Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 507
  • 414
  •   1
Отговори
  • Tам през Атлантическия океан
Как жените с дълги маникюри си бършат дупет@т@ ?!
Сега си давам сметка защо  натоканите кифли си имат/носят със себе си тези  малки сладки декоративни  кученца  Mr. Green

Сега сериозно  Laughing
Дългия маникюр възбужда ли мъжете ? По-секси ли е жаната с дълги  цветни нокти ?  Rolling Eyes
Дългите нокти не пречат ли за извършването на някои дейности  Rolling Eyes ?
Или красотата иска жертви  Laughing

От КМ да 'помагат'  Grinning

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 19:37 от Desss

# 1
  • Once there was a Hushpuppy...
Ооо, бе Десс, каква тема Joy Joy Joy Joy
Веднага ми изплу ръчището на женището Мис Кроко Mr. Green и най-вече червеният сватбен маникюр Sick дълъг, та предълъг.

Мразя дълги нокти! Peace
Не нося, само като ученичка имах някакви опити за дълги нокти/ама това не се брои, защото беше отдавна, преди повече от 20г Blush/

# 2
Вещици,като видя жена с такива израстъци и се сещам за баба Яга...изключително грозно и отблъскащо,как се обслужват пък изобщо не ми е ясно SickМъже с дъъълъг нокът на кутрето ми действат по същия начин Sick

# 3
Толкова дълги нокти е отвратително. Sick Повече от 5мм от края на възглавничката не харесвам.
И е нехигиенично( не че ако са къси не може да имат черно отдолу, но...), и е грозно.
За протокола имам гел и слагам гел на желаещи момичета, фенка съм на маникюра  Heart Eyes

# 4
  • Tам през Атлантическия океан
Мъже с дъъълъг нокът на кутрето ми действат по същия начин Sick

При мъжа е само един  Mr. Green и не би попречил да се извършат някои дейности  Laughing даже помага  Mr. Green

Виждала съм доста мадами с такива

Скрит текст:

Ок , изглеждат красиво понякога като произведение на изкуството са , ама поЯгодите не им ли пречат в дадени моменти   newsm78

# 5
Хич не ми харесват Naughty с цветенца, с дръвченца....
Обичам винаги да имам маникюр, едноцветен и къс Peace

# 6
Не пречат когато свикнеш с тях. Но на мен са ми грозни.

# 7
Не пречат когато свикнеш с тях. Но на мен са ми грозни.

Точно  Peace
Имам гел, слагам всеки месец и поддържам някаква дължина, но е по-къса от тази на снимката (около 4 мм). Мразя картинки и джуфките от горе, лакират ме едноцветно. В домакинството и в грижите с детето нямам никакви проблеми с "дългите" нокти. Но ако работех може би щяха да ми пречат, но пак си зависи от работата.

Мнението на ММ е че жени с подобни маникюри са по-женствени, това е само мнението на моя мъж, чувала съм и на други мъже подобни изказвания. Но съм убедена че има изказвания и за точно обратното... Различни хора, различни идеали Simple Smile

П.С. Аз нямам проблем с бърсането на дупето  Mr. Green

# 8
И аз съм се чудела , как извършват ежадневния си интимен момент (ама , че тъпо го написах  Laughing) с тези картали , ами то повечето ще влиза под ноктите  Laughing Ох Дес разсмяме да знаеш с тази тема
Маймунке , моя хубостник пък хич не харесва лакирани нокти , даже миналата година ми изхвърли почти всички лакове в боклука  #Cussing out лакирах се , той влезе и каза , че това ще ми е последния път и захвърли всичко.сега пак съм си накупила лакове , но ефекта е същия , както и заплахата , че скоро пак ще заминат към боклука.

# 9
  • UK
Мъжете, с които аз съм общувала, се ужасяват от много дълъг маникюр. Аз се ужасявам още повече и от дълги, нелакирани и изпочупени или неравна дължина нокти. Това съм го виждала при много медицински сестри и ме ужасява.

В тази връзка, щом мед. сестри успяват да си свършат работата с подобен "маникюр", не виждам защо и личните си нужди да не могат да обслужат  Laughing.

Ходя с почти до дъно изрязани и лакирани обикновено ярко нокти и само така ми харесват. Моят човек обожава жена с хубав маникюр и поддържани ръце и винаги забелязва, когато не съм лакирана и дори се муси.

Асгарди, наистина ли си е позволил това с лаковете мъжът ти?  ooooh!

# 10
И моя мъж също харесва лакирани нокти, къси Peace
А, аз обожавам да се лакирам. В смисъл, че държа сигурно повече на това да имам лак на ноктите отколкото червило на устните, на пример.

# 11

Асгарди, наистина ли си е позволил това с лаковете мъжът ти?  ooooh!

Оооо Да и то някои , които и сега не мога да намеря. аз съм му казала , че хвърлили ги пак аз ще му изхвърля въдиците  Mr. Green да видим кой кого Laughing

# 12
Сменете  снимката   с нещо  по-модерно, тази с от зората на фолка  Mr. Green

# 13

Оооо, ослепях, то брокати, то котки...... Sick
Не трябваше да отварям Crossing Arms

# 14
  • UK
И моя мъж също харесва лакирани нокти, къси Peace
А, аз обожавам да се лакирам. В смисъл, че държа сигурно повече на това да имам лак на ноктите отколкото червило на устните, на пример.

Хохо, и аз, само че взех да им давам по няколко дни почивка между лакирванията, за да дишат. Ама друго си е с лакче, чак настроението ми се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт