при нас важи принципът или ядене или спане - съответно две вечери спи като пън и след това през деня пак е купон да се храним. Ама нищо, де - вчера си я премерих 8290 с памперс, така че поне 200 гр ще качим тоя месец, което си ОК. То детето си спи, ама майка й се буди пак по 5 пъти на нощ - щото се мъчи да спи по корем и се стряска и проплаква и някой трябва да я люшка, но поне не надава вой, това го пази за през деня. Вчера тук изпекло едно ми ти слънце, дребуса дремна на въздух, аз заредена с обедното меню и викам ей сега ще си хапна и ще пийна една кафенце с мъжо и после ще се храним в парка, да ама не. Все избързвам да си правя сметките без кръчмаря и на нахапан сандвич и на една глътка нашта като нададе вой и нито ядене иска нито цицка и се прибрахме набързо, добре че ММ беше с колата. После след обеда пак не искаше да излезе. И сега вече се развали времето.

А от вчера изявява желание сама да се храни - да държи лъжицата и да бърка в купичката и става мазало. А аз нали я храня с една метална лъжица и само я чакам да се цапардоса с нея, ще трпбва да се купува някаква бебешка...
А ако ви е залипсвала мойта свекърва да споделя последното й прозрение - видиш ли детето нямало апетит от желязото и вече да не сме й давали, а само преди две седмици ми се обясняваше че до годинката да си го пие желязото и че от него се увеличавал апетита. Иди после и вярвай да доктор. Аз затова съм събрала всичките илачи на нашия етаж и ще си давам каквото и както си реша.
И като съм тръгнала да се оплаквам
имаме аптеки, държим се добре с хората, които работят при нас - не се работи в неделя и по празници, не дежурят (ММ го прави това), плащаме по-високи от средните заплати в града за в аптека, до 3-то число си имат пари, за отпуски не правим проблем, оставили сме ги да си работят - никой не им виси на главата и не им дърви сметка, ако има проблем с глоби или нещо никога не сме ги карали те да плащат и пак не може да си намерим персонал и да го задържим...сега последният не искал да работи в едната аптека, понеже била на село, а селото е на 7 км от нас и ще ги взима и кара такси, което ние ще плащаме и няма и в събота да работи...
... направо не знам какво искат тия хора...най-тъпото е че сигурно от нова година ще трябва да се връщам на работа, а останах без кола и направоооо тая седмица ми е една чудесна.Аз столче за кола съм харесала това http://www.hippoland.net/chicco-stol-za-kola-neptune-9-36-kg-2012
но още се колебая, защото не се накланя, ама ние не пътуваме надалеч, повече от 3-4 часа път нямаме.
Хубав ден, момичета
Аз влизам набързо с въпрос,че малката пищи! 
Аз ви разправям, че само гадости ми се случват, вие си мислите, че майтап си правя. 
Свършили! Изкупили ги гадовете! Други така и не харесах, там останахме без шапка.
Защото останали единични бройки, и ги разпродават. Взех ги, супер щастлива, и после гледам номер 19