В момента чета ... 33

• 51 501
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Започвам тази:

# 361
Приключих с Ман - Смърт във Венеция. Дадох й 4 звезди, просто защото не съм сигурна дали разбрах всичко от посланието на автора. Май съм доста малка и невежа за нея. Ето и мнението ми - https://www.goodreads.com/review/show/1095131203   Peace  
Много ми хареса! Simple Smile

Сега се хвърлям на продължението на Глуховски за метрото - "Метро 2034", закупено вчера от прекрасната промоция на Сиела.   Heart Eyes Вие какво си взехте от там?  Hug

# 362
  • където мечтите се сбъдват
В момента чета "Заеко бягай" на Джон Ъпдайк.Не ми допада.Прекалено ми е натуралистична,леко цинична и бездушна,а и сюжетът не ми е интересен.Ще ми е любопитно да прочета и други мнения.

# 363
Прочетох "Пържени зелени домати"-много сладка книжка. От нея лъха на  домашна уютност,всекидневност,доминиращо чувство за общност между хората,дори и различаващи се по възгледите и ценностите си.  Heart Eyes

# 364
  • София
Нези, помниш ли , че я коментирахме?

# 365
Да,Сливче,помня и от тогава искам да я прочета.  Wink Много ми хареса!  Heart Eyes

# 366
Прочетох:

Лека и четивна, приятна е за разпускане, но не е нещо кой знае какво.

Започвам:

# 367
  • ГОре на черешата...
Гигова, тези искам да си купя и аз, ще чакам отзива ти и за втората Peace.

# 368
Приключих с "Клара и сянката". Много ме изтормози тази книга, последните 50 страници ги влачих няколко дни. Не можах да "вляза" и да потъна в историята - през цялото време имах чувството, че надничам отвън през стъклото, обаче не мога да видя нещата отвътре Simple Smile. Някой ден ще прочета и "Стръв", но няма да е скоро Simple Smile.

# 369
  • Ямбол
Аз снощи започнах "Дълг":

Обещава да е интересна, само малко в повече ми идват някои изразни средства и опити за оригиналничене. Надявам се това да е само в началото и после или да свикна, или да понамалеят малко, че ми идва дразнещо.

# 370
  • София
Приключих с "Клара и сянката". Много ме изтормози тази книга, последните 50 страници ги влачих няколко дни. Не можах да "вляза" и да потъна в историята - през цялото време имах чувството, че надничам отвън през стъклото, обаче не мога да видя нещата отвътре Simple Smile. Някой ден ще прочета и "Стръв", но няма да е скоро Simple Smile.

Аз пък се отказах от "Стръв".  Rolling Eyes
Стигнах до средата, но много ме измъчи нещо тази книга. Разни псиноми, маски по Шекспир, филии .... разни фантасмагории, които малко ми дойдоха в повече   Rolling Eyes
Жалко...мислех, че ще ми хареса.
Май и "Клара .." ми върви към отказ  Mr. Green

# 371
Вчера зачетох "Нестинарка", уж да видя за какво става въпрос... и неусетно стигнах до 80 страница в 1 през нощта...  Crazy
Чудна, омагьосваща... харесвам такива.
Стилът на авторката ми е малко странен все още, но за сега книгата ми допада много.
Разбирам защо Нели  Heart Eyes я търси толкова време...  Hug

# 372
  • София
Вчера започнах "Дума Ки" - Ст. Кинг. Винаги като захвана негова книга и още от първите страници ми става едно уютно и съм си на мястото. Обичам да го чета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Последно мъчих "Без Хоуп"  Tired.
Скрит текст:
Прекалено повърхностно-секси  Laughing, иначе историята не беше повърхностна, но много преиграване в описанията Crossing Arms

# 373
  • Варна

Не ме разочарова авторът.

# 374
Първият ми пост във форума!!!  newsm44 И така, в момента чета "Колекционерът на пеперуди" на Колийн Маккълоу. Още съм в началото и започва доста брутално, но определено е интересна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт