В момента чета ... 33

• 51 502
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Bulgaria
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=747967.0

Ето това е темата от миналата година, свързана с номинации за Книга на годината   Hug И аз ще се включа с удоволствие
 Party

# 466
  • София
mimioza, много добре, че си извадила линк на темата за Номинациите от миналата година.
Даже съм се разписала на първата й страница от нетърпение  Mr. Green

Лиляна, гледам, че темата е пусната на 9-ти ноември.
Дали да чакаме тази година до декември, се чудя?

Давам още едно положително мнение за ел. четците  Peace
Това е една от най-добрите ми инвестиции за целия ми живот.
Пести място и пари. Не, че съм се спряла да си купувам и книги от хартия, но определено са по-малко.
А тръгна ли на път, няма по-удобно нещо от четеца.

# 467
  • Ямбол
Kally May, номинационната тема е пусната рано, поради нетърпеливи съфорумки, но съм я оставила до края на декември, за да може всеки да си посочи книга от изминаващата година, а някои четат доста за месец. Затова сега си мисля да я пусна в края на ноември и да стои до края на декември.

И точките не ми се нравят много и смятам да ги пропусна. От толкова много прочетени книги, ние избираме 5 най-добри и те наистина са добри, няма нужда да ги степенуваме с точки.

# 468

И точките не ми се нравят много и смятам да ги пропусна. От толкова много прочетени книги, ние избираме 5 най-добри и те наистина са добри, няма нужда да ги степенуваме с точки.

И аз така мисля. Книги, които за себе си съм счела наистина за добри, ми е много трудно да степенувам коя за 4 точки, коя за 5... Прочетох хубави книги тази година, ще се включа с удоволствие в номинациите. Simple Smile

# 469
Чета "Тихите" - Сюзан Кейн, много ми е близка тематиката  Simple Smile
Скрит текст:

Не мога да кажа, че тази книга промени живота ми - ще е мнооого сладникаво  Laughing, но определено ми повлия и то в положителна посока. Четох я преди 2-3 месеца и все още често мисля за нещата, които прочетох.
Лу, чела съм и други на Гавалда, "Утешителната игра" доста ми хареса, въпреки тегавото начало. "Обичах я" също не беше лоша, най-малкото заради необичайната гледна точка Simple Smile. Ще видим тази как ще е, поне е кратка и няма да ме "мъчи" дълго Simple Smile.

# 470
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=747967.0
Ето това е темата от миналата година, свързана с номинации за Книга на годината   Hug И аз ще се включа с удоволствие
Благодаря за темата, ще я разгледам.
Докато четях "Утешителната игра", имах чувството, че друг автор я е писал. Някъде до средата на книгата имах такова усещане. Не е лоша книгата, но "Обичах я" и особено "Заедно" ми харесаха повече.

# 471
  • Варна
mimioza, въобще не се чуди, ами купувай четец  Hug

имам го от февруари 2014 (и аз дълго обмислях дали да си го купя)
до сега съм прочела 78 книги (броя си ги)
малко ме е срам, ама сигурно съм прочела още толкова през 40+ годишния си живот - като изключим училищната литература
и инвестицията е само в четеца - много по изгодно!!!
има достатъчно места от където да си дръпнеш безплатни книги, и ИЗОБЩО не натоварва очите, не повече от четенето на хартиена книга

... и по темата - започвам Милениум на Стиг Ларшон

# 472
# 473
  • Belgium

Докато четях "Утешителната игра", имах чувството, че друг автор я е писал. Някъде до средата на книгата имах такова усещане. Не е лоша книгата, но "Обичах я" и особено "Заедно" ми харесаха повече.

Абсолютно и моето усещане беше такова  Peace

# 474
Сянката на вятъра чета. Преди нея Нестинарка- 4/5 единствено заради частта с Ина, адвоката и града изобщо. Разбирам, че беше свързано със сюжета, но на мен ми стоеше като кръпка.

# 475
  • USA, Steak State
Продължавам с "Шантарам".... Нещо не ми върви...

# 476
  • София

Welcome to the club  Mr. Green

# 477
  • USA, Steak State

Welcome to the club  Mr. Green

Значи грешката не е в моя телевизор, има и други... Simple Smile

# 478
  • Belgium
А, аз съм фен на "Шантарам", така че ще си замълча  smile3505

# 479
  • USA, Steak State
Едва в началото съм ( 7%), но не ме е грабнала още.

Общи условия

Активация на акаунт