Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 582
  • 414
  •   1
Отговори
# 135
Моите нокти по природа са такива- меки, разслояващи се, чупещи се. Без покритие трябва да са изрязани до дъно.
Междудругото, вече почти никой не ползва акрил, всички работят с гел, който е малко по-щадящ.  Wink
Хубаво е човек да се замисли какви боклуци яде,преди да се тревожи за химията по ноктите(лак, гел или акрил)  Peace

# 136
)
Хубаво е човек да се замисли какви боклуци яде,преди да се тревожи за химията по ноктите(лак, гел или акрил)  Peace
Така е! Но няма как да искаш здрави нокти, които да не цапаш с акрил/гел ако тъпчеш боклуци, нали? Не вярвам в чупещите се 'по природа' нокти, всичко опира до микроелементи и минерали в организма Peace

# 137
Аз от гела няма да те откажа  Peace

# 138
  • София
О, каква приятна тема.  Laughing
Нямам такива ужасни орлови нокти като на снимката отгоре на темата. С гел съм, който ми позволява да имам по-хубави и дълги нокти. Проблем с бърсането на дупе - никакъв. Единственият проблем е писането на компютъра. Когато ми стане наистина трудно да щракам по клавиатурата, това е знак, че трябва да ходя при маникюристката да ми подкастри ноктите и да ми направи поддръжка на гела. Много дългите нокти ме отвращават и са ми гнусни, особено ако са тип "дъга".

# 139
  • Winterfell
Моите нокти са изключително твърди откакто се помня. Имам тясна и дълга нокътна плочка, и дори изрязани до край изглеждат дълги.
Оставяла съм ги по-дълги като тинейджърка, тогава носех съвсем различен стил дрехи.
В момента съм домакиня и си гледам бебето. Обличам се спортно, понякога спортно-елегантно и предпочитам късите нокти.Без лак на тях последно съм била 6-ти клас  Crazy Аз съм лакохоличка, имам купища лакове,някои още неотваряни и ако мъжа ми понечи да хвърли някой от тях,ще го очистя със собствения му нож!
Както и да е, за мен маникюрът е като гримът. Дълги брокатни нокти ми изглеждат абсурдно на спортно облекло колкото ярък вечерен грим на същото.
Странно,за първи път чувам за проблем с писането (и бърсането). По-скоро бих отимала такъв проблем ако си отрежа дългите нокти до край. Много е кофти, докато свикнеш все едно и пръстите са ти отрязали

# 140
Добре де, а какъв е проблема с прилично изглеждащите, не дълги, добре оформени нокти с нормални кожички, но нелакирани и защо да било абсурдно жената да се е гримирала, а да не се била лакирала? Демек, че ако не се е лакирала, пък се е гримирала и/или направила косата, значи е занемарила нотките, така ли?
Аз не смятам така изобщо. Една прилично изглеждаща ръка, с оформени, нито къси, нито дълги нокти, но нелакирани или лакирани само с безцветен лак/заздравител, е съвсем приемливо нещо, според мен.
Не харесвам дълги нокти, не харесвам нито квадратна форма, нито обли. Декорации - твърдо не, отвратителни са! Изкуствени нокти, коси... не.

Много голямо значение се отдава специално на лакираните нокти в бг съм забелязала. Ноктите може да са лошо изпилени, лоша форма, зле изглеждащи кожички, но лак задължително трябва да има. Да не споменавам други очевадни неща, за които е трябвало да се погрижи собственичката по-напред, преди лака.

# 141
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:

Примерно това е горе долу мойта дължина  Grinning над това би  ми било  некомфортно и сигурно ще ми е трудно да си бърша дUпито  Mr. Green 

# 142
Имам приятелка ходи винаги с дълъг маникюр. Самите и маниери са много различни от моите, за да може да се обслужва. В WC-то не съм и светила да знам. Като се замисля, дългия маникюр върви в комплект с изгоряло руса коса. newsm78

Скрит текст:
Иначе в Родопите както и много туркини има с руси коси и сини очи. Иначе помаци има и в Гърция, никой не казва, че са помохамеданчени гърци. Богомилите и дервиши са се спотайвали там на време оно, но това е друга тема.

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 06:08 от adelinda

# 143
Като се замисля, дългия маникюр върви в момплект с изгоряло руса коса. newsm78

smile3555

# 144
има вецета с водичка която ти измива местенцето

но друго, как боравят с тъчекрани, капацитивни, не резистивни  Grinning

# 145
Като се замисля, дългия маникюр върви в момплект с изгоряло руса коса. newsm78

smile3555

Всички, за които се сещам да са с маникюр по различен от представата ми за нормално, са с бая зорлен руси коси.

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 06:19 от adelinda

# 146
^^^ а тия двете заедно вървят в комплект с идеално гладка мозъчна кора  hahaha

# 147
  • София

Скрит текст:
Иначе в Родопите както и много туркини има с руси коси и сини очи. Иначе помаци има и в Гърция, никой не казва, че са помохамеданчени гърци. Богомилите и дервиши са се спотайвали там на време оно, но това е друга тема.
Нещо възражения ли имаш, не разбрах. Какъв е проблемът с определението ми за помак?

# 148
Скрит текст:

Примерно това е горе долу мойта дължина  Grinning над това би  ми било  некомфортно и сигурно ще ми е трудно да си бърша дUпито  Mr. Green 
За мен това е оптималната дължина и всичко над това ми се вижда грозно.  Много жени нямат хубава форма на ноктите и си мислят, че като ги оставят дълги ще замаскират положението, но дефакто те само го подчертават.

# 149
  • София
По този начин - като дължина и оформяне са ноктите ми в момента, само че са тъмночервени. Ще ги режа обаче чак след 4 седмици, така че ще пораснат повечко. Не ми растат бързо, затова съм на далавера при поддръжката при маникюристката, защото не ми се налага да ходя при нея на 2-3 седмици. Предният път маникюрът ми издържа цели 6 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт