Студ не плаши нашите колички, Февруарчетата имат шапки и терлички
Февруарче пак не ще да ляга, хомеопатията не ни помага
Момичета, ударила ме е
и такива само ми идват.Мнооого съм изморена, че днес пътувахме до Плевен.Бобче се държа повече от добре и махаше и раздаваше целувки на всеки, който видеше Някоя мама, мисля че Копчето, беше предложила Февруарчета след баня за тема на колажа. Подкрепям нейната идея (тъй като друга не ми идва на акъла сега

много забавни и напълно подходящи заглавия за темите си дала
А за идеята за бебета в баня - аз съм за. Бях забравила за тази идея, но ми харесва

Харесаха ми предложенията ти

За свекърва тииииии.... не знам Дученце, не знам какво да ти кажа душичко...
А за сина й.... и за него нямам думи... абе тия хора.... не, не, просто нямам какво да кажа....
Нали знаеш, че понякога Бог ти изпразва ръката за да сложи в нея нещо по-добро? Пожелавам ти го от сърце

Липсващите... утре на отчет
Лека вечер момичета

на една жена й трябва мъж за семейство, не мамино синче 
Надявам се, че от агенцията ще могат да променят текста на благодарственото писмо. Лично аз намирам няколко правописни грешки... Нереализирана учителка по български език съм. 

Отделно сестра ми си има здравословни проблеми,а не е в БГ ,та и за нея се притеснявам и то детето усеща,че мама и тати са разстроени-как да е спокойно,а и аз си поплаках през нощта!Какво да направя като сме си чувствителни всички вкъщи... 
Та, викам - по хавлийки
Демек, Февруарчета след баня 

А аз трябва да ходя да ме
и после