Февруарчета лудуват, а мамите будуват - 6 тема

• 26 971
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Даааа и си имаме 2ро зъбчееееее newsm44

Еее хайде да ви е честито!  Hug Ние пък с тези зъби... Не знам дали виждам правилно, ама ми се виждат 5 подути венчета, а нула зъбчета...  newsm78

# 616
А добър ден и от нас.Да се отчета-8.800(+500) и 70(+3).Доки каза,че е добре.Каза,че венците са спокойни,всичко е ок.Обаче и се оплаках от неспанета на дребната и тя заключи:"Мдааа,-зъби:И аз и викам,"е нали венците бяха спокойни"?-
Ами от зъбите-каза тя.И каза да взема дентикинд.Аз нали давам дормикинд,ама сега и това купих.Та въпросът ми е мога ли и двете да давам и дентокинд по колко се дава?Не помня кое майче коментира това Embarassed

# 617
А здравейте мами!
Вече съм човек и аз Grinning
Пришпорих бабата, дето е много дейна за помагане да идва. Не ме интресуват нейните работи. Щом дойде, значи не е нищо важно. И отидох при шаманката, не се издържаше вече. Прибирам се и заварвам баба ти свекърва дива и щастлива. Малкото я побъркало, докато ме нямаше Grinning smile3508  Нека после вика, ооо ма аз цял ден ще го гледам, той е кротък...
Иначе имам още 3 дни да ме бодат в дупето и съм чисто нова Grinning  Ама, значително облекчение с кръста, колкото и да не обичам инжекции. Сега нинЖата е уморена и заспа, вярвате ли? Аз още не мога да повярвам, че спи. Ама да не бързам, че те 10-мин бързо ще минат Grinning A баба свеки си тръгна разочарована от факта, че розовото не е толкова розово, и че й е преко сили да издържа на напора на малкия. Да знае, да не се бута толкоз между шамарите.  hahaha
Аз за довечера ще варя спагети. Ядат ми се спагети. ММ ако не му се ядът - да си яде ушите. Рекох и отсекох.  Crossing Arms
Безобидничка, честита месечинка на Дидито!  Hug Да ти е жива и здрава   bouquet
А аз отивам да видя колко ли е мек дивана и колко цветен точно ни е телевизора Grinning Ще почивам, докато мога, щото после пак на маймуна ставам Grinning
Хубав ден, мами  Hug

# 618
Мечева, радвам се, че си по-добре!  Hug
Стели, аз давам и Дормикинд, и Дентокинд, и Имунокинд. Дентокинд го давам три пъти по една, максималната доза е 6 хапченца на ден. При нас действат. Успех!  Hug

# 619
Мечева  Heart Eyes много се радвам, че си по-добре Hug
И мен ме боли кръста и гърба, но моето е от смотания матрак  Crossing Arms мъжо уж обеща, че свършим ли ремонта и останат ли пари тоя го хвърляме, ама.... я стане, я не Laughing

# 620
Здравейте дами Simple Smile

Кръстева Честито ви зъбче  Laughing
Безобидна Честита месечинка Simple Smile
Мечева Стискай зъби мила  Hug

Да ви черпя и аз и Йоанка прави днес цеееели 9 месеца. Кога мина това време   bouquet

Исках и аз да ви покажа какво хапнахме днес,но батериите са на детска играчка Simple Smile
Ето и рецептата, ако на някой му е интересно, става мноооого вкусно
Скрит текст:
Супа от праз лук със сирене
(подходяща за бебета над 6-месечна възраст)

Списък на необходимите продукти:
(за 1 порция)
30 г сирене, 1 стрък праз лук, 1 картоф, 1 ч. л. краве масло, 1 щипка сол

Начин на приготвяне:
1. Картофът се обелва и се нарязва на малки кубчета. Празът се реже на ситно.
2. Маслото се слага в малка тенджера и се загрява.
3. Нарязаните зеленчуци се сипват при разтопеното масло и се разбъркват.
4. В тенджерата се наливат 500-600 мл гореща вода и зеленчуците се задушават до готовност. Могат да се поръсят с щипка сол.
5. Сварените зеленчуци се пасират заедно със сиренето и супата е готова за консумация.

За изписването и аз съм с много добри спомени Simple Smile

Хубава вечер момичета Simple Smile

# 621
Нели  Heart Eyes честита 9та месечинка и на Йо Hug
Тази супичка от праз ми звучи добре, но първо трябва да го вкарам, че още праз не съм давала Hug

Лелеее, някой забелязвал ли е колко много майки има на 1ва страница, а колко сме активните Laughing
Хайде има мами, които рядко се включват, ама има много такива, които за сефте видях Laughing
Чакаме предложения  за заглавие на следващата тема Embarassed

# 622
Здравейте, момичета!
Мисля, че е време да се замислим за следващата - 7ма тема за нашите любими февруарчета.
Очакваме предложения за име на бъдещата тема както и тематика за снимки за есенния колаж!
Хубава вечер на всички!

/Кръстева/

# 623
Нели, честит празник и на вас! Много ми хареса супичката, скоро ще я пробвам и аз!  Hug

# 624
Благодаря ви момичета Simple Smile
Sahasrara Супата и на мен много ми хареса ( не съм сложила само сол ), както и на ММ и мисля скоро и за нас да направя такава, защото все пак му е сезона Simple Smile

А идея за колажа, предлагам Първата среща на малчуганите със снега

Simple Smile

# 625
Нели Heart Eyes много рано май за сняг още, а и на много места по Бг много късно пада снега. Темата със снега май по-добре да я оставим за по- нататък Peace
Разбира се, това е моето мнение и ако повечето мами искат снежна тема ще е такава Hug

# 626
Хихи, аз пък гледах прогнозата за времето днес (като никога, понеже не им вярвам особено) и казаха, че ще се вдигат температурите, та ми дойде следното предложение - Февруарчета вървят сред есенни листа и на мамите благодарят за търпението и бодростта.

# 627
Няма проблем Злате. Просто при нас имаше доста затова Wink

# 628
Да си призная честно "малко" ви завидях  Crossing Arms и аз искам да видя през прозореца и да видя снежец, ама тука ... най-вероятно след Коледните и Новогодишни празници Crossing Arms
Сега като казах Коледа, че... търся Коледно костюмче за Мони. Искам да му направим една фотосесия и за празниците да подарим по един голям календар на близките роднини.

Момичета, редактирам се за да ви покажа още нещо, което е готово, за кръщенето на Мони живот и здраве.
Надявам се да ви харесат Flutter

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 21:15 от Кръстева

# 629
Време е за зъбоника, Февруарчето не спи, а на мама и се вика  Laughing Laughing
Студ не плаши нашите колички, Февруарчетата имат шапки и терлички
Февруарче пак не ще да ляга, хомеопатията не ни помага  Laughing Laughing

Момичета, ударила ме е  Crazy Crazy и такива само ми идват.Мнооого съм изморена, че днес пътувахме до Плевен.Бобче се държа повече от добре и махаше и раздаваше целувки на всеки, който видеше  Laughing Взехме си още една шапка и ръкавички и сме готови за сняг (тук няма още).

Някоя мама, мисля че Копчето, беше предложила Февруарчета след баня за тема на колажа. Подкрепям нейната идея (тъй като друга не ми идва на акъла сега  Laughing ). Нека наистина за по-натам да са зимните работи  Peace

Честити 9-ти месечинки на Йоанка и Диди на мами Нели и Безобидна! Да са ни живи и здрави и да растат красиви и умни девойки  Heart Eyes Heart Eyes newsm67
Честито зъбче на Мони на Злати  Hug  А нещата за кръщенето са страхотни, чак ме е яд, че нашето ще е чак май месец  Simple Smile  Heart Eyes

Исках да кажа за памперсите, че не специално за Лидл-ските или специално за Памперс са дефектни, а кашончетата. Майките, които ме уверяват в това, казват, че половината им се късали, или са друга материя или им липсват лепенки. За това питах, Гери, дали сте взимали и друг път  Peace Hug
За изписването...
Скрит текст:
Това ми е най-гадния ден, а се предполага, че това е един от най-хубавите спомени на една майка, на едно семейство. Съсипан заради...кой?! Свекърваааа ми! Аз не знаех къде се намирам и ми беше толкова зле, че щях да припадна тогава. Излизам аз от стаичката, където обличат децата да дам торбите с излишен багаж, и понеже майка ми и сестра ми тогава ме виждаха за първи път след раждането, стават и ме прегръщат, а оная крава седи  и ме гледа лошо. И после в колата ММ ми крещи защо не съм обърнала внимание на майка му, тя никой ли е за мене.Сърдити и двамата. Гледаха на кръв наще...абеее ужас.Ревах не знам колко време. А да не говорим, че като разбра, че детето не е кръстено на нея , не дойде и да ме види повече в болницата.И идва синЪТ и и ми заявява от нищото " Като се прибереш, ако се скараш с майка ми, аз се махам!" И аз е така  Shocked  Еми как да не я мразя тая жена... Оплаках се и аз...и Съжалявам много, че този ден ми го съсипаха.Тя и синът и.

Лягам да гледам шеф Манчев и да поспя..ако шефката разреши  Simple Smile Heart Eyes Лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт