Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 564
  • 414
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Запомни едно - маникюрът мьи е много по-добър от маникюра тьи! Joy

# 331
Чудесно, че имаш такъв късмет, кикамора
Но би ли била така добра да позволиш на хора без такъв късмет да се опитват поне да докарат някаква поносима форма
Или според теб няма смисъл да опитват само защото няма да постигнат твоето съвършенство
Споделеното от мен ако забеляза, беше насочено към хора с подобни проблеми, а не критика към перфектните ти нокти

Ама щом ти харесва да се изтъкваш уточнявайки колко зле е някой друг, моля продължавай, няма да ти развалям представлението

Ахам
Идеално обобщение

# 332
  • София
smile3532

# 333
Ъъъъъ аз нямам маникюр, или поне не ходя на маникюристка, а според СФФ, ако си с къси нокти и нелакирани, то ти си запусната и неподържана.

# 334
Чудесно, че имаш такъв късмет, кикамора
Но би ли била така добра да позволиш на хора без такъв късмет да се опитват поне да докарат някаква поносима форма
Или според теб няма смисъл да опитват само защото няма да постигнат твоето съвършенство
Споделеното от мен ако забеляза, беше насочено към хора с подобни проблеми, а не критика към перфектните ти нокти

Ама щом ти харесва да се изтъкваш уточнявайки колко зле е някой друг, моля продължавай, няма да ти развалям представлението

Ахам
Идеално обобщение
Аз нямам нищо против тези, които са лакирани, подържани и не знам си още какво Simple Smile Съскането беше предимно по повод нелакираните и тези, които нямат дълги нокти. В не знам си колко поста ми се даваха насоки и ми се казваше каква съм пацолана и как имам нужда някой да ме вкара в правия път. Joy

# 335
И моите са супер къси
И цели два пъти ги показах в последните страници и въпреки това никой не ми каза подобни неща

# 336
И моите са супер къси
И цели два пъти ги показах в последните страници и въпреки това никой не ми каза подобни неща

Явно, че след като въпросните коментари не са направени директно към теб, все едно не са казани Simple Smile
И коментарите бяха написани, преди да пусна снимка на късите си и неподържани нокти. Rolling Eyes

# 337
мда
разбрах само, че използваш постингите ми в стил "казвам ти дъще, сещай се снахо"

# 338
Тази тема е много забавна, имала съм страшно дълги нокти, да ви кажа има си начини за интимните моменти с тях и обслужването не е по-различно от това да си без нокти, просто ъгълът пръстите се поставят под друг ъгъл, когато се бърше задникът.  hahaha

И аз не обичам шарени, а едноцветни нокти и то в сребрист цвят.

Откакто родих сина ми, ноктите са изрязани до живеца и грам лак не слагам, в момента изобщо не мога да си се представя с маникюр.  Joy

# 339
Въпросът към мен беше защо ползвам гел ,нали?
Защото са ми много меки ноктите , гризани са доста години и само това ги спасява за да не ги започна пак . Иначе рядко се лакирам с цветове като лазурния ,но пък и нося предимно черно, бяло,сиво, червено и нямам големи проблеми с цветовите съчетания по ноктите ми Simple Smile
Да, да, към теб беше насочен въпроса Simple Smile
Те няма как да не са ти меки ноктите, ако са под акрила 14 години Simple Smile А след толкова години навика от гризането трябва да си го превъзмогнала, нали?  Simple Smile Защо не пробваш да се отървеш от акрила за 3 месеца? Колкото и да го броят за безвреден, представи си лицето си с фондьотен, като го махаш и слагаш нов на 2 седмици...Не искам да те поучавам, ти си знаеш най-добре, ама дай им шанс на твоите си нокти - да се запознаете и да те изненадат приятно Simple Smile
Ако трябва да бъда искрена  от две седмици съм без гел и си направих час за този уикенд ,защото не само ,че навикът не се забравя ,а и зачестява със стрес .Невъобразимо не мога да ги търпя без твърдата опаковка от гела и не е като да не съм пробвала, но нито ми харесва ,нито ми понася. Обичам ноктите ми да са в изряден вид, а такъв ми се получава най-добре с гел или акрил .
 Моите си нокти са цепещи се в крайчетата , дъгообразни и меки откакто се помня.
Иначе ти благодаря за съветите  Peace

# 340
  • София
та, не разбрахме, за "топика" на темата - как жените с дълги нокти си бърша т..... ъъъъъъъъъ дупето/*утето и пр.  hahaha hahaha

# 341
Аз не съм се чудела как жените с дълги нокти си бършат д.. то,
а как готвят, дори да не готвят, едната салата как правят?
Аз не обичам дълги нокти, макар че моите, каквито са твърди и нечупливи,
 съм ги оставяла да растат на воля. Но това като по-млада и без толкова деца.
Веднъж ми се беше случило с ножа да си отрежа нокътя, докато правех салата.Гадно.
 Вече от години ми са късички.
И друго исках да споделя - хич не обичам френски маникюр, не знам
по каква причина, но не ми харесва...

# 342
 Френски харесвам, когато следва естествената форма на нокъта, но рядко виждам такива. Нещо такова или такова.
 Побългарените варианти са ми грозни.

# 343
 Simple Smile
Не пречат когато свикнеш с тях. Прекалено дългите маникюри не ми харесват.

# 344
  • София - Рим и обратно
пацолана.... Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт