Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 630
  • 414
  •   1
Отговори
# 195
Ако поддържа гел от много време може и да е. Предвид факта, че е с такива нокти отдавна съм склонна да мисля, че е истински нокът. С гел, златка отливка и течни камъни

# 196
Не, не сте
И аз бях така, и всички около мен

Имам предвид, че след подобно рязане, никоя от нас не е имала проблеми с формата на нокътя.

Ако моята дъщеря е винаги със счупени нокти, бих и обърнала внимание как борави с ръцете си
Все пак на тази възраст са малки дами вече, особено ако забележа, че и е важно казаното от мен

Не, не е дама. Дете е. И не искам на тази възраст да не мисли за маникюри. Да се рови в пръстта, да играе спокойно и да е далче от тези неща  Simple Smile

# 197
Ти си знаеш
Един масаж със зехтин не е толкова страшно нещо
Както и да не хваща с нокти, а с възглавничките
Такива неща имах предвид
Както и разбира правилно изрязване

Иначе около мен е пълно с хора с нокти тип копче именно заради такова дълбоко и дъговидно изрязване

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 16:20 от Анонимен

# 198
Поддържам дълги нокти още от ученичка. Не прекалено дълги, като някои брутални снимки в темата. Свикнала съм и не ми пречат. В случаите на счупен нокът, изрязвам всички до дъно и имам чувството, че съм си изрязала пръстите. Лакирам редовно с бледи нюанси, като съм на работа. През лятото ходя често на маникюр и си избирам рисунки според настроението. Не харесвам къси нокти, особено ако са лакирани с крещящи цветове. Олющен лак, наравно направен маникюр и изобщо неподдържани нокти са ми голям гнус. Мъж с неизрязани нокти също.

# 199
Като видя много дълги нокти и ако са постоянно лакирани, имам непреодолимото желание да хвана лакочистител да ги изчистя, след това да ги изрежа и оформя и да бъдат оставени да подишат малко тия нокти. Винаги си представям, че са жълти такива нокти, които постоянно се лакират и всъщност това е причината притежателката им да не може да бъде без лак - прикрива лошото им състояние.

Ако видя "загащена" коса, имам непреодолимото желание да я извадя и да накарам собственичката да си развърти главата нагоре, надолу. Имах една съученичка, която постоянно седеше със загащена коса в дрехите, която също така беше безформена, безобемна и полепнала по главата. Винаги я съветвах да си повърти малко главата като рокаджиите,  така че косата да застане по-нормално, пък тя все ме гледаше подозрително, сякаш ѝ мисля лошото.  Crazy

Разни други неща също ме напъва много сериозно да кажа на човека какво е необходимо да се направи, за да се подобри положението, за негово добро. Като например изрусяване в еднородно русо, почващо от корена, прекалено изскубани вежди, лошо оформени вежди или нарисувани такива, показващи се очертания на бельо, презрамки на сутиени, нестригани, изтощени коси, държани зорлем дълги...

# 200
показващи се ...презрамки на сутиени...

O да и такава тема имаше във форума! А може и да е било тема в темата, но помня яростни войни!  #2gunfire Mr. Green

# 201

прекалено изскубани вежди, лошо оформени вежди
Това ми е другото болно място Mr. Green Може би и моите предизвикват някого да вземе една пинсета и да ми ги изтъни, но аз пък прекалено изскубаните искам да ги нарисувам и да им придам някаква нормална форма.

# 202

Това ми е другото болно място Mr. Green Може би и моите предизвикват някого да вземе една пинсета и да ми ги изтъни, но аз пък прекалено изскубаните искам да ги нарисувам и да им придам някаква нормална форма.

Твоите са перфектни, както и очите ти Simple Smile

# 203
 Благодаря! Скоро си гледах снимки от преди 15 г, шок и ужас, като на ранната Лияна-фолк певицата са почти.
 Търсех сега снимки на едно нокти, които сме обсъждали в компроматите, не ги намерих, но на какви творения се натъкнах ooooh! въй

# 204
Не знам вече за какво си говорите, но окепазихте хубавата тема на Дессс.  Crossing Arms

# 205
  • Варна
Е, тя темата приключи още на втора страница. После всички се изредиха да кажат какъв маникюр харесват и те така.

# 206
  • София
А какво трябваше да направим? Да прилагаме снимков мат'риал как си бършем дупетата ли?

В тема за нокти, освен да обсъждаме нокти ( и косми  Wink ) друго май не се очаква.

# 207
  • София
Всъщност със всичко се свиква. Аз върша доста неща с нокти, а не с пръсти. Въпреки че ноктите ми не са особено дълги.
При второто бебе не ги и скъсих. Ако нещо се замърсят - мия си ръцете по 100 пъти и това е.

# 208
а дали се свиква БЕЗ нокти, какво ли е усещането да го няма нокътя, да се лишиш от тая мъка да ги режеш през няколко дни, загуба на ценно време

# 209
  • София
Бррр. Не искам да си представям. За мен грижата за ноктите не е загуба на време. Това си е моето време, в което си правя моите неща с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт