Ние тази нощ най-накрая спахме, че от миналата седмица нещо бяхме развалили режима, та днес уж сме по-добре. Сигурно е, защото не спирам да давам всякакви ДрусниКинд неща + една Chamomila, която ЛЛ препоръча.
-ки и от нас! Дано се почувстваш още днес по-добре и да споделиш. 

наистина много мили и много скъпи спомени

Влюбена съм в гащеризончетата на Next. Ако поръчаш от http://www.nextdirect.com/ за сума над 40 лв. идва безплатно директно при теб в България.
Иначе от UK сайта на Next не може да се плати с бг карта.
Не е защото не мога, а не ми дава. 
Палчета да не е сериозно.

А от червена пиперка какви колики имаше детето и то преди 2 седмици. 

Нашият е с термо ходило и ако сме с печка чорапче не слагам дори.

.
.
. Дидка нещо обаче миникенка го кара , а
, висока и снажна 
, а доде проходи незнам направо.

и аз чух добри отзиви от Теското, та за това реших да поръчам, та да видим. Некст-а не ги харесвам, не че са лоши като марка, ами колкото пъти разгледам никога нищо не ми е харесвало.