Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 575
  • 414
  •   1
Отговори
# 300
Аз така веднъж опатих от една фризьорка....Отряза ми бритона до корен почти...

Трябва да си ѝ благодарна! Усетила е модните тенденции!
Крада от "Звездни компромати":
Бионсе, 1  Wink

# 301

Тази или този (след Кулагин не смея да съм категорична) какви обувки носи?  newsm78

пп - Моята фризьорка е с бритон почти като на Бионсе. Peace

# 302
Скрит текст:
Ползването на маникюрист въобще не ми е мерило за красиви нокти. Мога да покажа как изглеждаха моите при последното ми посещение преди 5-6 г. при такъв. Повече не съм ходила, справям се доста по-добре  Mr. Green

1
2
3
4

Докара ми "перфектна" форма, с голяма "прецизност" игра с четката, + че ми разказа играта на кожичките и получих възпаление след това, професионална работа, нали? Mr. Green

Още ме е яд, че платих, просто не успях да кажа и дума, бях като гръмната.

Мога да се закълна, че това е същата, която ми прави маникюра за сватбата!  Mr. Green

пп - не отидох така на сватбата си, лакирах се сама в 2 през нощта споко  Whistling

# 303
Трудно ти е да си следваш мисълта май Simple Smile
Не всеки е с тънки и чупливи нокти и както казах по-назад и дори 100 часа подръжка на седмица, няма да направят ръцете ти красиви, ако примерно си с пръсти тип кебапчета и нокти като лопати.

Именно с уцелване на правилната форма на нокътя и нанасяне на лака по определен начин може поне визуално да изглеждат добре и кебапчести пръсти
Лопатестите нокти си искат същото
И е много по-приятно за окото да видиш положените грижи, вместо късо отрязани в дъга защото собственичката им си мисли същото като в цитата
Просто ако жената/момичето няма кой да я насочи и помогне, може цял живот да си ходи така, а може и да си го спести, ако има желание за промяна и най-вече близка, която да я насочи в правилния за нейните ръце и нокти метод

Благодаря за насоките, но факта че мъже ми правят компиленти, за мен означава че нямам нужда от допълнителни насоки  Wink  

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 23:52 от kikamora

# 304
Бритон ли му се казва вече?

Кикамора, страхотни!

# 305
  • Варна

Лакирам се от дъжд на вятър, но надявам се ще се съгласиш, че с такива нокти мога да си го позволя  bowuu

newsm10
Въпреки, че аз избягвам да няма поне безцветен, но ноктите са наистина добре Wink

П.П.Иначе и аз си харесвам моите...колко скромно hahaha

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 23:49 от ca_sky

# 306
Кикамора, много хубави нокти имаш (евала за прецизното лакиране), но защо толкова упорито търсиш форумското одобрение? Ти след като ти си ги харесваш какво значение има дали Пенка или Ганка ще ги харесат?
И ако някоя упорито продължава да твърди, че трябва да се "пипнат" би ли направила заради приказката на хората?
  bouquet  Wink

# 307
Ооо далеч съм от мисълта да търся одобрение в форума, ако търсех такова темата с лаковете щеше да е пълна само с мои снимки Simple Smile. Достатъчно ми е одобрението на мъжете.  Mr. Green

# 308
 Супер! Толкова красиви!

# 309

продупчени сигурно  Laughing

ама обувките не са задължителни

обувките са измислени преди 10 000 години
анатомично модерен човек съществува от 200 000 години
190 000 години сме оживели някак си без обувки,
а без маникюристки нямам идея колко  Mr. Green

# 310
За мъжете не знам, но на мен много ми харесват хубави нокти,
може би защото моите не са, въпреки грижите, които полагам
за тях, вече предимно сама, защото така и не успях да намеря
добра маникюристка. А добрата такава може направо чудеса
да направи, след редовно ходене при едно момиче дори нокътната
плочка беше започнала да придобива прилична форма. Сега
ги поддържам почти къси, лакирам с ярки цветове и ако не
впечатляващо красиви, поне си личи грижата за тях.
И друг път съм я пускала тая снимка, но вижте какво ми причини
една "професионалистка" (жалко, че нямам фото-материал
от намеса на истинска такава, за да се види разликата):
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676567.msg23226588#msg23226588

# 311
Днес в метрото едно момиче беше с по-дълги нокти от заглавната снимка на темата, лакирани в ярко червено.  Sunglasses Иначе дрехи, коса, грим - съвсем скромни. Може би е отивала на някакво участие и е щяла да сложи сценичен костюм.  Thinking Но надали.  Grinning

# 312
Днес в метрото едно момиче беше с по-дълги нокти от заглавната снимка на темата, лакирани в ярко червено.  Sunglasses Иначе дрехи, коса, грим - съвсем скромни. Може би е отивала на някакво участие и е щяла да сложи сценичен костюм.  Thinking Но надали.  Grinning

Много са ми забавни тези с шушлякови якенца, евтини клинчета и обущенца и такива пииищни ноктища, боядисани в сигнални тонове, че и разкрасени с джувки. Представям си как поддръжката на ноктите й струва сигурно повече от цялото й облекло, което плаче за смяна.

# 313

Много са ми забавни тези с шушлякови якенца, евтини клинчета и обущенца и такива пииищни ноктища, боядисани в сигнални тонове, че и разкрасени с джувки. Представям си как поддръжката на ноктите й струва сигурно повече от цялото й облекло, което плаче за смяна.
И най-често са с дамска чанта на МК и разлепени обувки от 30лв. И Айфона на изплащане е задължителен, нищо не повече от половината му екстри не ги знаят  Mr. Green

# 314
.... и дори 100 часа подръжка на седмица, няма да направят ръцете ти красиви, ако примерно си с пръсти тип кебапчета и нокти като лопати.

... може поне визуално да изглеждат добре и кебапчести пръсти
Лопатестите нокти си искат същото
...

Благодаря за насоките, но факта че мъже ми правят компиленти, за мен означава че нямам нужда от допълнителни насоки  Wink  

Само не разбрах, с "кебапчести пръсти" и "нокти-лопати" ли си, че веднага настръхна?
Хем обясняваш, че именно с такива нищо не може да се постигне, хем съскаш като имам противоположно мнение

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 14:42 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт