Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 599
  • 414
  •   1
Отговори
# 60
Хм,това истинско ли е?Класическа баба Яга:)

# 61
най-вероятно е истинско, специално за тая не знам, но по принцип има такива които се борят за книгата на рекордите и си оставят подобни нокти

предполагам трябва да имаш хора около теб да се грижат за елементарни неща и със сигурност тия знаят как да не си чупят ноктите

# 62
Предполагам, че се научават, то еднорък готвач се научава да пълни чушки, ти се притесняваш, че едни нокти ще попречат на избърсването на дупето.
Носила съм дълги нокти, ама не по-дълги от 5 мм все пак, като ученичка в гимназията и студентка в първи и втори курс, тогава си боядисвах и косата, без да има нужда. После спря да ми бъде интересно и започнах да си ги изрязвам. Удобни са ми късите нокти, а и с дълги не мога да работя.

# 63
В гимназията ходех с много дълги нокти, лакирани в ярко червено.  Flutter Нямам хубава нокътна плочка, съответно след една дължина бяха криви. Laughing Тогава много харесвах и цветенца, пеперудки и т.н. по ноктите.
После ми дойде акълът и сега поддържам сравнително къси/средно дълги, едноцветно лакирани нокти. И нейл артът ми е кич.  Confused От време на време се впечатлявам, защото понякога си е цяло изкуство...но такива нокти в ежедневието - кич.

Иначе дългите нокти никога не са ми пречели за нищо. Бяха ми към 1см, когато започнах да нося лещи. Като ги отрязах изпитах сериозни затруднения да се науча да ги свалям без нокти.  Crazy

Това, което най не разбирам, е неизрязването на всички нокти, като се счупи един, само и само да са дълги...малко като култа към дългата/русата коса на всяка цена, пък какво като е метла...  Confused

# 64
  • град-държава
Намирам за изключителна гнусотия дългите нокти, независимо от "украсата" им, така или иначе същата в повечето случаи само подчертава противната гледка. Особено отвратителен е огромния френски най-вече на миниатюрна, някога изгризана плочка. Бляк...   Харесвам къс маникюр с едноцветен лак, който не крещи от съседната улица. Мъжът ми също не намира нищо красиво, какво оства за женствено в орловите нокти.
Какво значение има, притежателките как си вършат тоалетните дейности, като и без да се замисля за тези подробности човек, си е все гнусно.

# 65
  • Ямбол
......малко като култа към дългата/русата коса на всяка цена, пък какво като е метла...  Confused
Това ми е по-противно от неизрязани жълти дълги нокти. Асоциацията ми и с двете е - мърла.

# 66
Да се включа като представителка на нормално дългите нокти Grinning Ами не, въобще не пречат за извършването на каквито и да е дейности, дори ми е по-удобно отколкото с къси нокти...и това ви го казва човек, който си слага лещи (няма да ви казвам колко пъти са ме питали ама как не те ли е страх да си извадиш очите)

# 67
На мен пък жълтите дълги нокти с неизрязани кожи са ми по-противни от нацъфтялата дълга коса. Косата поне някак си можеш да я вържеш, за да не си личи, докато ноктаците няма как да ги скриеш, освен ако не ги отрежеш.

# 68
  • Ямбол
На мен пък жълтите дълги нокти с неизрязани кожи са ми по-противни от нацъфтялата дълга коса. Косата поне някак си можеш да я вържеш, за да не си личи, докато ноктаците няма как да ги скриеш, освен ако не ги отрежеш.
Или лакираш. Все тая, само че вързаната метла пак е метла.

# 69
Да, обаче, за метлата съм по-убедена, че може да се поддържа дълга заради някаква тъпа прищявка на мъжа, докато не мога да се сетя за мъже-любители на дълги нокти.

# 70
Да, обаче, за метлата съм по-убедена, че може да се поддържа дълга заради някаква тъпа прищявка на мъжа, докато не мога да се сетя за мъже-любители на дълги нокти.

Моят например направо се гнуси от дълги метли (така ги нарича), но харесва дълъг хубав маникюр. Не извращенията като на снимката по-горе, просто да не е ниско изрязан нокът и да е с хубав цвят.

# 71
Имам колежка със дълга руса коса ( боядисана ) само да видите какъв ужас и е косата, нацъфтяла отвсякъде .
Като я питам защо не я отреже или поне да се грижи малко повече та да не е така суха и без живот, тя ми отговори че половинката и не дава да се режи и см от косата.  ooooh!
Не мога да я разбера а толкова пъти съм и писала поне маски да и прави като държи да е руса .

А за ноктите, моите по дълги от тази дължина не ги оставям защото не ми и харесват.

# 72
  • Sofia
Като я питам защо не я отреже или поне да се грижи малко повече та да не е така суха и без живот, тя ми отговори че половинката и не дава да се режи и см от косата.  ooooh!

Абе, ако питаш мен, просто не ѝ пука за мнението ви и ви казва нещо, колкото да отбие номера и да не я занимавате повече. Wink

# 73
На мен ми става гнусно от дълги спуснати коси най-вече в градския транспорт.
Много често тези коси попадат зад облегалката на седалката, на която е седнала притежателката, навлизайки в личното ми пространство. Особено ако капят или ако дамата и без това има навик да отмята коси, направо се потрисам от ужас. Веднъж така една без да искам я оскубах, защото косата й беше попаднала върху дръжката на седалката, за която се хванах. като се обърна, щеше да ме унищожи с поглед  Twisted Evil

# 74
  • Sofia
   Е, малко е смешно точно в градския транспорт да говорим за "лично пространство", не мислиш ли? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт