"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 111-та тема ;)

• 30 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Яко в Матрицата...
Ренко мерсииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ние и 3-мата сме на антибиотици  Sad,аман вече

Скрит текст:
spoko spoko spoko
Ау Sad лекувайте се с бабини рецепти. Моят син е на 12 и за толкова години сигурно 2-3 пъти да е пил антибиотици, докторът му не дава... Даже и за висока температура не дава хапчета, само ако мине 38, добре че не сме имали много такива случай. Ама това време е ужасно ooooh!

# 436
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Здравейтеее!  Hug Hug Hug Hug Hug

Синан,   bouquet  bouquet   bouquet за субтиитрите на фрагмана
Рени , благодаря за  преведените писма    bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
Диди ми вика "шантава майка"  Mr. Green
Офф бееееее, Дани бееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Как можа да забравиш най- важния ден в седмицата . ooooh!  Забелязах, че те няма, ама реших, че имаш работа  Thinking  Ако знаех, щях да ти свирна  Whistling Whistling

Дани Hug Hug Hug то май наистина трябва да се броим  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 14:25 от Reni - BG

# 437

Вай бе, Хюлия абла много ги разбира нещата - първо малкото, сега голямото Кардо Joy Joy Joy Мими, недре си Hug Hug Hug
Бурда им-тая кво ми е налазила кардашимчетата Crossing Arms-Рени,като имаш време ще преведеш ли злато Praynig Hug Hug Hug
Жената е с опит и вкус  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 438
Здравейте ,може ли да си представите,снощи забравих че е петък  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
сядам да гледам епизода,и ако може някой да ми намери събрани разяснения,много ще го обичам  Heart Eyes
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 439
  • близо до брега на морето
 newsm51  love001Рени,саол  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  

# 440
Скрит текст:
Здравейтеее!  Hug Hug Hug Hug Hug

Синан,   bouquet  bouquet   bouquet за субтиитрите на фрагмана
Рени , благодаря за  преведените писма    bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
Диди ми вика "шантава майка"  Mr. Green
Офф бееееее, Дани бееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Как можа да забравиш най- важния ден в седмицата . ooooh!  Забелязах, че те няма, ама реших, че имаш работа  Thinking  Ако знаех, щях да ти свирна  Whistling Whistling

Дани Hug Hug Hug то май наистина трябва да се борим  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy  Ми тъй, де  , да събираме четата  Joy

# 441
оле ще лудна Яман едва издържа на скутера,Мира страхотно го докара до лудост  Crazy

# 442
Здравейте ,може ли да си представите,снощи забравих че е петък  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
сядам да гледам епизода,и ако може някой да ми намери събрани разяснения,много ще го обичам  Heart Eyes
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
положението е трагично  hahaha

# 443
оле ще лудна Яман едва издържа на скутера,Мира страхотно го докара до лудост  Crazy
А после се прави на недостъпен  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 444
# 445
браво на Седефче,отново е до Селим,страхотна опора му е
тази пък монги,кво се оглежда  #2gunfire
Мерт утрепа коня  Mr. Green

# 446
А после се прави на недостъпен  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
лигльо  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
адашчееееееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
много красиво момичето ни  Flutter Flutter Flutter

# 447
еееее не е прав сега,тя очакваше да чуе,че се сдобряват,а той ...  Sad Sad Sad миличката ми ,очите и са пълни  Cry

# 448
Селим е много ядосан,Мира е като насрана   Mr. Green,но Яман вярва че го е направил за добро

# 449
ааааааааааа за втори път тази вечер я трепе,не е прав чистия като сълза,като викна след нея ,тя се обърна с очи пълни с надежда,а той кво... ох горката,направо ме е жал

Общи условия

Активация на акаунт