Спирала за мигли - 9 тема

• 67 101
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
На мен не ми пречат снимките на спиралите. Иначе за снимките как седи спиралата на дадено око също съм съгласна, но на някои от момичетата (в това число и на мен) им е трудно да качват снимки. До колкото съм прочела за това как се качват снимки тук, май първо трябва да се качат в интернет и след това да се постват по същият начин като картинките на спиралите. Това не всеки има възможност да го направи. Надявам се правилно да съм разбрала и да не съм се объркала, но ако е така ще прощавате  Peace

# 661
  • в 1001-та нощ
Правилно си разбрала - избираш място, качваш снимките и тук даваш линк в тагове за изображение  Peace

# 662
И на мен ми се ще да пускам по една снимка с ефекта от спиралата, която съм купила, но...

# 663
  • в 1001-та нощ
Какво те притеснява?

# 664
  • Street of Dreams
Аз си имам албумче във Фейсбук, което съм направила достъпно само за себе си. Там имам снимки на спирали, лакове, Глосибоксове и всякакви такива кифленски истории, към които се връщам за съвет от себе си, така да се каже, когато искам да си припомня даден ефект. А да вземеш URL от там и да го постнеш тук е много лесно. Peace

# 665
Днес пробвах на Ланком - Грандиоз. Не ми хареса. Отначало даде много дължина обаче после почна да ги сплъстява миглите на 2рия пласт. Много малка ми се вижда четката, а слага доста туш. Няма да повторя май. За долните мигли ми се струва по-подходяща.  Thinking

# 666
  • Варна
Iseult, точно така се държи и при мен - доста дължина и слепване. Имам я повече от месец, да съм я ползвала четири пъти. Не ми харесва ефектът, надявам се, че като постои и позасъхне ще стане по-добре.
Ако все пак реша да я ползвам, след нея минавам отгоре с една на Лореал Confused

# 667
  • София
На мен ми прави хубави миглите- извива и дава обем, но нищо повече пт спиралата ми на Лореал. Не бих повторила нито една от Ланкомските спирали и съжалявам, че всеки път се изкушавам вместо да си купувам Le volume и Dior overcurl, от които съм много доволна.

# 668
Да, за пореден път се убеждавам, че на различните мигли стоят различно спиралите. Добре, че майка ми си я купила, та я набарах сега да пробвам по празниците като сме заедно  Laughing Защото се изкушавах да я взема по-рано, спестих си една неудачна покупка.

# 669
Тази спирала е част от подаръка от тате за Коледа.

На някой може да му се стори странно, но той си ми купува козметика, защото знае какво използвам, особено за някой празник. Днес я сефтосах. Не съм очарована да си кажа честно. Много е мокър и течен туша още и като  покривност хич я няма. Миглите ми седяха тънки и рехави, а не както аз обичам плътни и тежки. Ще и дам шанс отново като преседи малко.  Peace

Последна редакция: пт, 26 дек 2014, 20:57 от MargaritaIlcheva

# 670
Аз от може би месец съм с Maybelline The Collosal Go Extreme Leather Black и съм много доволна. Само малко се рони, но като ефект върху миглите ми е перфектна. Мисля да опитам на Bourjois някоя, но нямам идея коя да е все още.

# 671
И аз се чудя на някоя от Borjouis.

# 672
А какво мислите за озаряващите спирали на Макс Фактор?

# 673
Привърженик съм на мейбълинските спирали, но нито една на Боржуа до сега не ми е харесала- независимо дали е най- новата или най- старата. Не ми харесват като туш, нито като ефект, камо ли да коментирам за четките им.  Peace

# 674
Честно казано, аз съм на мнение че няма разлика между скъпи и евтини спирали. Просто при първите се плаща за името.
И аз така мисля. Поне на моите мигли разлика не правят- и най-евтините, и средният клас, и скъпите докарват идентичен ефект. Добавяйки това, че химикалите в туша нямат особен простор за вариации и че ползвам спирала щедро всеки ден, отдавна съм се отказала да наливам пари в точно този продукт.
Абсолютно! Предоволна съм от тези на макс фактор и мейбелин, които ми докарват много по добър ефект от примерно волюма и имам чувството, че някои се водят само от името на продукта. Единствената скъпа спирала от която съм доволна( с малки забележки) е една от спиралите на Клиник.

При мен има разлика определено между различните спирали, дори на една и съща марка.
Например, Макс Фактор 2000 калории ми харесва, Eye brightening е отвратителна на моите мигли...На Лореал тези за обем х5, х4 ми харесват - онази пеперудената ми стои ужасно. На Дебора съм пробвала 2 и не бяха лоши и двете, но и не бих повторила....
От високия клас съм ползвала само на Ести sumptuous extreme и е най-добрата спирала, която съм имала, но нямам база за сравнение дали е съвпадение, че е от по-скъпите, или просто тази конкретна ми харесва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт