В момента чета ... 33

• 50 545
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
В момента чета "Писмото на Росети" от Кристи Филипс. Засега съм прочела 120 страници, а някак не ме е грабнала толкова много. Харесват ми описанията за Венеция, но историята все още не се е разгърнала, за да разбера каква точно ще е интригата с това писмо.
Книгата не е нова, но си я взех намалена от Алеята на книгата. Simple Smile

# 31
  • София
Добро утро,

Благодаря за новата тема.   bouquet

Записвам се със Семето на апокалипсиса-Джеймс Ролинс, подарък от Мариета.

Хубав и успешен петъчен ден.

# 32
В момента чета "Невинна кръв" от Джеймс Ролинс и Ребека Кантрел. Динамично действие, малко митология, малко история, любов, предателство, безсмъртни (добри и лоши)  и за мен се е получила добра книга.

# 33
Започнах:

# 34
  • София
Аз продължавам да си чета Винаги в същият ден. Върви обещаващо, дано тя ме извади от читателската криза  ooooh!.

# 35
Днес, 10 октомври, започва Националният конкурс „Моята любима книжарница”, в който победителят ще бъде определен от читателите – хората, заради които съществуват книжарниците. В продължение на два месеца, до 10 декември 2014 г., чрез онлайн гласуване на сайта www.lubimaknijarnica.com всеки ще има възможност да даде своя глас за книжарницата, която най-много харесва и е спечелила неговата лоялност. Това е първото по рода си предизвикателство, което ще изправи във вълнуващо съревнование книжарниците в България – както тези, които са част от вериги, така и независимите. „Това е конкурс за специалното отношение на истинските книжари към техните клиенти и за специалното отношение на хората към книжарниците и книжарите” – представят идеята си организаторите от ИК Кръгозор.
Книжарницата, събрала най-много гласове в конкурса, ще получи приза „Любимата книжарница на България”, а човек от екипа й ще може да се възползва от голямата награда - тридневна екскурзия до Лондон. Пътуването включва организирано посещение на емблематична лондонска книжарница. Книжарят ще има възможност да се запознае със свои английски колеги, да обменят опит и впечатления.
Резултатите от гласуването ще покажат кои са най-харесваните книжарници в градовете, където има повече от една книжарница: коя е любимата книжарница на София, Пловдив, Благоевград, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, В. Търново, Сливен, Търговище и т.н.
Като комплимент към гласувалите в конкурса ИК „Кръгозор” подготвя награди. Чрез публично теглене на томбола ще бъде избран един, който ще спечели ваучер за книги на стойност 200 лв., а други ще получат поощрителни награди.
Гласувайте за своята любима книжарница тук: http://www.lubimaknijarnica.com/
Какъв е регламентът на конкурса може да видите тук: http://www.lubimaknijarnica.com/about.php

# 36
  • Габрово
Вчера завърших това:

Като цяло за поредицата мога да кажа: добра идея, но лошо изпълнение.  Confused Но пък ще си чакам филмите и ще точа лиги по Theo JamesJoy

Сега съм в чуденка какво да започна.  Rolling Eyes

# 37
  • София
Чета "Снежният човек" на Несбьо, зарибена от коментарите в темата  Grinning Много добра  Peace

Преди нея зарязах "The man who smiled" на Х.Манкел. Ей, сума пъти се приспивах на нея. Не посмях да я чета на работа от страх да не заспя и там  Simple Smile Несбьо е друга бира.

# 38
  • на последния етаж
Много топла есенна тема! Simple Smile
Аз продължавам със "Стъкленият замък".

# 39
  • София
"Свят без край" съм я взимала за подарък за една прекрасница, а тя я изчете на един дъх и беше останала възхитена от нея. И понеже с нея имаме сходен лит вкус, сигурно ще хареса и на мен Peace
Разпознах се! Не защото съм прекрасница  hahaha, а защото я изчетох на един дъх и наистина беше огромно удоволствие.
Кости, бях я дала на една приятелка, но тя ми я върна и ако кажеш, още утре ти я пращам  Peace.

Аз продължавам с "Леопардът" на Несбьо, а след него ме чакат още 2 крими-трилъра.

# 40
В момента чета "Индийската принцеса" на Хавиер Моро
Цитат
mijjjka  Hug
До момента съм на 100 стр.Чак впечатлена, не мога да кажа, че съм, но си я чета с интерес. Харесва ми разяснението на доста от индийската култура и обичаи, като например сватбата, раждането на дете, кастите и пр.Може би до утре ще я приключа,леко се чете Simple Smile

# 41
.... а след него ме чакат още 2 крими-трилъра.

Shocked

Кои-кои?  Flutter

Катеринкка, радвам се да те "видя"  Wink

# 42
  • София
Миж, подаръкът ми от играта - "Остани" на Харлан Коубън и вчерашната ми придобивка от Джилин Флин "Не казвай сбогом". Втората си я чела, но ако искаш, мога да те обзаведа с първата  Wink.

# 43
О, тенк ю, дарлинг  thumbsup
С удоволствие ще се възползвам като я прочетеш  Hug

# 44
Започвам една малка книжка от любим автор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт