Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 630
  • 414
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Рим и обратно
Като видя такива дълги ноктища, веднага се сещам за една моя съученичка. Бяхме някъде в гимназията, покани ме у тях на обяд и да си учим уроците след това. Тя имаше такива огромни нокти. Приготвихме си обяда, пържихме яйца или нещо от сорта. Почиствайки след това, тя реши да забърше опръсканото около котлона. Пред изумения ми поглед, нави едно парцалче около нокътя си, поръси някакъв препарат и взе да търка Shocked Sick. Винаги ми изниква тая сцена, като видя дълги извити нокти...бляк.
Обичам поддържани къси нокти и хубав лак или само гланц. Рисунките отгоре са ми непонятни като ефект и ми изглеждат мръсни.

# 211
а дали се свиква БЕЗ нокти, какво ли е усещането да го няма нокътя, да се лишиш от тая мъка да ги режеш през няколко дни, загуба на ценно време

Аз като си отрежа ноктите къси (рядко се случва) ми е много неприятно. Възглавничките на пръстите ме болят като докосна нещо, особено като пиша на клавиатура. Сигурно се свиква, но нямам намерение да пробвам. Който си мисли, че е много стилно да ходи с мъжки нокти - ОК.

# 212
 Тая тема е пълна с ужасТни страховити ноктИ.  Grinning
 Искам да видя още такива,  затова се включвам.

# 213
а дали се свиква БЕЗ нокти, какво ли е усещането да го няма нокътя, да се лишиш от тая мъка да ги режеш през няколко дни, загуба на ценно време

Сменяла съм нокът
Много боли леглото, докато порстне новият
Ходих само с лепенки с месеци
После новият е супер мек и чувствителен
Изобщо мина година да стане нормален
Затова по-добре с, отколкото без

# 214

Искам да видя още такива,  затова се включвам.

Егати мазохистката си пък ти  Simple Smile
Аз съвсем прилична дължина към никаква, даже и с безцветeн лак само ходя понякога.
Противно на очакванията на някои, че едва ли не съм с на Петровная "руския" маникюр  Laughing

# 215
  • София
Като видя такива дълги ноктища, веднага се сещам за една моя съученичка. Бяхме някъде в гимназията, покани ме у тях на обяд и да си учим уроците след това. Тя имаше такива огромни нокти. Приготвихме си обяда, пържихме яйца или нещо от сорта. Почиствайки след това, тя реши да забърше опръсканото около котлона. Пред изумения ми поглед, нави едно парцалче около нокътя си, поръси някакъв препарат и взе да търка Shocked Sick. Винаги ми изниква тая сцена, като видя дълги извити нокти...бляк.
Обичам поддържани къси нокти и хубав лак или само гланц. Рисунките отгоре са ми непонятни като ефект и ми изглеждат мръсни.

Ей тази картина никога няма да успея да си я изтрия от съзнанието  Sick

Кафе, сърце нямаш.

# 216

В тема за нокти, освен да обсъждаме нокти ( и косми  Wink ) друго май не се очаква.
Може да комбинираме нокти с косми. Имате ли косми по пръстите? Аз моите ги забелязах след пост в този форум, как потребителка казала за друга, сочена за хубавица, че има косми по пръстите  Mr. Green

# 217
  • София - Рим и обратно
Аха...а питаш ли ме мен какво ми е, че и го съзрях това чудо на чудесата Crazy.

# 218
  • София
Ето тази тенденция ми е малко спорна, но пък може и да опитам:
http://stealherstyle.net/wp-content/uploads/2014/04/rita-ora-nails-red-2.jpg

# 219
 Вчера в компроматите пускаха снимки на Джей Ло, с такива нокти забелязах че е.

# 220
  • София

В тема за нокти, освен да обсъждаме нокти ( и косми  Wink ) друго май не се очаква.
Може да комбинираме нокти с косми. Имате ли косми по пръстите? Аз моите ги забелязах след пост в този форум, как потребителка казала за друга, сочена за хубавица, че има косми по пръстите  Mr. Green

Моите косъмчета са незабележими. Тоест, виждам ги само аз, вие - не  Mr. Green

Тенденцията показана от L'Agent не ми харесва. Но пък Рита Ора и стил е оксиморон.

# 221
  • Sofia
   На мен ми харесва тази тенденция в маникюра – смятам, че облата форма на ноктите доста издължава пръстите. Самата аз, обаче, никога не съм била с нещо различно от правоъгълна форма.

Това ми харесва, а това смятам, че ще ужаси някои от вас. Mr. Green

# 222
Laughing Леле, това наистина ли..?
По пръстите на ръцете или краката, по снимка ли я е огледала или на живо тая констатация е направена Joy

# 223
  Това ми харесва, а това смятам, че ще ужаси някои от вас. Mr. Green

Тук всичко живо ходи с такива остри маникюри, без оглед на възраст, професия и ситуация. Най-"стилните", които съм виждала са да речем цикламен лак без камъчети/рисунки. Иначе пощаджийката сутринта беше като коледна  елха в ръцете, служителките в банката също.
Тези снимки са от реклама на салон, но точно така си ходят жените, че много често и такива на възраст над 60.  Crazy
Скрит текст:

# 224
  • UK
Страшен кич.

Пък такива заострени като игла нокти как отиват на къси пръстенца и нокътчета... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт