Спирала за мигли - 9 тема

• 67 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
При мен  ЕЛ Sumptuous Extreme ми слепваше неприятно миглите, но има доста доволни от нея , така че - всичко зависи от миглите и си изисква проба Simple Smile

# 16
  • гр.Пловдив
Цитат
Dior Show Overcurl. И двете правят идеални мигли при мен, а Диора още с първото нанасяне.

Доволните от Overcurl спиралите са изстинска рядкост Mr. Green Crazy

# 17
  • София
При мен  ЕЛ Sumptuous Extreme ми слепваше неприятно миглите, но има доста доволни от нея , така че - всичко зависи от миглите и си изисква проба Simple Smile

+ 1. При мен Sumptuous Extreme се провали.

Предпочитам четки с косъм. От известно време спиралата, чийто ефект най-много харесвам е:

# 18
  • София

Мацки,а това била най-продаваната спирала в света за 2013г  Rolling Eyes
Да, аз я харесвам страшно много! Hug
Това е единствената спирала със силиконова четка, след Пеперудата на Лореал, която понасям и която ме е изненадала невероятно приятно с резултатите си! Разделя и наслагва продукта без слепване и ронене! А върхът на четката позволява наслагване на туш на най трудните за напластяване със спирала места. Чудесна спирала! Бих повторила ако ме изкушат с цена, най-вече!

За анкетата- предпочитам косматите четки, макар, че MAC успяха да ме убедят, че има как и космата четка да не работи добре. ooooh!

# 19
Харесвам и силиконови, и космати четки.
Абсолютният ми фаворит е Стилиста на Севънтийн

# 20
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Нямам предпочитания за вид четка, има спирали със силиконови четки, които харесвам, но има и спирали с космати четки, които съм са ми фаворити.

Любимите ми спирали са: - на Армани за обем; - на Живанши за обем; - на Шанел Льо Волюм; - на Макс Фактор Фюжън;
Независимо каква спирала слагам, защото имам всички изброени плюс още 5-6  Blush, винаги разресвам с четката от Пеперудата на Лореал. Самата спирала вече е изсъхнала, но четката за моите мигли е страхотна, ползвам я вместо гребенче.  Simple Smile

Последно взех на Ести Лаудер Sumptuous Extreme и на Ланком Грандиоз, но още не мога да дам категорично мнение, защото спиралите са ми нови и трябва време да се разработят. Ще пиша за тях по-нататък.  Peace

# 21
  • Бургас
Мерси за новата тема . Няма значение за мен дали е с косъм или силиконова, важното е да отговоря на моите изисквания . Преди си мислих, че с четките от косъм най- добре, но тези две спирали долу посочени опровергават това.
Спиралата ми е любимия козметичен продукт след червеното червило и винаги се оглеждам за "най- добрата" . Но от едната година и нещо съм с две спирали, редувам като свърши едната . Това са le Volume на Шанел и Be Long Clarins.
Но съм си набелязала няколко спирали на Too Faced - Better Than Sex  Mr. Green ( много силно)
Benefit They're Real.

# 22
  • на последния етаж
Няма да сбъркате за ХР Peace Hug
От къде купувате спиралите на ХР?
Аз предпочитам четка с косъм. Simple Smile

# 23
Уж не харесвсм силиконови четки, с се оказа, че любимката ми Ле волюме Grinning е точно такава.
Никой не се нае да сравни Шанелската и на ХР. След известни ползване на ХР ще пиша отзиви Simple Smile.
ХР има в италианската Сефора.

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 11:56 от cloè

# 24
  • гр.Пловдив
Не мога да сравня ХР с Шанел.понеже не съм ползвала Шанелската,но явно и тя има много фенове.
ХР ми купува приятелка от София от Бюти зона,понеже в Пловдив имаше на едно единствено място ,но бранда не регистрирал задоволителни продажби и дистрибуторите гласували да се маха Crazy

Само да допълня още нещо за Lash Queen Feline Black,много ми харесва и допада,че наред с постигането на желания ефект на миглите,те остават гъвкави,а не да се вкоченясат и ако се допреш или се блъснеш по-силно и да ти се деформират Crazy

# 25
  • София
Алена, благодаря за темата   bouquet

Нямам конкретни предпочитания за четка, затова гласувах и за двете.
Любимите ми спирали са две:

Както teddynm   е споделила и  за мен са важни няколко неща:
1. Да се почиства лесно, без да са нужни агресивни действия за свалянето й
2. Да прави обем и издължаване, без да слепва миглите
3. Да не се рони и напластява, да не остава черни следи под очите
4. Да стои като току-що поставена и в края на деня

# 26
  • на последния етаж
Каква е цената на тази толкова хвалена спирала на ХР Lash Queen...?

# 27
Откъде купувате спиралата на Хелена Рубинщайн? Аз съм доволна от https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0 … %252F%3B320%3B360

# 28
  • гр.Пловдив
Каква е цената на тази толкова хвалена спирала на ХР Lash Queen...?

57лв Peace

# 29
  • в Кошера
Противно на очакванията ми тази се оказа чудна спирала!  Heart Eyes
Препоръча ми я една от девойките в Дъглас и реших да й се доверя (принципно не го правя).

Общи условия

Активация на акаунт