Искам да кажа ... (5)

• 35 903
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
Не са лоши последните публикувани стихове....
Но...в момента не съм на тази вълна и не ги оценявам подобаващо....
Друго ми е....

# 721
Много, много обичам стихове, а този на Каси много импонира на настроението ми днес. Къде да прочета още от авторката?

# 722
  • Бургас
Аз пък изобщо не мога да спя, ако мъжът ми не е вкъщи.  ooooh!
Да не говорим, ако ми се наложи да остана сама вкъщи през нощта - ще откача. Страх ме е!

Джулка, да не е един с дълга до раменете коса? Дмитрий Нагиев. И разиграваха едни екшъни в студиото...  Mr. Green

И аз не мога да спя ако съм сама. Много ме е страх. А и по-хубаво се спи, като има кой да те гушка и да те завива, като се отвиеш   Flutter
Последния път, като го нямаше ММ, спах у нашите  Blush

Тони, същия е  Grinning

# 723
Много, много обичам стихове, а този на Каси много импонира на настроението ми днес. Къде да прочета още от авторката?

Блогът й:

http://caribiana.blogspot.com/2008/07/blog-post_6076.html

# 724
Джулка Hug Отивам да си чета:)

# 725
  • София
Цвети, ще я погледна и нея, стихотворението ми хареса   bouquet

И за карибиана не бях чувала, след Цунката и Буквата, сега с това за октомври съвсем се разкиснах. Каси,  Hug

Обичам поезия, но чета основно англоезична. Българска съм чела малко, признавам си.

# 726
A аз освен че не мога да спя сама, спя на светнато и на телевизор... Седя, седя по няков време заспивам, будя се, на сутринта съм смазана естествено...

# 727
Аз много обичам да спя сама, всъщност нощем не трая хора около себе си. Да няма никой, плътно спуснати щори/пердета, мъртвешка тишина и това за мен е сън. Иначе не се наспивам. Няма значение къде съм, все гледам да си организирам собствено легло и в мига, в който остана сама гълтам плувката като по поръчка.

# 728
  • София
И аз съм така. Маниак съм на спането сама, от дете обичам да спя сама в собствено легло, никой да не ми диша, хърка и т.н. А ако и в стаята съм само аз, съм установила, че се наспивам най-качествено.

Единствено за дребната правя изключение и когато е много болна, я приютявам за няколко нощи в моето легло. Иначе се ширя сама на цялата спалня  Sunglasses

Но пък нейното легло е близо до моето, та все пак си деля стаята.

# 729
  • Варна
Аз много обичам да спя сама, всъщност нощем не трая хора около себе си. Да няма никой, плътно спуснати щори/пердета, мъртвешка тишина и това за мен е сън. Иначе не се наспивам.
И аз съм така.

# 730
Мъжът ми, ако е командировка, не мога да спя сама, отивам при наще. А, ако аз съм командировка - спя сама, какво да правя  Wink

Ииии по това време трябваше да съм в задръстването по Околовръстното, обаче реших да не ходя на работа - отпаднало ми е, драще ми гърлото, боли ме глава, очевидно тръгва да ме сваля и по-добре да почивам и да пия хапчета, а не да се правя на герой в офиса, защото е така тръгваме всички  Tired И без това по мои сметки няма важни и спешни неща - то има, ама зависех от други, които няма да свършат днес 100 на 100. Така че - почивка.

И чакам мъжът ми от втория държавен  smile3538

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 08:56 от Мъ℘♥Мяɣ

# 731
Аз много обичам да спя сама, всъщност нощем не трая хора около себе си. Да няма никой, плътно спуснати щори/пердета, мъртвешка тишина и това за мен е сън. Иначе не се наспивам. Няма значение къде съм, все гледам да си организирам собствено легло и в мига, в който остана сама гълтам плувката като по поръчка.

Подписвам се под поста на Чек. Спя в отделна стая вкъщи, на хотел пак взимаме две стаи, мъжът ми хърка зверски, а аз не се ли наспя ме хваща мигрената. Първите ни години заедно много исках да спя до него, изкарах две години, през които адски се изнервих после той предложи за няколко вечери да се наспя, като хората в друга стая и така си остана десет години:) Ако в стаята е светло не си почивам добре, винаги и навсякъде имам превръзка за очи. Трябват ми само 7-8 часа хубав сън и съм готова цял ден да превземам света, не се ли наспя за нищо не ставам, затова и не съм по нощния живот на дискотека ходя веднъж на високосна, ресторант или гости до 23-24 наѝ - късно и после в къщи:)

Мър Мяу, оздравявай бързо!

# 732
Да си призная, не обичам стихове да чета  Embarassed Не че не ги ценя, просто не обичам. Ако съм в настроение за стихове, по-скоро ще си пусна музика.
Мая Дългачева има и детски книжки, ние имаме "Подслон за Триточка", поредицата мисля, че се казва "Лудориите на Маги".
Аз пък обичам да спя на земята върху електрическо одеяло, още малко да застудее и си го постилан направо на паркета. Обичам да си пусна тихо музика на заспиване, ама мъжът ми не може да понася и това го правя, само като го няма. А сутрин обичам да чета малко преди да съмне.

# 733
Добро утро!

Мърмяу, харесва ми да те чета  Grinning Оздравявай бързо  Hug

# 734
Мерси момичета  Hug

И най-накрая си пробвах кафемашината - вАжи, така че всичи болни могат да заповядат на кафе, но ако обичат да донесат нещо за ядене, защото вкъщи няма нищичко! Нали не сме планували днес да има някой вкъщи и сега ям хапчета, пак е нещо. Странното е, че аз сутрин не закусвам, не съм гладна, а сега... ужасно!

Нямам търпение да видя д-р Папазова, вчера приятелка, която е бременна и си е вкъщи, ми каза, че още се изявява за стомашните проблеми все така често и напоително и как ще умрем всички едва ли не  Mr. Green Беше ме побъркала преди като си бях вкъщи! Ама ей на - залипсвала ми е.... аххахахах!

Общи условия

Активация на акаунт