Февруарчета лудуват, а мамите будуват - 6 тема

• 26 970
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Време е за зъбоника, Февруарчето не спи, а на мама и се вика  Laughing Laughing
Студ не плаши нашите колички, Февруарчетата имат шапки и терлички
Февруарче пак не ще да ляга, хомеопатията не ни помага  Laughing Laughing

Момичета, ударила ме е  Crazy Crazy и такива само ми идват.Мнооого съм изморена, че днес пътувахме до Плевен.Бобче се държа повече от добре и махаше и раздаваше целувки на всеки, който видеше  Laughing Взехме си още една шапка и ръкавички и сме готови за сняг (тук няма още).

Някоя мама, мисля че Копчето, беше предложила Февруарчета след баня за тема на колажа. Подкрепям нейната идея (тъй като друга не ми идва на акъла сега  Laughing ). Нека наистина за по-натам да са зимните работи  Peace
Значииии  Joy много забавни и напълно подходящи заглавия за темите си дала Laughing Hug
А за идеята за бебета в баня - аз съм за. Бях забравила за тази идея, но ми харесва Hug
Харесаха ми предложенията ти Heart Eyes
За свекърва тииииии.... не знам Дученце, не знам какво да ти кажа душичко...
А за сина й.... и за него нямам думи... абе тия хора.... не, не, просто нямам какво да кажа.... ooooh!
Нали знаеш, че понякога Бог ти изпразва ръката за да сложи в нея нещо по-добро? Пожелавам ти го от сърце Hug
Липсващите... утре на отчет Laughing
Лека вечер момичета Heart Eyes Sleeping newsm46

# 631
Добър вечер

Дуче страхотни заглавия, да направим анкета, ако искате, аз съм за това с количките Simple Smile

Кръстева страхотни подаръчета, чак ме хваща яд, че нашето кръщане някакси го претупахме, ама се задава първи рожден ден, а тук както ги празнуват май ще е нещо като кръщане
В Мадъркер има страхотни костюмчета
http://www.mothercare.com/christmas-dress-ups/christmas_dressup, … =12&view=grid

http://www.mothercare.com/Novelty-Elf-All-In-One-and-Hat/LC6028, … ult,pd.html#q=elf аз това съм го харесала за Натали

Гери ето снимков материал за завиването

http://prikachi.com/images.php?images/31/7693031d.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/46/7693046D.jpg

Дуче  Hug нямам думи просто. Ама ако мама му е още на първо място, да си седи при нея  hahaha на една жена й трябва мъж за семейство, не мамино синче  Close

Лека нощ Close Heart Eyes

# 632
Кръстева,
Страхотно изглеждат подаръците за гостите! Wink Надявам се, че от агенцията ще могат да променят текста на благодарственото писмо. Лично аз намирам няколко правописни грешки... Нереализирана учителка по български език съм. Wink
Честити месечинки и зъби.
Всички февруарчета са с манекенски мерки!
Мечева,
Споделете как лекувате болките в кръста. Закъсах и аз тези дни. Май само с мазане на гел няма да стане. Отделно, че нещо разтегнах на последната тренировка.

# 633
  • София
копчелино мерси за снимките  Hug, и аз съм го подпъхнала сега така и да видим.
много сладки са дрешките, но погледни в чочко бочко има подобно  и май ще ти излезе по евтино
И аз се чудя какво да му взема за коледа. И аз съм загледала това костюмче на елф Simple Smile

FrauSt аз един път се сецнах така много неприятно като бях в 8 месец и положението беше доста зле и се оправих с един мехлем с евкалипт и дяволски нокът

Кръстева подаръците са ви страхотни.

Дуче аз много кашони съм купувала и слава богу до сега подобни проблеми не съм имала . Дано и да нямам  Praynig

nelli90  честита ви месечинка.

лека нощ майчета и ви пожелавам най спокойните и спящи деца тази нощ.  Hug

# 634
Дуче, много ми харесват и на мен предложенията за теми, страхотно вдохновение! Simple Smile
За изписването ти няма да коментирам, нямам какво хубаво да кажа, уви... Поздравявам те и ти се вьзхищавам на смелостта и на това, че вьпреки всичко си много положителна.
Лека нощ и да си отпочинете!  Hug

# 635
  • NE

Кръстева Много хубави неща си избрала за кръщенето на Мони. Hug Какво якенце поръча на Мони?
Аз също оглеждам за костюмче на джудже за Вили и май от Next ще взема. Thinking
Дуче Милата, хич не ти е било лесно. И аз ще замълча. Hug
Браво на Бобче, че е спокойна и хубаво сте пътували до Плевен. Hug
Много ме грабна заглавието с хомеопатията. Joy
Фрауст Дано ти мине, ако не отивай на лекар. Hug
Сложихме столчето. Вилито много се кефи, че вижда всичко от прозореца. Grinning
Скрит текст:
Удобно е и колана се слага много лесно. Нашата кола не е нова, но пък златна и добре легна на седялката. Лесно се променя и позицията и седнало се променя на легнало положението в случай че детето заспи. Единственото, което се опитваме да разберем как да уголемим нагръдните колани, но и това ще стане. Peace
Мечева Аз давам вместо попара пшенична каша с мляко, масло и сирене и ядем. Wink Дано си по-добре. Hug

Аз съм за идеята с банята. Дори може да ги снимаме как се чипкат или играят. Peace
 Друга идея за колаж е "екипирани за разходка в студеното време" Grinning
Снощи не мигнах, малкото беше буквално отгоре ми цяла нощ. ooooh!

# 636
Добро утро!  Hug
Благодаря ви за идеите за манджи-метнах едно пиле с картофи и така...   chef
Нели,Безобидничка-честити 9 месеца!   bouquet
Кръстева-страхотни подаръчета за кръщене!  Heart Eyes

И да ви се оплача...
Скрит текст:
Тази нощ не мигнах-малката беше много неспокойна,но смятам,че за това имаме вина и ние с мъжът ми.Най-добрият му приятел постъпи доста долно с него,страшно се разочаровахме и като го виждам как страда и аз се разстроих-гадно е,когато те предава близък човек...  Sad Отделно сестра ми си има здравословни проблеми,а не е в БГ ,та и за нея се притеснявам и то детето усеща,че мама и тати са разстроени-как да е спокойно,а и аз си поплаках през нощта!Какво да направя като сме си чувствителни всички вкъщи...  no
Иначе идеите за заглавие на новата тема са сууупер! Всички са актуални!  Mr. Green

# 637
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

Да кажа и аз за Мечева: много съм доволна от цялата серия кремове показани от Гери. Ползвам с невен ... мажем си всички ръцете, а е и страхотен след обелвания и рани от всякакъв тип:
Скрит текст:
... за шипове, схващания, мускулни болки ... ползваме тези двата:
Скрит текст:
- с див кестен и арника
... или само арниката:
Скрит текст:

Мечева - разгледай цялата серия на Асам ... Имат страхотни попадения; по около 5 лв. са големите опаковки от 400 гр. и са немски Simple Smile

Кръстева - прекрасни подаръци Simple Smile Завид за ентусиазЪма ... при мен го няма Sad

Фейчка - много се загледах в столчето ви, а и в другото ..., но за сега поне още 4-5 месеца ще си откараме с кошницата ... Не пътуваме много - до ДГ на каката и обратно ..., та ще изчакам след март догодина с тази покупка ...

Дуче - много силна си ... Възхищавам се на дами, които се оправят сами  Embarassed

Съни - опитайте се да бъдете по ... неемоционални ... Знам, че си е до нрав, но и с опити става Simple Smile Съдя по себе си ... Хората се променяме и това ни е хубавото ... Преди бях много емоционална, бях "душевното кошче за боклук" на родители, семейство, ученици ... Вложи много усилия, но малко по малко се промених ... Не може вечно да се "силното рамо" ... понякога ми се иска и да съм "слаба" Simple Smile

Кошарата ни се приема изключително добре ... пу-пу ... Играе, пълзи, спи, прави опити да се изправя ... следи всичко и всички през мрежата и се чувства част от всички Simple Smile Дано и за напред да е така, въпреки че ще й отеснее и ще иска "навън" Simple Smile

Почти съм свършила с домакинстването и ще си релаксирам цЕл ден Simple Smile

Лек ден!

# 638
Добро утро, мами!
За колажа:
имам предложение за колажа на новата тема, защото като гледам, добре напредваме  Laughing Мислех си за бебчета в коритца (по време на баня), но се сетих, че някои мами се къпят с бебчовците, пък още не сме за +18  Blush Та, викам - по хавлийки  Flutter Демек, Февруарчета след баня Simple Smile Аз поне на моя много му се радвам, защото е един КРОТЪК, мил и беззащитен... Та, само идея вмятам де Simple Smile  Hug
Идеята за снега е хубава, ама при нас сняг няма още, няма и да има скоро, евентуално - Декември. А есенни листа - хм, комуналните явно си вършат работата - щото и от тях няма останали по улиците  newsm78
За темата:
Мами, гледам, скоро ще привършваме темата - предлагам заглавие за следващата - "Зимна приказка е вече вън, Февруарче пак не спи, а мама иска сън."
Може и да не звучи грандиозно - ама е вярно!  Peace
 Joy

Иначе съм вече значително по-добре. Благодаря ви момичета, за съчувствието.
Безобидничка, тоя крем, "конския"крем, както му казвам е незаменим при болежките ми. Мажа го нон-стоп, но вече сякаш облекчението е минимално Sad Напоследък, като ми се случи беля с кръста, само инжекциите ме оправят, Милгама - 5х1 на ден и съм чисто нова  Whistling
Малкото тая нощ се буди само 1 път!  newsm78 Много странно, но пък съм благодарна, имах нужда от почивка.
Кръстева много хубави са подаръцита за кръщането  Hug А за многото мами, и аз съм го забелязала - отдавна, ама нека има - да се чувства изоблилие Simple Smile
Флауърче и аз пробвах с каша, още като каза миналия път, че Вили не яде попарата. Тогава взех млечна каша с пшеница, ама успеха е същия като с попарата  newsm78 Та, мъчим се още, един ден с каша, един ден с попара и така. Даже и бисквитки взех, на Plasmon, ама много големи парчета отхапва и се дави, та не смея да му ги давам. То като невиждало го гризе  #Crazy
Честита месечинка на Йоанка   bouquet
Още нещо щях да казвам, ама сега не помня. После като се сетя, ще пиша пак.
Еlefteria и Тачи-то ми се губят  newsm78 Идвайте, момичета, идвайте  Hug
Днес е студено, мокро и гадно  Sad Депресивно време.

# 639
Добро утро момичета и благодаря за комплиментите за подаръчетата Heart Eyes
FrauSt  Heart Eyes правописни грешки не виждам, по скоро има една две пунктоационни и 1 граматична, но няма да издребнявам толкова, че момичетата се хванаха за главите с мен.  Peace
Флауърче  не съм поръчала зимно яке още, не мога да му харесам нищо. Те са си по за бебе, а аз го обличам като голям мъж, но с малки размери  Laughing харесах 2, но са малко скъпички и още правя преговори в къщи. Ескимос също нямаме още ooooh! Снощи пуснах поръчка от Теското чрез посредническа фирма AVAdirect след 10 дни ще са при мен нещата  newsm44
Та, това от мен  bouquet

# 640
Добро утро  Hug  bouquet
Мечева, приеми моите извинения. Ти си била предложила за бебета след баня  Hug Радвам се , че си  по-добре и браво на Митачето, че те е пожалил тази нощ  Heart Eyes
Съни, дано се поупокоите въпреки неприятностите, за да е спокойно и малкото съкровище.  Hug -ки
Феичке, при нас е същото. Няма сън.. Боряна и тя или иска да яде (яде даже е силно казано, само поцоква малко) или иска да се гушкаме ии вече съм е така  newsm45 smile3514  #Crazy Tired
Безобидна, за щастие имам прекрасен баща и всеотдайна леля (жената, която живее с него) и ми помагат за Бобче.
Копче, много сладко е костюмчето. И аз вчера гледах, но тези в НМ не ми харесаха.

Аз чакам Бобата да се събуди и да ни станат готови резултатите от урината и да идем до ЛЛ. А и да ни бият ваксините най-накрая. Стискайте палчета всичко да е наред  Simple Smile

# 641
  • Варна
Здравейте момичета  Hug

Доста време мина не съм се включвала, но се опитвам поне да ви чета. Харесаха ми предложените теми, а за снимките в банята съм с две ръце "за".

Тими е добре има си две зъбчета, но го мъчат горните вече. Вече е 8700 кг/73 см. Спи много неспокойно, буди се през час и само като си цокне се успокоява и пак заспива. Все така предпочита кърмата пред другата храна. Вече започна да бърка в пазвата ми когато иска да си цокне. Ще го направи пред хората и ще се изложим  Laughing Само на гърда заспива, как ще се отбиваме незнам.

За изписването - имам хубави спомени. Бяхме 8 дена в  болницата  нямах търпеие да изляза вече. Беше пълна делегация нашите и родителите на ММ. Добре, че майка помъкна една камара ядене като идва иначе какво щяхме да ядем незнам.

Момичета исках да ви питам започнахте ли да приучавате бебоците към гърне. Аз слагам Тими да сяда на него и да свиква, но той не се задържа много там.

Искам да му купя ново столче за кола, но незнам какво да е. Бихте ли ми предложили какъв да е.

Пожелавам лек ден на всички мами  Hug Heart Eyes

# 642
  • София
Здравейте!
Тази нощ Алекс се буди само два пъти и съм направо свежарка Simple Smile.
Нашата ЛЛ каза, че всички продукти от mama Natura могат да се комбинират, даже ме посъветва към Дентокинда да давам и  Дормикинд.
Направо завиждам на мамите, чийто деца се занимават сами. С моя нещо сбърках във възпитанието явно.
Една секунда не стой само това дете ooooh!. Ако го сложа в кошарата се започва див рев.
Цитат
Момичета исках да ви питам започнахте ли да приучавате бебоците към гърне. Аз слагам Тими да сяда на него и да свиква, но той не се задържа много там.
Алекс всякак сутрин прави всичко в гърнето, даже и през деня след сън успявам да го улуча. Почти няма наакан памперс вече.
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 12:21 от princessd

# 643

Ние още се мъчим с гърнето. Инквизиционно е и тва е Crossing Arms
Сутинта (е, беше 11ч. де) баба ти свекърва ни идва "на визитация". И аха-аха да ме упрекне, че не съм му била давала да пие вода на млкия. Ми, давам му, ама той не ще. Ама не, разбираш ли, проблема бил, че не съм му тикала шишето в устата, на педя и на крачка, че да свикнел да пие вода... Аз само и й дадох игнора.   Май има нужда тая жена от опреснителни курсове ми се види. Че напоследък взе да не слуша. newsm78 При първа възможност, я втъквам в графика си  Naughty
А и ММ ми лази по нервите. Става последен, отвам в спалнята - леглото не е оправено!  Crossing Arms Идеше ми да го Тая сутрин са се наговорили всички, да ми вкиснат деня. Добре, че детето ми е послушно, щото иначе ставам масова убийца.
Кръстева, не сте само вие без зимно яке. И ние издирваме, нещо, което да ме накара да се Флюбя. Ако не - шси седим у нас, кат нямаме яке  Thinking
ММ се изнесе от нас, като видя черната ми аура... hahaha Отиде уж да пазарува, ама где ли отиде... Сигурно да чака кренвиршите - в свинефермата още  #2gunfire А аз трябва да ходя да ме вече. А него - никакъв го няма. Освен той да иде, да го боцнат, да не отива инжекцията зян  Joy
Та, така.
и отивам да  newsm79 и после  1dishes

# 644
Здравейте,мами:)
На морето още сняг няма,но има чуден северен ветрец CrazyАма не ни спира да правим обиколки с малката принцеса до морето и обратно NaughtyТрябва да се закаляваме!Виж протестите и докато я облека вече ми идват в повече и това е нещото ,което лееееко ме демотивира за разходка...
За темите -аз съм за всичките:) Т.е одобрявам ги,без значение кое заглавие ще е ,ще се включвам,когато мога
Мечева,имам много случаи с дискова херния в моята практика/няма да спамя и да обеснявам подробно работата си/Само ще те посъветвам като член на мафията Mr. Green Проблема хич не е за пренебрегване,малко крайно ми се струва да се примиряваш с инжекции постоянно.Но ти си знаеш.Ако искаш ми пиши на лични
Флауър,тоя номер с чорапите отдолу и гащеризона го знам ,но силно се надявах да се откаже от желанието за ядене и събуване на чорапите като порасне малко.Ами не стана,какво дасе прави Rolling Eyes Rolling EyesИначе мерси за съвета все пак.Ако искаш мога да съдействам малко за ортопеда във Варна.И пак на лични ако искаш
Това е мамчета,бързам,че малката е във филма с кривотиите...Честити месечинки на всички

Общи условия

Активация на акаунт