Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 630
  • 414
  •   1
Отговори
# 180
  • град-държава
, а жена с маникюр със същата дължина е поддържана?
По същия начин, без значение, че си измива косата в най-добрия случай, два пъти в седмицата. Лак и грим му е поддръжката.  Mr. Green

# 181
Имам фиксация към хорските ръце и нокти. И към моите. Дългите нокти ме отвращават, мръсни са ми. Когато някой с такива нокти посегне към мен се дърпам, особено с "руски" маникюр. На моменти мисля, че имам нужда от специалист, това просто не е нормално, не мога да го преодолея.
  Аз до към 19-20тата си годишнина гризях моите, нищо не помогна, от само себе си престанах. Станаха хубави, плочката се оправи, сега пък толкова къси ги режа, че чак ме боли понякога, но просто не мога да понасям, когато израстат. Винаги са лакирани. Наистина не знам как жените с дълги нокти ги опазват чисти от долната страна, моите дори с 2 мм да са по дълги и събират нечистотии. Защо всички намират за гнусно мъж с маникюр на малкия пръст, а жена с маникюр със същата дължина е поддържана?

Точно дългите нокти се поддържат по-лесно чисти - ако имаш 1 см нокът, какво може да се задържи отдолу?! Малко вода и всичко пада. Laughing А като са късички 1мм, ако има нещо, ще ти се забие под ноктите и трябва по-старателно да се чисти, поне това са моите наблюдения.

# 182
 Забива ми се крем, ФДТ. Как се слага крем с дълги нокти без да се събере под нокъта? Може би на мен ми бяга технологията.

# 183
Независимо дали съм с нокти до дъно или леко над пръста, при готвене почти винаги ползвам еднократни ръкавици, за да не ми се завира месо или зеленчуци
Така че при желание може да се постигне почти идеална хигиена

ФДГ и с къси и с дълги нокти слагам с четка
Само кремът за лице е с ръка
Но все пак при мен дължината е по-скоро късина

# 184
  • град-държава
Никога, нищо не ми се забива под изрязаните нокти, предвид, че цял живот ръцете ми са в боите и разредителите - не ми е небходимо нищо различно от сапун и топла вода, за да са ми в приличен вид ръцете.

# 185
Да, при най-късите нокти се завира най-много. Не е нужно и да са много дълги, но да има нокът. инфантилна, трябва да ги изтраеш малко, докато пораснат и после ще ти е по-лесно  Peace

Успоредно на плочката, без това дълбоко изрязване в крайщата, тип френски, постига се идеално с нокторезачка, като само леко се изпилват крайчетата, да не задират, или просто се режат лекичко и те
Иначе с времето стават като патешки лопати с това дъговидно изрязване

Ами на снимката може и да е момче и да не му се налага да пуска маникюр  Simple Smile
Не знам моето дете какво прави, но винаги повечето й нокти са счупени до половината, т.е. когато се стигне до рязане, в краищата вече ги няма. Все пак това са деца, не си пазят ръцете като нас  Laughing

Според мен формата на нокъчето си е генетично определена, може да се изкриви със смукане и подобно външно въздействие, но не и с рязане.
Моите са рязани по същия начин, даже по-надолу и са съвсем нормални сега.

# 186
Какво е руски маникюр?
Грим- с четки.  Peace
Почистване на ноктите- с електрическа пила. И педикюра си правя с нея, много съм доволна, стъпалата ми са като на бебе.  Heart Eyes

# 187
  • България-Швейцария
И розовата част става по малка и кръгличка от изрязването до дъно. Живецът расте ужасно бавно и няма възстановяване, майка ми има навик да си чисти ноктите, като няма какво да прави си сгъва хартийка на ъгълче и бърка да ги чисти, в резултат на което розовата част вместо издадена напред, е вдлъбната от многото натискане. Това никога няма да се оправи, а и тя не спира да си ги чисти така.
Оправя се, но минават години, да не кажа десетилетия.
Поне толкова ми отне на мен да оправям поражения от началните класове, в прогимназията вече не давах да ми се пипнат ноктите, сама си ги скъсявах, предимно с пила.
В момента и да искам не бих могла да ги изрежа до дъно, живецът им е с около 1 mm над възглавничката. Само веднъж пробвах по-къса от обичайната си дължина маникюр (между 2-3 и 5 mm), една седмица вих на умряло и едвам работех.
Скрит текст:
Това ми е обичайната дължина, наглед нищо и никаква разлика, но съвсем реално я усетих.
Скрит текст:

Носила съм преди и почти 1-сантиметров маникюр, не ми пречи на обичайните дейности, но в момента ми е по-комфортно с дължината от втората снимка.

Забива ми се крем, ФДТ. Как се слага крем с дълги нокти без да се събере под нокъта? Може би на мен ми бяга технологията.
Ако са в бурканче избягвам да бъркам с пръсти, гледам да е с шпатула, ако нямам - пръста свит и с кокалчето. Дори и със съвсем къси нокти да съм, не бих загребвала от крема като по рекламите, нищо общо няма с реалния живот. По-естетски изглежда, определено, но...

# 188
Човече, и момче да е, няма нищо по-грозно от момче с нокти-лопати

А ноктите колкото и генетично да са зависими като форма, още повече зависи от родителя  как ги кълца
И да, може от нокти тип копче да се получи добра и горе-долу издължена форма, ако се полагат усилия
Но се иска постоянство с години
А резултатът си заслужава

# 189
Ясно. За първи път го чувам това, не съм го забелязала при мен или при приятелките ми. Доста долбоко и така на дъга ги режеха по мое време, явно сме изключения.

# 190
Ясно. За първи път го чувам това, не съм го забелязала при мен или при приятелките ми. Доста долбоко и така на дъга ги режеха по мое време, явно сме изключения.

Не, не сте
И аз бях така, и всички около мен

Ако моята дъщеря е винаги със счупени нокти, бих и обърнала внимание как борави с ръцете си
Все пак на тази възраст са малки дами вече, особено ако забележа, че и е важно казаното от мен

# 191
Да, при най-късите нокти се завира най-много. Не е нужно и да са много дълги, но да има нокът. инфантилна, трябва да ги изтраеш малко, докато пораснат и после ще ти е по-лесно  Peace

Не ми харесват, имала съм. Моите, след като спрях да ги гриза се оформиха с нормална плочка, дори живецът е доста нагоре, боли ме като ги режа. Такива са ми.
Камалия, руски е като на Мис Антония Петрова.

# 192
Аз много харесвам заоблени нокти и си ги направих такива. Но в по-къс вариант  Crazy

# 193
 А иначе това дългото не е истински нокът, нали?

# 194
  • София
Инфантилна, потресаващ маникюр  Sick
Иначе моите нокти са дълги точно колкото твоите, много ми е удобно.

Аз си гризях ноктите до девети клас някъде, след като спрях, всички следи се заличиха.

Общи условия

Активация на акаунт