Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 29 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
а сега като стана въпрос... Миналата седмица и в яслата, и в градината ни искаха мат'рял за изследване за хелмити и паразити. Питах за тиксо - нямало нужда, но и там нямало да им лепят.

# 646
Въпроса ми беше при положение,че сме се лекували при УНГ с направление после от личната ли да взема бележка за 15 дни отсъствие?
Вземи бележка от който ти е удобно - все върши работа. Аз съм носила от различни лекари, няма проблем. Peace

# 647
Аз да се похваля с градината - детето излиза щастливо, весело.
Знае купища нови песни и стихчета. Постоянно нещо припява и рецитира Grinning Някои малко объркано като аз съм малкият Жребец Simple Smile, но пък с такъв кеф.
Наблюдвах и народните им танци през една малка пролука на прозореца и ми се струва, че жените се отнасят много сериозно. Децата наистина танцуват, доколкото  позволява възрастта - първа група. Но е много хубаво да видиш как мъничетата правят нещо в група и се забавляват.

Дават ни и информация на едно табло с какво са се занимавали през деня.
Не мога да кажа нищо лошо ... пу пу

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 16:23 от valerie

# 648
Въпросът ми е по колко упражнения на ден да правим ?
Много зависи каква е способността на детето да се концентрира. Все пак не прекалявайте в старанието си. Гледайте да не надхвърляте повече от 40-50 минутки в рамките на деня, като това време го разпределите на 2 или три части през деня.  Peace

# 649
рони  Hug ,благодаря,ами тя е много ентусиазирана,даже в момента правим малко задачки.

# 650
Въпроса ми беше при положение,че сме се лекували при УНГ с направление после от личната ли да взема бележка за 15 дни отсъствие?
Вземи бележка от който ти е удобно - все върши работа. Аз съм носила от различни лекари, няма проблем. Peace

А личната има ли право да ми откаже след като не е лекувала тя детето?Иначе при специалиста сме с направление дадено от нея!

# 651
Яни87,не ,не би следвало  Peace

# 652
  • София
И ние ще носим материал за изследване в понеделник.
Аз пък хич не съм доволна от нашата градина градина, по -специално от учителките.
Единствен плюс - тя е най-близката.

# 653

Мерси,Лисичке!Спирам да ви занимавам вече и като дойде момента ще видя как ще действам...За по-сигурно може да звънна на медицинската сестра да каже и тя как е!

# 654
  • UK
iani87, не се тревожи толкова, тези бележки са съвсем формални за доктора, нито се завеждат и отбелязват някъде, нито някой им държи сметка за тях, не са като болничните при нас. Педиатрите много добре си знаят, децата боледуват постоянно, някои дават празни бележки да си имаш да си попълваш, някои дават бележки с начална и отворена крайна дата, да отбележиш датата ти, въобще проблемът е никакъв с тях - хвърчащи листчета, които значат нещо само за детската градина, за да изброят присъствените и неприсъствените дни на детето. Няма да ти откаже личната, когато и да и поискаш, най-много, ако е много заядлива, да поиска да види детето лично да се увери, че е болно и тогава да ти даде, но и това не вярвам, и на тях им е писнало от всичко, бележка за това, бележка за онова, със затворени очи ги пишат и раздават.
Аз лично редовно искам бележки да извинявам и когато не е бил болен, или пък е бил болен, но не съм го водила изобщо, за една хрема не се разкарвам да висим с другите болни деца пред кабинета. Минавам в края на смяната, когато таткото гледа децата и казвам на ЛЛ, че ми трябва бележка за градината от тази до тази дата.

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 20:00 от dejie

# 655
Благодаря ви!Точно,че нашата е малко дръпната,затова питах...

# 656
iani87, и аз мисля, че няма да имаш никакви проблеми с бележката от лекарката.
Пу-пу, доволна съм от учтелките и от цялата градина. Не ни е най-близка, но е по-добра от най-близката градина. А най-доволно е детето. Има ли друго дете, което дори събота и неделя пита няма ли да ходи на градина?  Joy

# 657
  • Пловдив
има, има... Даже и драма има всяка събота Simple Smile Неделята обикновено я приема без драми, защото знае, че е "последната почивка"

# 658
Още от петък започва като вземем пижамата и хавлията. Защо няма да е на градина, почивка ли било. Mr. Green

# 659
Ние не вярвам да достигнем до ниво да иска и събота и неделя да е на градина, но хубавото е, че поне излиза щастлив.

Общи условия

Активация на акаунт