Ако има две черти, ЮЛЧЕ май ще бъдеш ти!!! :)

• 32 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кит-Кат, и аз мисля, че е доста рано да се ходи. Аз смятам да отида (ако всичко е нормално дотогава) чак след 15.11. Най-вероятно в седмицата м/у 17.11 - 21.11. Тогава ще бъда в 7 г.с.

# 91
Оххх знам, че е рано ама от 3 години го чакам, сякаш сама за себе си искам да съм сигурна, че е там  Rolling Eyes

# 92
  • Paris, France
Нормално е да нямате търпение да си видите "точката". И аз първия път бях така, обаче пък понеже съм във Франция, и тук докторите са много затрупани с пациенти, все ти дават час за след месец... А и малко преди да направиш 3 месеца никой не те взима насериозно. Simple Smile
Затова тоя път не се впрягам толкова и ще си чакам до 13-ти. Иначе, mama stefi беше казала, че ще ходи на преглед в понеделник та дано каже после дали се е видяло нещо.

# 93
Здравейте мацки,ходих на преглед гледаха ме със вагинален ехограф и момичата видя се една точица,но ми каза да отида след 2 седмици даде ми час за 11 ноември за да чуем сърдечната дейност  Praynig

# 94
  • София
mama stefi, честита точица  Hug
Все пак нещо се е видяло и трябва вече да си по-спокойна Simple Smile

# 95
mama stefi много се радвам да твоята точица  Hug

# 96
Здравейте Юлки!
Надявам се не се сърдите, че надничам от време на време в темата. Карате ме да се връщам с месец назад, когато видях и моите мечтани две чертички! Много се радвам, когато има някоя нова тема за новодошли бъдещи мами. Радвам се също, че виждам и много познати с които сме били заедно в Искам Бебе, а сега вече сме в отчетни.
Пожелавам ви лека бременност с най-мечтания финал!  Hug

# 97
Мама Стефи, честита точица! Hug
Кит - Кат, раничко е още, но за твое успокоение - отиди. Аз сега някак по- лежерно се отнасям към нещата, тъй като съм минала по този път и горе- долу ми е ясно кое и как, но с първата бременност и аз отидох доста рано на преглед. Голямо нетърпение беше. Сега бебето е чакано от дълго време, но някак си... не знам, по- спокойно ми е и вярвам, че ще е наред всичко. Simple Smile
Фешън Мама, аз да ти кажа... днес попаднах в много кофти ситуация... В един магазин след дълго мерене на дрехи, продавачката очевидно се изнерви, само ми прави физиономии, чупки, сумти... И накрая реших да си взема само 1 нещо, защото след толкова мерене, реших да не си ходя с празни ръце. Вярно, не беше скъпо, но е нещо, макар че не съм длъжна да го взема, щом съм влязла там... Та оная като ми вика с една пренебрежителна физиономия: "Само това ли?" и го сложи в една торба и ми го хвърли върху едни закачалки, стоящи на касата... И най- тъпо ми стана, че след всичко това тая си позволи да ме излъже с цели 8 лева #Cussing out Е, как да не хейтва човек?! Не се върнах да се разправям, защото когато се усетих бях вече далеч, но утре отивам да си търся аз правата #2gunfire

# 98
  • Paris, France
Ооо, Бени, ако знаеш как обичам некадърни служителки! Правя ги на нищо! Simple Smile Отивай утре и й вдигай скандал и й кажи да се научи да се отнася с уважение към клиентите, защото от тях й зависи заплатата. А ако не й харесва работата, да не се е хващала...
Много се нервя аз на хора, които вместо да ти се усмихват и да ти внесат малко позитивизъм в и без това стресираното ежедневие, те ядосват допълнително и се държат сякаш те на теб са шефове, когато е точно обратното.
Sweety, мерси за милите думи и лека бременност  Hug

mama stefi, честита точка Simple Smile Успокоих се, щом на теб са ти казали, че на 11-ти ще се вижда сърце, значи и при мен на 13-ти би трябвало да се види вече.

# 99
Фешън Мама, ще се види Peace Аз смятах и определено тогава, поне аз, се пада да съм в 7 г.с., така че би трябвало да се види сърчицето. А ти би трябвало и ти да си вече в 7 г.с. тогава Peace Обаче не знам как ще издържа до тогава.
Притесних се малко, защото снощи много ме боля от лявата страна, придърпваше ме... Но помня, че с първата бременност ми бяха казали, че било нормално Rolling Eyes
Суити, благодаря Hug Лека бременност и на теб и здраво и пухкаво бебче на финала Heart Eyes

# 100
Здравейте, момичета
Да се похваля, че и аз на 22.10 видях първите си две чертички  Wink И според калкулаторите в различните сайтове, вече съм в 5 г.с. Прегледа е чак на 17.11 /малко далечко ми се струва/ и стискам палци всичко да е наред Simple Smile И на вас желая много късмет и положителни емоции  Hug

# 101
mariyapetrova Честитооо  Hug  Добре дошла при нас Simple Smile Пожелавам ти леко и безпроблемно  preggo 

# 102
  • София
Мария , добре дошла при нас  Hug
Хайде, дано темата се понапълни с още двучертичкови тестове, къде сте се скрили  newsm78

# 103
Мария, честито и от мен! Hug Лека и безпроблемна бременност! Simple Smile

# 104
Благодаря  Wink Днес четох някои от коментарите ви на таткото, каза, че и той иска да се включи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт