Спирала за мигли - 9 тема

• 67 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Има разлика между спиралите от нисък, среден и висок клас. Ако нямаше разлика, нямаше да има това класифициране. Има разлика в туша, четките и дори в ефекта- дали удължаващ, дали сгъстяващ. До момента съм стигнала до средният клас спирали, но очаквам и спирала от висок клас и залагам голяма надежда на нея  Wink

# 676
Има разлика между спиралите от нисък, среден и висок клас. Ако нямаше разлика, нямаше да има това класифициране. Има разлика в туша, четките и дори в ефекта- дали удължаващ, дали сгъстяващ. До момента съм стигнала до средният клас спирали, но очаквам и спирала от висок клас и залагам голяма надежда на нея  Wink

Разликата е само в маркетингът.

# 677
И аз не смятам, че разделението е - високият клас са най-хубави, после средният, а ниският са най-скапани; според мен има разлика между конкретните спирали спрямо конкретните мигли, независимо от цената.  Peace

# 678
Както се оказа всяка жена има ралични мигли и предпочитания,не забелязах САМО висок клас спирали да се хвалят.

# 679
Не е много по темата, но да питам на някой дали се е случвало-снощи като си свалях грима от очите с тампон и мицеларна вода ме заболя леко под едното око кожата. Ползвам една спирала от дълго време и си бях сложила един молив под очите също ползван многократно. Днес като се събудих ми беше подута кожата под окото леко, иначе нямам зачервяване или сълзене на самото око и е само под едното подутото. Звучи ли като да е алергия или може да е ечемик или нещо да е излязло на кожата?  Много странно наистина.

# 680
Момичета, откъде в София мога да купя спирала на Lumene? Ако може да не е от онлайн магазин.

# 681
  • София
В момента ползвам 3 спирали, ще дам мнение за всяка.
Последната ми продобивдка е Lancome Grandiose - изключително съм доволна. Дава ми обем, дължина, извиване. Изобщо не ми слепва миглите и ми е изключително удобна за ползване - харесвам извитата четка. 10 точки.

Diorshow е пълно разочарование - ужасна на моите мигли. Слепва ги, не ми дава почти никакви, ама никакви резултати. Няма да повторя определено.

Третата, която използвам в момента е от по-ниския клас - Maybelline The Rocket volume express  - чудесна спирала, това ми е третата опаковка и бих я купила пак. Дава обем и то доста. Не се рони и не слепва миглите, поне при мен.

Иначе любимата ми спирала определено е Chanel Le volume.
Тъй като имам впечатления и от Diorshow maximizer, който използвам от няколко месеца, ще кажа, че това е една от най-неуспешните ми покупки. Да, дава дължина на миглите, но нанасяйки спирала отгоре резултатът не е никак красив. Миглите стоят грозно слепени и забелязах, че с която и спирала да го използвам тя се рони.

Lumene може да се купи от аптеката в Сердика Мол, както и от един магазин за козметика на Графа, между Евлоги Георгиев и Попа, точно на спирката не петицата.

# 682
Днес си взех L'Oreal Volume Million Lashes Excess и се надявам да ми хареса.

# 683
  Дения ,все едно аз съм писала поста,явно сме с еднакви мигли,само дето не съм ползвала Rocket на Мейбълин..и все пак .ще опишеш ли миглите си?С удоволствие бих я взела спиралата,стига да дава и при мен всичко описано от теб Hug

# 684
  • Бургас

Разликата е само в маркетингът.
Уф,така е,по-миналата Коледа си взех Дол Айс на Ланком и очаквах едва ли не да прави чудеса,но нищо подобно не се случи,поне си я изхабих до край.А най-хубавата спирала,която съм ползвала е на Дебора,жалко,че и тя свърши

# 685
Един глас и от мен за спиралата на Меибълин,изхабих една опаковка и със сигурност ще повторя.

# 686
  • София
 Дения ,все едно аз съм писала поста,явно сме с еднакви мигли,само дето не съм ползвала Rocket на Мейбълин..и все пак .ще опишеш ли миглите си?С удоволствие бих я взела спиралата,стига да дава и при мен всичко описано от теб Hug
Ще се опитам, макар че... Миглите ми са със средна дължина - нито уникално дълги, нито къси. Имат добра натурална извивка, което улеснява повечето спирали Simple Smile Цветът им е тъмно кафяв, а гъстота съвсем нормална - не е нищо невиждано Simple Smile В този ред на мисли - каня се от супер много време да започна да използвам серум за мигли. При мои приятелки има невероятен резултат - в случая говоря за Ревиталаш.

Вчера си купих още една спирала, която изпробвах вечерта. Става дума за тази: http://lacedinleather.com/2012/05/01/bourjois-beautyfull-mascara/
Никога не бих я препоръчала. Рони се и като цяло никак не е моята спирала. Всъщност с нито една спирала от тази марка не съм се спогаждала.

# 687
Момичетаааа, дойде ми Hypnose Drama  newsm44 Така се радвам, че... ми иде да  newsm35 Още не съм я пробвала, но като го направя ще дам отзиви. Все пак очаквам ефект УАУ  newsm03

# 688
  • sofiq
Обожавам начина, по който ми седи Максимайзера  Heart Eyes
Ако не беше бял на цвят, можех да си ходя спокойно само по него.
Когато отгоре сложа спирала, миглите ми сякаш не са чак толкова хубави, отколкото ако са само с Максимайзера. Някой друг има ли такива впечатления?

На 100% и аз  bowuu Ако серумът беше черен, щеше да е най-великата спирала  bowuu за моите мигли, разбира се  Peace

точно същото мислех аз за базата на Есенс,с нея миглите ми стават най хубави ,само белия цвят е проблема,дали пък белия цвят не е това което придава такъв ефект Thinking

# 689
  • В къЩи.
Може ли снимка на базата на Есенс?

Общи условия

Активация на акаунт