В момента чета ... 33

• 50 547
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
-намерих я сред старите книги на вилата. Тип семейна сага е. Засега ми харесва.

# 16
Записвам се с:
В началото съм, нямам много време за четене, но ми харесва, стилът на авторката е много приятен.  Heart Eyes

# 17
Чета "Английски пасажери", хубава е като цяло, много харесвам английското чувство за хумор, само на места е леко досадна  Peace

# 18
  • Пловдив
Записвам се с "Ловецът на хвърчила "- изключително увлекателна книга. Невероятно удоволствие е да я чета.

Също така искам да споделя разочарованието си от "Игра на изкормвач", и то не защото е слаба като криминален роман - така или иначе, не си падам особено по жанра. Историята беше някак плоска, героите - недоразвити като характери - повърхностни, а пък краят на романа си беше направо тъп. В сравнение с останалите книги на Алиенде, тази сякаш не я е писала тя.

# 19
Завърших "Хитлер и Ева Браун - една убийствена любов". Толкова точно избрано заглавие - както в буквалния, така и в преносния смисъл! Последните 2-3 глави ми бяха много тягостни - живота в бункера, осъзнаването на предстоящата смърт. През цялото време ми беше жал за Ева, но пък тя е имала своя избор и го е направила такъв, какъвто е бил. За Хитлер няма какво ново да кажа Sad

Четейки и нета за Ева и Хитлер, попаднах на тази статия: http://www.filibe.com/curious/27.html Каква ли е истината?

Адмирации към авторката   bouquet Уникално увлекателно написан биографичен роман. Обикновено биографиите са сухи и неувлекателни (или поне тези, които аз съм чела), но тази определено не е такава  Peace

На четеца имам да дочета "Ако искаш да си легнеш с мен ... сготви ми". Леко тъповата ми се струва. Първоначалното приятно чувство заради комичните ситуации се изпари много бързо при мен и си остана "чистата боза"  Tired

# 20
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet
Записвам се в нея с:
Скрит текст:
До средата съм. Повдига доста въпроси, над които е хубаво човек да помисли.

# 21
  • UK
Здравейте, записвам се за първи път при вас, макар че ви следя от години, чета това:

Надали мога да кажа нещо ново.

# 22
Аз още си чета "Жената в бяло", благодаря за новата тема   bouquet

# 23
В момента нищо не чета, но прегледах едно ревю за "География на блаженството"
Скрит текст:
и много ми се иска да я прочета.

# 24
Ще взема да си я купя тази " Преди да заспя'', толкова я хвалите.
Чакам си от книжарницата " Чуждоземеца'', филма ме впечастли, поръчах си и книгата.

# 25
  • София
Току-що завърших "Зовът на кукувицата". Накрая стана толкова интересна, че не можах да я оставя. Simple Smile Чакам с нетърпение следващата книга и новата крими история, която трябва да разкрие Корморан Страйк. Simple Smile

# 26
  • Кърджали
Примамена от вашите коментари засега оставих настрана "Любов по време на холера" /ще я дочета, де, и започнах "Преди да заспя". Усещам, че ще я прочета набързо, едва тая вечер я почнах, а вече съм на седемдесета страница.

# 27
Сдобих се и аз с "Преди да заспя" в ел. варант и я почвам.

# 28
Благодаря за темата  bouquet

"Свят без край" съм я взимала за подарък за една прекрасница, а тя я изчете на един дъх и беше останала възхитена от нея. И понеже с нея имаме сходен лит вкус, сигурно ще хареса и на мен Peace

Вени ъъъм Blush ... понеже сама предложи, пък ми е неудобно да ти откажа ... по нататък ... тъковата .. да се направя на нахална? 4470

Записвам се с:
В началото съм, нямам много време за четене, но ми харесва, стилът на авторката е много приятен.  Heart Eyes
Завид, завид. За мен беше истинско удоволствие да се потопя в атмосфератаи приказния изказ на тази книга Peace

# 29
Благодаря за новата тема   bouquet

Започвам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт