Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 600
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
тути Данке!  Hug
Люба  Heart Eyes Heart Eyes Честит рожден ден на Ирен! Кораба изглежда невероятен!  Искаме ощеее!
Какче Честито зъбче!! Ох голям кеф! Като се сетя, че Мишока проби първият на година и 2 месеца  Crazy Още вади кътници младежа.

Дейзи- И моите са в цикъл нон стоп  Mr. Green От другата темичка една мама сподели бърз лек за гърло, особено в началото. Топиш клечка за уши в прополис разтвор и мажеш 3 пъти гърлото. Пробвах го, работи като магия! И налепи падат ако въобще има.

# 511
  • София
Тутии, изглеждаш ми в добро настроение!:)) Посрещнахте ли ТМ?

Мама Зай, как сте? Намери ли детегледачка?

Дейзи, да оздравяват бързо децата!

Еми, мерси за рецептата!

Момичета, къде ще изкарате празниците?
Ние на Бъдни вечер ще сме при майка ми, на Коледа при свекърите и най-вероятно на НГ вкъщи. Едни приятели искат да им отидем на гости за НГ, но като знам че аз ще си го отнеса с гледането на децата и нещо не ми се ще!:))

# 512
еее, какче, честито зъбче! Simple Smile))
и ние ще сме на същата схема с празниците.

тути, това е ужасно с това разписване! за какво им е?
и мен ме ядосаха много от работата. ужким искат деца да се раждат, а мен ме прецакаха с майчинствтоо и то държавата ме прецака.

дейзи, ужасявам се като те чета Sad

# 513
  • sofia
Ето и Тенерифе, Канарски острови, райско кътче на земята, цветя, цветя и фонтани

и кораба, колко малък изглежда от далече

Океана между Казабланка и Канарите винаги е много бурен и поради тази причина кораба клатеше много, дори ми стана лошо за малко. Е важното е, че мина и това беше единственото време, в което се разлюляхме. Когато пресичахме Океана кораба не помръдваше, все едно си на земята, а аз какво очаквах Simple Smile
На Екватора слънцето е ужасно, не става за живеене, казвам ви. ММ, който никога не изгаря се зачерви, а аз мазах ли мазах фактори.Не,че бразилките не ми се смяха, те нали са черни и не знаят какво е крем против изгаряне

Ресифе - за мърсотията и опасностите, дебнещи на всеки ъгъл няма да говоря, за да не си развалям настроението.
Интернет много лесно се намираше, температури между 25-35градуса и безкрайния плаж, това е нещото, което бих взела от Бразилия, само това. Фин пясък, зелени води.

А тази църква е построена от злато, истинско и масивно(за вътрешната част говоря, не знам как я пазят)

# 514
  • sofia
Благодаря за честитките към Ирен.

На свеки всичко й е ок, сърце, бъбреци, кръв и урина. Смениха й хапчетата, та да видим

# 515
Буби, Честит 2-ри Рожден Ден на порасналото Митаче!Да ви е жив и здрав, да расте щастливо и  весело дете, много да ви радват с кака Зори!
Целувки и весел празник! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Люба корабът е невероятен. Страхотни снимки. Радвам се, че всичко е наред със свекърва ти.

# 516
  • sofia
Кога това Митаче стана на 2г. ! Жив и здрав, много щастлив и здрава връзка с кака Зори

# 517
Благодаря, момичета! Почерпете се за нас!  Hug

Честито и на мъжа на Елч! Да е жив и здрав, и той! Много щастие за цялото семейство!  Hug

# 518
Ехх, Бубинка, мерси!
Аз вчера цял ден гледам снимката на Митачето и като го знам колко е лъчезарен си представям какъв сладур е вече като е по-голям! Simple Smile
все забравям да ти кажа и че се оказа права - Нико наистина има тръпчинки Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 15:01 от Елч

# 519
все забравям да ти кажа и че се оказа права - Нико наистина има тръпчинки Simple Smile

Хехех, ама знам си аз! Нали съм ви кръстила Тръпчинкови още преди две години!  Laughing Сладурчета!
А Митака хич не е лъчезарен тия дни, някакъв кътник мъти водата и човекът е голям вкис. Добре, че е кака му да го залисва, от вчера имат палатка и те, и познайте къде са децата нон стоп?!Само се кикотят вътре.  Mr. Green

# 520
хаха, буби, то Митачето само временно е кисело иначе си е супер усмихнато човече Simple Smile

# 521
какче Да, намерих на 2 януари лети към нас. Да видим как ще е  Peace
Буби И тук, да ти е здрав и с мноого късмет юначе Митаче! Черпиш с любимите ми бонбони  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Елч Аз умирам за трапчинки! Татко ми има, ама никой от нас не ги е наследил...както и внуците  Laughing

Ние сме що годе добре, децата си кашлят и се сополивят от време на време, но това си е нормално за тях. Grinning

Празниците ще си останем в Австрия, може да мръднем до Линц на разходка.

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 14:11 от мама зайка_

# 522
зайка, това е странно, защото съм чела, че трапчинките са доминантен ген. мм има 2 годеми на бузите (взел ги е от майка си), Дара също има две, но са различни от неговите и различни от двете бузи - едната се вижда ясно, другата е към средата на бузата и се забелязва по-трудно. Никчо има две като на мм, но не така дълбоки. и аз много харесвам трапчинки - и на бузите, и на брадичката Simple Smile

# 523
зайка, това е странно, защото съм чела, че трапчинките са доминантен ген. мм има 2 годеми на бузите (взел ги е от майка си), Дара също има две, но са различни от неговите и различни от двете бузи - едната се вижда ясно, другата е към средата на бузата и се забелязва по-трудно. Никчо има две като на мм, но не така дълбоки. и аз много харесвам трапчинки - и на бузите, и на брадичката Simple Smile
Въх, оправям си правописа  Crazy
хихихи, не знам наистина е странно, брат ми има само една, даже не знам дали е истинска трапчинка или не  Laughing

# 524
Поне успявам да чета.

Скрит текст:
Влизам на 3-4 дена колкото да не ви изгубя следите ( свекър ми го оперираха и съм мед. сестра  Mr. Green, следва ваканция  ( в къщи и двамата ), не се разписвам често , но следя.  Heart Eyes

Да растат здрави , безгрижни и с много обич и късмет рождениците които съм пропуснала.   bouquet

Весели празници ви пожелавам , в случай , че не успея да се разпиша. Hug

Общи условия

Активация на акаунт