Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 564
  • 414
  •   1
Отговори
# 315
 А кои са лопатестите нокти Rolling Eyes

# 316
Които стават широки в свободния си край Peace

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 14:49 от Камалия

# 317
Дългият маникюр възбужда ли мъжете?
Не знам за другите мъже. На мен ми действат много добре.

# 318
  • Sofia
А кои са лопатестите нокти Rolling Eyes

И на мен са ми ужасни, но имам усещането, че е някаква тенденция. newsm78 Сякаш нарочно формата им е направена така. Shocked

# 319
 Отврат. Никога не съм виждала такива на живо.

# 320
Тези приличат на земеровки  hahaha

# 321
моите сега щяха да са такива, ако преди 25 год бях продължила да ги режа в дълбока дъга
и сега не са с идеална форма, и няма и как да бъдат, но все пак изглеждат сравнително добре като форма и ми харесват
Скрит текст:

# 322
  • София
W'A'S'P', хубави са ти ноктите.  Peace Само тези лакове с чук и длето ми идва да ги свалям.

Лопатестите нокти ми причиниха спазми.  Sick

# 323
  • София
Какви лопати, то тва са мотики направо... Crazy

И аз се налакирах ей сега, под влияние на темата. Едно 6 месеца не бях  Flutter

# 324
W'A'S'P', хубави са ти ноктите.  Peace Само тези лакове с чук и длето ми идва да ги свалям.

Лопатестите нокти ми причиниха спазми.  Sick

мерси мерси
 Embarassed
те са пример как от лопати може да се постигне приемлива форма с постоянство

относно свалянето - ако те интересува, пиши ми
за себе си открих правилната техника и продукт и вече няма проблем, само време да има

# 325
И Айфона на изплащане е задължителен, нищо не повече от половината му екстри не ги знаят  Mr. Green

ти ги знаеш всички екстри убеден съм  smile3533

# 326
Тези приличат на земеровки  hahaha

Ох  Laughing

# 327
Според мен това са изкуствено направени нокти, точно с цел такъв ефект - да прекопаме градината. Няма как да са толкова широки, максималната ширина си е тази, която е без пиленето отстарни, после като растат не се разширяват повече.
На първите си личи много, че не са истински, защото са снимани под такъв ъгъл.

Но и те, ако се изпилят странично, пак ще станат нормални.
На вторите пък се вижда как визуално е смалена плочката като шарената част тръгва не от границата с живеца, а по-навътре.

# 328
Противни са! Иде ми да фана сатъра и да отрежа всичките пръсти!

# 329
.... и дори 100 часа подръжка на седмица, няма да направят ръцете ти красиви, ако примерно си с пръсти тип кебапчета и нокти като лопати.

... може поне визуално да изглеждат добре и кебапчести пръсти
Лопатестите нокти си искат същото
...

Благодаря за насоките, но факта че мъже ми правят компиленти, за мен означава че нямам нужда от допълнителни насоки  Wink 

Само не разбрах, с "кебапчести пръсти" и "нокти-лопати" ли си, че веднага настръхна?
Хем обясняваш, че именно с такива нищо не може да се постигне, хем съскаш като имам противоположно мнение

Моля ??? Това за мен ли е ? Joy
Твърде далеч съм от кебапчета и лопати и не аз съм тази която съска. Моето беше в отговор на твоите насоки. Simple Smile
Честно, не бих приела каквито и да било насоки от човек с такива нокти и то след не знам си колко години "подръжка". Ако искаш приеми го като самохвалство, или там каквото си искаш, но ръцете ми са едно от нещата, които смятам за съвършени,  Laughing
Получавала съм много комплименти, дори от жена, която е била модел на ръце на известна марка козметика Wink

Общи условия

Активация на акаунт