Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 600
  • 414
  •   1
Отговори
# 120
А защо повечето, запалени по маникюра, си снимат пръстите, намазани с олио?

# 121
  • Ямбол
Също много гадно е, като намацат някакви нови чудесии отгоре, не ги зная как се казват, и им станат по милиметър и половина дебели ноктите. Брр...
И на мен са ми гнусни, понеже изглеждат като болни, гъбясали.

# 122
  • UK
А защо повечето, запалени по маникюра, си снимат пръстите, намазани с олио?
Защото процедурата обикновено започва с лакочистител, който изсушава кожичките, следва миене, основа, лак, топ, масло, за да се хидратират кожичките, снимка, понеже лака е най хубав като е току що сложен. Ако маслото се сложи преди лака, той няма да се задържи, ноктите трябва да са сухи за по голяма издръжливост на лака. И на мен са ми малко гадни като лъщят, но е необходимо, защото кожичките са по отвратителни от маслата.

# 123
А защо не правят снимката в минутата след нанасянето на топа и преди нанасянето на олиото? Имам чувството, че мазните пръсти са част от "дрескода" на маникюристките снимки, но може и да си въобразявам. Simple Smile

# 124
 Ice Queen , това са ноктите които и аз харесвам. Но отиват само на красиви пръсти с дълга нокътна плочка.

# 125
Не знам , аз 'мазни' снимки нямам ,защото обикновено се снимам спонтанно до някое цвете, дърво, повод и т.н. ,които често не са непосредствено след правенето на маникюра . Peace

# 126
Що'т така ни харесва  Wink Laughing
Все едно да снимаш един грим преди да е сложено червилото накрая, защото на някого му идело мазно  Crazy

# 127
  • UK
Заради кожичките, понеже след лакочистителя често са бели и сухи. А няма как да се изчака маслото да попие, понеже повечето снимки са след приключване на маникюра в салона, след което клиентката си тръгва с мазни ръце. Аз си слагам масло само по кожичките с четка за течно червило, не мога да се понасям с мазни пръсти. Пак си личи, но не е толкова гадно.
Скрит текст:

# 128
  • Ямбол
Специална клавиатура за дълги нокти:
Скрит текст:

# 129
  • Sofia
Скрит текст:

Аз лично натискам клавишите с върха на ноктите си. Peace Явно са доста твърди, щом не се чупят, предвид, че моите са естествени, без гел-покритие. Thinking

# 130
  • Ямбол
На мен ми е гадно и неприятно да натискам с нокът.

# 131
И аз натискам нокът  Peace

# 132
Скрит текст:
Ауу, такава ми трябва!  Mr. Green Моите като минат 6-7 мм и се чупят във външния ъгъл на средния и безименния пръст точно от клавиатурите...И аз пиша с нокти Whistling

Аз обичам да съм с дълги (до 10мм) нокти. Обслужвам се и обслужвам (син и мъж) без проблем и драскотини. Отрязаният/счупеният до кожа нокът може да ме докара до истерия, чувството ми е адски неприятно и ми напомня за баба (щото тя ми ги режеше 'до дъно:) )
Никога не съм ходила на маникюр  Embarassed ама нямам и желание, особено като видя по ноктите на приятелка коя 'майсторка'се е подписала.
Изключително лошо впечатление ми правят жени над тийн възраст с неоформени, огризани, нелакирани нокти (за щастие има такива, които поддържат къси/много къси, но поддържани нокти). Изумява ме, че има жени, които се гримират  и фризират по час и излизат от вкъщи с ръце на берачка на тютюн. Както и такива, които си правят сантиметър и половина акрил и не си перат гащите, за да не се развали...

Не харесвам дългите нокти като показаните в заглавието на темата.
От 14 години съм с гел на ноктите ,чиито цветове и правене на поддръжка правя  на две седмици . По принцип в по голямата част от времето през годината съм с френски маникюр ,но харесвам и червено, тъмна вишна, Бордо, корал и като цяло тъмни цветове за през зимата и по свежи през лятото .
Нещо такова :
Скрит текст:

Защо изобщо ползваш гел? Rolling Eyes Такава дължина се поддържа естествено без проблем, това, че лазурния цвят (примерно) не издържа 2 седмици пречи ли ти в случай, че не се обличаш 2 седмици в подходящи за лазурния цвят дрехи?

Отивам да си изтъркам фугите в банята с 8-милиметровия ми Mr. Green #2gunfire

# 133
Въпросът към мен беше защо ползвам гел ,нали?
Защото са ми много меки ноктите , гризани са доста години и само това ги спасява за да не ги започна пак . Иначе рядко се лакирам с цветове като лазурния ,но пък и нося предимно черно, бяло,сиво, червено и нямам големи проблеми с цветовите съчетания по ноктите ми Simple Smile

# 134
Въпросът към мен беше защо ползвам гел ,нали?
Защото са ми много меки ноктите , гризани са доста години и само това ги спасява за да не ги започна пак . Иначе рядко се лакирам с цветове като лазурния ,но пък и нося предимно черно, бяло,сиво, червено и нямам големи проблеми с цветовите съчетания по ноктите ми Simple Smile
Да, да, към теб беше насочен въпроса Simple Smile
Те няма как да не са ти меки ноктите, ако са под акрила 14 години Simple Smile А след толкова години навика от гризането трябва да си го превъзмогнала, нали?  Simple Smile Защо не пробваш да се отървеш от акрила за 3 месеца? Колкото и да го броят за безвреден, представи си лицето си с фондьотен, като го махаш и слагаш нов на 2 седмици...Не искам да те поучавам, ти си знаеш най-добре, ама дай им шанс на твоите си нокти - да се запознаете и да те изненадат приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт