Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 609
  • 414
  •   1
Отговори
# 165
От тая тема ми се прииска да се лакирам.

# 166
Не е детска ръка това, Човече, Есито не е толкова малко, че да стои така в детска ръка...

Ето как стои в ръката на 10 годишно подобен.
И още един.

Съмнявам се, че онова със зеления лак е на повече от 12-13 г.

# 167
# 168
Коментирах конкретно посочената от теб снимка  Peace
Не смятам, че всички се хвалят с резултата. Хванах една примерна сника, ето.

# 169
Ахахахааа, зомби нейлс Simple Smile

# 170
  • UK
Да, много от снимките са нарочно правени за смях, просто не можах да намеря истински блог с некадърни снимки, понеже винаги ми попадат, когато разглеждам снимки на даден лак, който искам да си купя. Разказах за онази от списъка ми с приятели във Фейсбук. Не се сещам как се казваше, за да я издиря и да покажа, тя много се гордееше със себе си и приятелите й съвсем сериозно я хвалеха.

# 171
Ясно, може и да има някои изключения... пиши й следващия път, интересно ми е какво ще каже  Mr. Green

# 172
  • София
Тази тема не беше ли за дългите нокти и не пречат ли те на бърсането след екскрементация?  newsm78

# 173
  • UK
Ясно, може и да има някои изключения... пиши й следващия път, интересно ми е какво ще каже  Mr. Green
О, отдавна съм я изтрила, тя беше някакво ужасно мрънкащо същество, целия свят й беше крив и не пропускаше да уведоми всички за това с подробности, всеки ден, понякога и по няколко пъти на ден, освен това пускаше някакви много страшни селфита. Брр. Иначе я открих, де, но си е заключила снимките за външни хора.

# 174
 Имам фиксация към хорските ръце и нокти. И към моите. Дългите нокти ме отвращават, мръсни са ми. Когато някой с такива нокти посегне към мен се дърпам, особено с "руски" маникюр. На моменти мисля, че имам нужда от специалист, това просто не е нормално, не мога да го преодолея.
  Аз до към 19-20тата си годишнина гризях моите, нищо не помогна, от само себе си престанах. Станаха хубави, плочката се оправи, сега пък толкова къси ги режа, че чак ме боли понякога, но просто не мога да понасям, когато израстат. Винаги са лакирани. Наистина не знам как жените с дълги нокти ги опазват чисти от долната страна, моите дори с 2 мм да са по дълги и събират нечистотии. Защо всички намират за гнусно мъж с маникюр на малкия пръст, а жена с маникюр със същата дължина е поддържана?

# 175
Не е детска ръка това, Човече, Есито не е толкова малко, че да стои така в детска ръка...
Ето как стои в ръката на 10 годишно подобен.
И още един.

Съмнявам се, че онова със зеления лак е на повече от 12-13 г.

Само да вметна, детето, чиито нокти е показало човечето, са ужасно отрязани
После когато стане млада дама и поиска да има хубав маникюр, ще е с лопати именно заради това некадърно рязане
На мен ми отне 10 години да коригирам тази грешка, допусната на времето от майка ми

По темата
Не понасям нокти, стърчащи повече от 5мм над пръста
Най-често ги режа до дъно веднъж на две седмици

Така че нямам опит с толкова дълъг маникюр и не знам дали е пречка за споменатите хигиенни дейности

Предполагам, че не
Защото човек с такава дължина се учи и му става като вграден рефлекс да ползва ръцете си като котка, т.е. само възглавничките
Или поне аз така правя с моята дължина от макс 5 мм

А относно омазването, коментирано последните страници
И аз се омазвах в началото, но това се виждаше предимно в не добре оформения вътрешен контур
Никога такова клепане по целия пръст въпреки, че недовиждам и ми треперят ръцете

А за издържането на лака се спазват няколко основни принципа
Напр обезмазняване преди лакиране, после измиване само с вода, без сапун
Използване на добра база и добър топ
И подновявяне на топа през ден
Така може да се задържи един лак до две седмици, но накрая прорастналото в основата почва да дразни

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 14:51 от Анонимен

# 176
  • София
Зомби нейлс!  Mr. Green Отказахте ме от водния маникюр завинаги.
Аз искам 5 мм, но повече от 3 мм не мога да изтрая. Добре че имам дълга плочка.

# 177
W'A'S'P', а как трябва да се режат?

# 178

Успоредно на плочката, без това дълбоко изрязване в крайщата, тип френски, постига се идеално с нокторезачка, като само леко се изпилват крайчетата, да не задират, или просто се режат лекичко и те
Иначе с времето стават като патешки лопати с това дъговидно изрязване

# 179
  • UK
И розовата част става по малка и кръгличка от изрязването до дъно. Живецът расте ужасно бавно и няма възстановяване, майка ми има навик да си чисти ноктите, като няма какво да прави си сгъва хартийка на ъгълче и бърка да ги чисти, в резултат на което розовата част вместо издадена напред, е вдлъбната от многото натискане. Това никога няма да се оправи, а и тя не спира да си ги чисти така.

Общи условия

Активация на акаунт