Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 609
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Какви са тези вкусотии, които обсъждате  Simple Smile

Сетих се и аз за нашето талисманче и за трепетите преди 4 години. Да е жива и здрава!   bouquet

какче,  бързо оздравяване  Hug

# 436
Еми това с парченцето шоколад не е нищо  Laughing Като по-голяма (все още дете), за да си изям фасула го ядях с течен шоколад. А баща ми (понеже не е имало шоколади по онова време) го е ядял със захар. Явно е наследствено.  Mr. Green

Чета ви, но нещо не ми се пише. Иначе съм добре. Все още 2 в 1. Мъзелува ми се, но няма как. Дано да имам време да се разходя до панаира на книгата.

# 437
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Елч браво на вас,много се радвам ,че сте се сдобрили  Hug

На мен още не ми е Коледно,даже не сме украсили още в къщи.Чакам мм да си дойде и тогава.
Тази година няма да правя много сладки работи,че миналата се олях.Няма кой да ги яде и само се мъча да ги правя.
Сладките които смятам да направя са тези http://sunshineskitchen.com/brownies-cookies-with-chocolate-and-nuts/ правих ги на скоро и много ни харесаха
Ето ги моите
Скрит текст:

И някое торте ще забъркам  Grinning

# 438
мен пък тази година коледното настроение ме хвана още ноември месец Simple Smile)
и много се яодсвам, че още не сме украсили в нас! мм всеки ден се помързьосва да донесе елхата.

аз пък не мога да направя нщо отсега, защото за ден-два ще свърши Simple Smile))) ще правя меденки и сладки като наближи Simple Smile

# 439
  • София
Мм, довечера ще пробвам сладките на bebo79 Grinning и ще докладвам утре.
Тая Коледа мисля да се отдам на готвене, ако не ми мине котка поът, та приемам рецепти за всякакви вкусотии, не само сладки.

ЧРД на Изи и от мен!

Вие спорите ли с вашите деца? Ние сме в денонощни дискусии и преговори, вкъщи е направо като близкоизточния преговорен процес Laughing Всички ли деца са такива? За всяко нещо - от обличане, къде, какво да се направи, следва няколко минути дискусия.

# 440
Елч , радвам се.

Честит рожден ден на Изи - да расте здрава в щастливо и безгрижно детство.

Видяхте ли го това  Laughing

Скрит текст:
- такова е и нашето.  Grinning

# 441
мохита, при нас няма преговори. аз казвам нещо, Дара - друго, опитвам известно време с доводи в подкрепа на моето, Дара прави същото, в 9 от 10 случая "дискусията" приключва с наказани или просто след около 2  минути и 20 секунди ансолютно съото се повтаря отново и отново, докато и останалият един случай приклчи с наказание. не знам дали всички на тази възратст са така твърдоглави, но дара може да спечели конкурса по инат отвсякъде.

# 442
  • София
Честит рожден ден на Изи! Да расте здраво и щастливо дете и да има прекрасно детство! Весел празник на мама Роси!

Момичета, благодаря ви за рецептите, ще трябва да запретвам ръкави!:)

Иначе сме по-добре всички, ха дано и така да продългаваме!!!

И Виктор спори, но като че ли поотмина малко този период. Сега по-бързо му минава и ми е по-лесно. Че имаше период, когато сутрешното обличане беше нещо страшно, не искаше да облича това, което му давах и ми идваше да го...Simple Smile))

# 443
О, какче, Ивайла още от яслата всяка сутрин ме правеше луда, защото никога не искаше това което й давам, а си имаше някакви нейни претенции към неща, които или не са за сезона или са за пране или по никакъв начин не се връзват...

И ние не спорим, то с нея не можеш да излезеш на глава, тя въобще не чува какво й се говори и винаги прави това което е решила. в крайна сметка резултата е заплахи, наказания или пък рев от нейна страна с думите "никой не ме обича" дори и заплахи за това, че дядо Коледа няма да й донесе подарък не я трогват и ми отговори веднъж "е, то няма сняг..." т.е. той и без това не може да дойде  Simple Smile

пуснах я миналата седмица на дг, в четвъртък и петък и в неделя беше с Т. сега всеки ден ми се моли да ходи на дг и само като я викна да й дам да смуче нещо или да й слагам капки веднага идва. то детето изтрещяло вече вкъщи и зажадняло за контакти.

# 444
Калоян е доста разбран и като му обясниш защо нещо може или не може се съгласява. Не че в много случаи няма заплахи, наказания и т.н. Например искаше да ходи на ДГ с една ватирана пижама и му обясних, ,че там ще му е много топло да спи с нея и е по-добре да си взима по-тънките за ДГ, а по-дебелите да са за вкъщи. Съгласи се детето.
При нас проблемът е, че много се мота. Доста често чака последният момент да свърши нещо, въпреки че е предупреден няколко пъти какви ще са последствията. Когато бързо се справи сам с нещо, го хвалим, но явно трябва още време, за да даде по-траен резултат. Понякога се вдетинява като гледа Деница и това също му пречи.

# 445
момичета, Ивайла бутна Сиана от спалнята, оставих я само да отида до кухнята, кога се е вмъкнала незнам. заварих я на земята, плачейки, едвам я успкоих...така се уплаших.

# 446
адис, следи Сиана след падането, но не мисля, че има нещо тревожно. Сами падна на 5 или 6 месеца от спалнята, хем че бях в стаята.Умрях от притеснения, но всичко беше наред.

Ама знам какво ти и е в момента!

# 447
  • София
Адис, много неприятно! Как е Сиана?

Знам как се чувстваш! Алекс пада два пъти вече, като единия път бяхме и двамата с баща му до него... Случват се такива неща за жалост!

Иначе и мен ме е страх да оставям Виктор насаме с бебето, просто не мога да му имам такова доверие все още, бебета са си и те! Още съвсем първите дни пак така за секунди беше успял да извади Алекс от столчето за кола и да го сложи на леглото. Сърцето ми се обърна, като си представих, какво е станало!

# 448
Адис, дано всичко да е наред с малката кукла.
А Ивайла от ревност ли го е направила или не е преценила какво може да се случи?

Деница няколко пъти е падала от спалнята и то по лице, а нашата спалня е по-висока от стандартните.

ПП. Днес бях на последната ЖК и видяхме, че бебето се е обърнало. Цял ден летя от щастие Simple Smile

# 449
Адис, сигурно ужасно си се изплашила.  Sad Всичко ще е наред, убедена съм. Но поговори с Ивайла. Трябва да се опиташ да й обясниш така, че да не се случва повече.
Аз не съм имала инциденти със Зоринка и Митето като беше бебе, но тя винаги е била доста разумна и внимателна.
За сметка на това преди няколко седмици имахме много стресиращ инцидент без поражения за щастие - двамата почти преобърнаха един огромен скрин в детската, защото решили да отворят най-долното чекмедже и да седнат и двамата вътре!  ooooh! ooooh! ooooh!  Всичко това се сътвори в рамките на около минута и половина, в която уж щяха да си взимат пижамите от детската...  #Crazy

Амнезия, браво! Много се радвам за добрата развръзка!  Hug Сега сме в очакване.  Wink

Що се отнася до детските саботажи - Зоринка понякога се помотва повече от необходимото, но като цяло слуша. Има моменти, в които като си науми нещо много трудно може да я разубеди човек, понякога като иска нещо и драматично пуска по някоя сълза, ако й се откаже, но като цяло слуша според възможностите си.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт