В момента чета ... 33

• 50 568
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Перник
"Спречквам се" не, а има израз "боря се" с книгата, ако не ти е особено интересна.

Аз препрочитам отново една френска книжка от гимназията, да не забравя езика.

# 631
Чета "Ана Каренина" на Толстой и съм повече от очарована.  Heart

# 632
Точно я препрочитам.

# 633
Довърших "Стъкларят от Мурано".Много ми хареса.Обичам такива истории с преплитане на минало и настояще.А и научих интересни неща за производството на стъкло.Определено ще прочета и другите книги на авторката.

# 634
Точно я препрочитам.

Още и се чудя. Все си мисля, че подробните описания, така присъщи на руската литература, ще ме отегчат.
 Доближава ли се до Вечната Амбър?

# 635
Точно я препрочитам.

Още и се чудя. Все си мисля, че подробните описания, така присъщи на руската литература, ще ме отегчат.

Тц, по никакъв начин.

# 636
Довърших "Стъкларят от Мурано".Много ми хареса.Обичам такива истории с преплитане на минало и настояще.А и научих интересни неща за производството на стъкло.Определено ще прочета и другите книги на авторката.
Аз четох Тайната на Ботичели и Дъщерята на Сиена от тази авторка и много ми харесаха и двете , но повече Тайната на Ботичели.И на мен ми харесват тези исторически препратки и това ,че наистина може да научиш нещо ново докато четеш книгата.Препоръчвам я с две ръце Simple Smile Hug

# 637
Завърших препрочита на първата книга от трилогията "Игрите на глада" и продължавам с "Възпламеняване". Същевременно започнах и "Не казвай сбогом". Много ме увлече и съм сигурна, че ще я изгълтам още преди уикенда.

# 638
Точно я препрочитам.

Не се доближава до Вечната Амбър. На мен ми е трудно да сравнявам Катлийн Уиндзор с Лев Никола̀евич Толсто̀й.
Относно описанията: на мен също ми е трудно да чета описания, но написани от Толстой или Стайнбек мога да чета без да ми омръзва.
От книгите на Марина Фиорато съм прочела следните:
- Стъкларят от Мурано - относно историята на о-в Мурано и стъкларството научих интересни неща, но самата история на ми беше съшита с бели конци
- Тайната на Ботичели - определено ми хареса
- Мадоната на бадемите (или беше Мадоната с бадемите) - не ми хареса, също историята малко розава, бозава- не е моята книга
- Дъщерята на Сиена - научих още неща за италианската (римската може би, защото по това време още не е имало Италия) история

# 639
  • Пловдив
Чета:
Жюлиет: Защо Аз? Изповед на една жена болна от СПИН

# 640
Петя, благодаря ти   bouquet

Момичета, в играта на Сиела тази седмица участва и "Момиченцето с всички дарби". Хайде да направим така, че да спечели тя, сигурна съм, че много от момичетата тук искат да я прочетат и биха се възползвали от подобна възможност  Peace

# 641
Приключих "Устоите на земята". Не знам как да опиша чувствата си докато четях този епос. Дадох оценка 4/5 (но е по-скоро 4,5), само защото началото ми беше малко мудно, а краят някак на бързо нахвърлян Peace Определено препоръчвам, Кен Фолет успява да те увлече в неговия свят и да те накра да се почувстваш част от него.

Започвам "Балада за Георг Хенрих" на В. Пасков.

# 642
Започнах:

# 643
Вчера видях, че е излязла и деветата книга от поредицата за Хари Хуле - Фантом. Сега умувам дали да си я купя, не за друго, ами защото имам доста книги за четене. А ако знам, че тази ми е в библиотеката, няма  да се удържа Simple Smile

Аз в момента съм в търсене на най-щастливите хора на Земята с "География на блаженството".

# 644
  • Belgium

Започвам "Балада за Георг Хенрих" на В. Пасков.

Невероятна книга  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт