Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 539
  • 414
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, давайте снимки на вашите маникюри, сигурен съм, че са страхотни  Simple Smile

# 391
  • София
Добра петъчна темичка. Разсмяхте ме. Joy

Никога нищо прекалено не е хубаво. Харесвам хубави нокти, не много дълги,  но не и къси. Последните въобще не са ми женствени.
Това ми е любимата дължина, форма и лак.

# 392
  • София
Ама, моля ви: )) Слагайте вашите маникюри и педикюри: )))

# 393
  • Sofia

Има си друга тема за тази цел. Wink

# 394
Това ми е любимата дължина, форма и лак.
Скрит текст:

Аз пък се ужасявам от такъв маникюр на краката. За ръцете ми е по-поносимо, но пак не ми харесва.

# 395
  • София
Както коментирахме по-рано тези дни,ходиш и потропваш като Т-Рекс. Joy

# 396

Ти така недей подканя само - дай и твоите да видим  Mr. Green

# 397
  • София

Че коя тя, бре?Simple Smile)

# 398
  • Sofia

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=804812.0. Simple Smile

# 399
колкото пъти отворя тази тема и видя тея сини нокти отгоре ми ми се обръщат червата. Нещо брутално гадно.  smile3516  Sick Sick

# 400
  • София

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=804812.0. Simple Smile

Страхотно и благодаря!
Аз съм ценител на лаковете: )) Жалко, че няма и за педикюри.

# 401
  • където ми харесва
Така, тази снимка е от нета, но олицетворява максималната дължина, която ми харесва
Скрит текст:
Моите нокти са съвсем малко по-късички от тези, но съм пробвала и малко по-дълъг. Признавам си, че сериозно затрудняваше някои основни неща, които правя с ръцете си.
За мен прекалено дълъг маникюр е най-малкото неудобен, да не казвам, че ми е грозен. Личи си от километри, че в масовия случай не е истински и се чудя защо си затрудняват живота някои жени с такъв маникюр.
Мисля, че по-сериозно мнение от това не мога да дам.

# 402
Имала съм периоди на много дълги, на средни, на къси и на никакви маникюри. Не ми пречат, независимо от дължината  Laughing Laughing Въпрос на свикване е, дори волейбол съм играла с много много дълги нокти. За щастие са ми здрави по принцип и мога да си позволя Wink
За някои неща е доста неудобно и в последната година поддържам по-къса дължина. Като видя, че почват да нарастват по-бързо и ги изпилявам малко и така. Приятелят ми ги харесва с такава дължина (ще кача снимка), но ги харесва лакирани с един цвят лак, а аз обичам все да ми е разнообразно и ми допадат и рисунки, както и асиметрично разположение на лака. Предишният пък дори ми правеше забележка нещо, ако не му харесва  Crossing Arms
Не ми допада примерно това, за мен е прекалено:
Скрит текст:
Отворих архива със снимки и попаднах на няколко, които мога да споделя. Явно съм си снимала ноктите все когато са били с шаренийки  Laughing Laughing Държа да отбележа, че повечето сама съм ги правила или ме е правила приятелка, не са от маникюристика.
Ето какво извадих:
1.
Скрит текст:

2.
Скрит текст:
3.
Скрит текст:
4.
Скрит текст:
5.
Скрит текст:
6.
Скрит текст:

В момента съм с този едноцветен лак и се старая да поддържам тази дължина, идеална ми е.
Скрит текст:

# 403
  • София
Нищо петъчно не открих във темата Simple Smile,но се сетих за приятел на който пускаме снимки на педикюра си,голям фетиш му е Laughing
Освен това съм нощна смяна и питах момчетата тук...единодущно...поддържана средна дължина във бледи до прозрачни тонове Grinning...обичат да усещат драскано по гърба,и на следващия ден да им напомня за ноща, гот им е  много LaughingНататък няма да разказвам,че такива ги занареждаха Twisted Evil
За протокола-моят маникюр обикновенно ако са къси са във черно или бордо,ако са по дълги/средна дължина Simple Smile /перлени цветове.Не ми пречат.Мия се съвсем успешно Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 05:17 от Сън в лятна нощ

# 404
Да обобщя - дългите са гадни, средните са красиви и секси.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт