Ако има две черти, ЮЛЧЕ май ще бъдеш ти!!! :)

• 32 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Предлагам ви следващите месеци да мислим в посока на "Какви ли хубави неща ще ми се случат днес" и да не позволяваме разни тревожни мисли да се въртят из главите ни.

# 616
  • София, Бургас
Аз на колежките отдавна съм казала, чемайтози път съм бременна. Въпросът е кога точно да си взема болничните. То сега така или иначе през седмица ме няма заради каката, та по-добре да не ги мъча и направо да знаят, че ме няма..А на каката вече казах и даже вчера беше с мен на прегледа и после гордо разнасяше снимката до вкъщи. Няма как болна е милата и се гледаме у дома. Където аз там и тя Simple Smile

# 617
  • София
Стопанка, от твоята клавиатура в ушите и добрата воля на знаем кого Simple Smile

# 618
Мерси за отговора pospalancho, дано и при теб всичко да е наред, само хубави мисли за всички бъдещи бебета отправям:))))

# 619
Добре дошли на новите попълнения!
Аз вече си записах час за преглед - вторник и се надявам да видим и  Heart
Моят мъж е на работа и няма да може да дойде! Миналата бременност идваше на почти всеки преглед с вълнение, но сега май няма как да стане или поне не този път!
Преди малко съобщих на шефа! Много се зарадва! Предвид, че колежката в отдела ми е  с бебе на 3 месеца, другата колежка-януари ще ражда...Много  newsm51
И само силно положителни мисли от всички!  newsm76

# 620
СТопанка,
извинявам се, наистина е прозвучало зле.
Нямах предвид, че не трябва да се борим за бебчетата си. И мойто положение в момента не е от най-веселите.
Искрено се извинявам, че съм се изказала по този начин.
Имах предивди ако вече е отлепено дали е здравословно за него да стои и какв би бил ефекта.
Откровено отдолу поясних, че не съм на ясно какво значи термина и аз също бих се радвала на повече информация.
Сега се чувствам ужасно, за начина по който си го възприела  Sad

# 621
  • Paris, France
Да, я по-ведро всички! Раз-два!  Naughty

Аз този път съм с много положителна нагласа и съм сигурна, че нещата ще се получат и ще си имам второ бебе през лятото.
Колкото до сина ми, изобщо не се притеснявам, че ще ревнува или нещо - вече е крайно време да го снабдим със сестриче-братче, че егоизмът в него нараства с всеки ден. За съжаление, трябва да чакаме 9 месеца за доставката.

За казването - аз на никого не съм казала, обаче необяснимо за мен, всички около нас знаят - първо зълва ми ме надуши и почна с намеците, после родителите на ММ, които не искаха да ми дават кафе като бяхме у тях уикенда, отделно някакви приятели ме подпитват. А съм непушач, не пия принципно... Просто явно излъчвам щастие, хах Simple Smile

# 622
# 623
Аз, пъъъък, се трогнах да си запиша час за 24.11 - понеделник.
Иначе хич не съм черногледа или спекана, трудно ми вкарван лоши мисли, но не съм и от   желязо.
Вече бая се разплямпахме, а не трябваше, ама нищо. За добро да е Simple Smile!

# 624
И около мен целият свят знае, но каквото - такова. Така се получи, значи така е трябвало да стане.
Дано всички изкараме спокойна бременност!

# 625
Охх момичета и мен са ме налегнали едни черни мисли и не мога да се отърва от тях Confused
От както док ми каза за тази киста много се притеснявам дали всичко ще е наред с бебчо макар че вече видяхме сърчицето . Днес цял ден ме боли долу от ляво и то на моменти доста ме прорязва, ще откача дали е възможно болките да са от кистата  Rolling Eyes  Ще откача до следващия преглед другия петък....
За казването при нас ще е лесно каката си иска бебче така че изчакам още малко и ще и кажем  Hug

Хайде и го давайте по положително  Hug Hug

# 626
  • до едно тепе
Фешънмама може и да ни личи по някакъв необясним начин за околните на нас. Онзи ден като отидох на лекар и докторката от вратата само като ме погледна и ме попита бременна ли си. При положение, че по принцип се бяхме разбрали да се видим тези месеци, за да се опитваме да наместваме цикъла, ако е нередовен. Каза, че очите ми светят Laughing
Друг един човек в деня на теста ме попита добре ли съм. Каза че не му изглеждам съвсем добре, но още не ми е задал въпроса. Предполагам родителите ми не са се усетили, защото са далече и само се чуваме по телефона, но ако се виждахме през това време вероятно майка ми щеше да се е усетила и да ме пита. Свекървата не пита такива неща и дори да подозира няма да ме попита.
Та явно ни личи, ако човек ни познава достатъчно добре Laughing

# 627
На бременните наистина им личи, аз разбирах ,че колежките и приятелките ми са бременни преди сами да си кажат, но някакси е било усещане, а не защото са се издали по някакъв начин

# 628
Здравейте, бъдещи мами! Мислех да изчакам да ми мине прегледа и тогава да се запиша в темата /досега само ви четях  Embarassed /, но сте толкова готини и позитивни, че не издържах.  Hug Аз съм на 35 години, това ми е първа бременост /ин витро/ и още не знам дали съм с едничко или близнаци, но ще видим на 25 ноември, когато ми е прегледа. Живея в София, иначе съм от Варна. След доста мъки и терзания, така желаната бременост е в своето начало и днес след третият кръвен тест на 18-ти ден /3499 ЧХГ/ съм малко по-спокойна и уверена. По калкулатор съм 5 седмица бременост с термин 21,07,2015, но ще видим какво ще каже доки, дали се движим по план. Simple Smile
Желая на всички лека и безпроблемна до края и страхотен ревящ финал!  Hug

# 629
  • морето и сините вълни :)
Здравейте и от мен за добър вечер. Flutter Flutter
Днес сте писали ама якоооо Mr. Green
Гледам притеснения се образуват около батковци,каки и казване на работа.
Моя мъж се изцепи оня ден докато пътувахме в колата нещо че съм бременна и малкия само ме погледна с хитра усмивка и весели очички и нищо не каза.А той е 7 г. и не е малък никак даже-но за протокола иска много сестричка с къдрава руса косичка Mr. Green Mr. Green.Все още офицялно нищо не сме казали.Мисля като мине прегледа в петък ако всичко е ок даа си поговорим Mr. Green.
Относно работата-аз съмм във фирмата от 10 месеца и много си харесвам работата и работодателя.Мисля че няма да имам проблем,самоо дето малко сконфузно, сега обучавам нов колега които е на 2 седмици във фирмата.И като кажа ще трябва да обучавам още един кадър Mr. Green
На мен ми е малко притеснено макар и да не го показвам дали всичко ще е наред сега,но някак си съм си казала че "ЩЕ ИМАМ БЕБЕ ЮЛИ" smile3521 newsm51 newsm51 newsm51
Така че момичета всички само това да си повтаряме и ще е ок.
Аз пак да кажа за протокола-направо такъв тумбак имам че 3-ти месец малко ми се вижда да съм.Направо към 5-ти отивам с тоя търбух.Незнам защо така съм се надула и то баш в корема Joy Joy Joy Joy Joy
Улях се с писането.Целувки на всички и лека вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт