Искам да кажа ... (5)

• 35 962
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
Червеното с някоя сочна мръвчица си подхожда или домашна луканчица, аз може да не пия, ама как ям:)))

# 61
  • Ямбол
Аз изпих половин чаша вино, стана ми горещо и прекратих с пиенето.
Нещо ми смъди по носа, имам напрежение в очите. Ще става една работа, която опитвам да пресека с прополис, но май този път няма да успея. Първият хремав вирус, който донесе дъщерята, изглежда беше слабичък и нея оправих без лекарства, и себе си предпазих. Сега обаче синът е донесъл някакъв, а и в училище има доста повече хремави и явно са ми го залепили. Все още съм на ръба и ще се боря, но да видим.

П.П. Не ги знам приятелките на изображението с какви нокти са.

# 62
Аз си мисля, че някой ден много ще се кафе на детски пижамени партита в нас  baby_neutral То аз си знам кой ще го отнесе главно и затова съм толкова смела  Mr. Green
Мъжът ми пие бира навън Simple Smile

Искаш да кажеш да не се надам много, нали  Laughing

# 63
  • Пловдив
Аз си мисля, че някой ден много ще се кафе на детски пижамени партита в нас  baby_neutral То аз си знам кой ще го отнесе главно и затова съм толкова смела  Mr. Green
Мъжът ми пие бира навън Simple Smile

Искаш да кажеш да не се надам много, нали  Laughing
Ъхъ Mr. Green

# 64
  • София
Моето вино чака щерката да заспи, че не ми е сладко иначе на пресекулки.
А тя реши ли реши куклата и я облича , и съблича, и я мие...
Едно Кианти взех, уж италианско, да го видим.

# 65
  • Лутаща се
Направих си цяла тенджера спагети. Само за мен, мъжа ми не обича.
Ама как преядох не е истина  Laughing Като попско дете на Задушница, както се казва.
И нямам място за виното  Crazy

# 66
  • Бургас
Бабата на мъжа ми май е получила инсулт. Баща му сега дойде да го вземе да ходят в болницата. Май нещата не са никак добри  Sad

# 67
Искам да кажа, че срещата на родителското настоятелство в училище бе дълга и аз съм меко казано потресена от казуса, който тепърва предстои да се решава. За съжаление моята "устатост" не знам какво би могла да помогне. Изобщо в нашата държава е пълно с фрапантни случки. Фрапиращо фрапантни.

# 68
  • Ямбол
Нино, ако имаш нужда от едно учителско независимо мнение - насреща съм.

# 69
Нинке, пари ли искат и за какво?

# 70
  • София
Бабата на мъжа ми май е получила инсулт. Баща му сега дойде да го вземе да ходят в болницата. Май нещата не са никак добри  Sad

Дано, дано всичко се размине, Мис  Hug

бискит, благодаря, ще го имам предвид   bouquet

Искам да кажа, че си направихме хубава разходка, нищо, че стояхме по-далече от другите деца, за всеки случай, да не заразим някого. И както на връщане се прибирахме и минахме през един зоо магазин само да погледнем животинките вътре, така си излязохме с една закачлива хамстерка  Laughing Цяла вечер лазим из хола и се занимаваме с нея, голяма забава, особено за дребната.

А нашият котарак се оказа страшно страхлив, само като я видя и се скри. После уж ги запознавахме, но него го е страх, личи му. Дали ще свикнат, как мислите?

# 71
  • София
miss july, дано се окажат по-леки нещата и жената се оправи, доколкото е възможно  Praynig

# 72
Лиляна  Hug 

Казусът е безпрецедентен. Той не касае пари от родителите и не касае проблеми с ученици, учители и прочие. В този смисъл, няма да можеш да ми помогнеш, благодаря.

# 73
miss july, Стискам палци да не е и да се размине както казва Таис  Hug

# 74
  • Варна
Да приседна и аз на едно столче с вас.  Grinning

И на мен започна от днес да ми щипе на гърлото. Притеснява ме, защото имам отдавна планиран час при имплантолога след 4 дни.
Директно започнах да пръскам с тантум верде, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт