Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 30 018
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
..... как бихте реагирали, ако разберете, че в ДГ плашат децата  -....

Не мога да си представя, че ушите ми ще чуят подобно нещо от детето ми. ooooh! Бих поискала обяснение от тези, които плашат. Това първо. Второ - зависи какво са ми обяснили. Ама като ги знам как клинчат..... Whistling

....никой няма да си признае, че плаши децата. Казват, че си били измисляли...  Crazy /как ли не!/
Сега, в ДГ, не ми е казвал да има такива неща, но в яслата определено се бяха опитвали да ги плашат. Разбира се, че съм против тези неща, но освен да го успокоя и да му кажа, че няма нищо страшно, не виждам какво да направя. Любезно бях питала лелите в яслата дали има нещо вярно в това, което ми разказва. "Нееее! Няма такова нещо....!" - беше отговорът. Понеже ни оставаха няколко месеца до края на яслата, не съм задълбавала въпроса, но определено не е редно!!!!

# 391
Това за полицаите да не е новата мода, вместо дядо Торбалан? Карате ме да се замисля сега. Моето дете започна изведнъж да ми говори и да се страхува от полицаите, как гърмели с пистолети непослушните деца, без да му е говорено от нас за това. Ама грам не ми е идвало наум че може да е нещо подобно. Това лято с едно негово приятелче нещо не слушаха в парка и само като мина един полицай, застанаха мирно в ступор. И другото дете го е страх, а са в различни градини. newsm78

# 392
Това с плашенето го отричат отдавна, децата възприемат всичко за чиста монета , в смисъл - мислят си, че е истина...Затова е много вредно да се плаши с дядо торбалан и подобните му..

Аз наскоро една бабка на площадката щях да я бия, моят нещо тичаше и дивееше, и тя му рекна нещо от рода за дядо Торбалан...щях да я удуша направо..

Само й рекнах, че така не се плашат децата, има други начини да се укротят, и се изпарихме оттам...

Надявам се силно, в детската да не стават такива неща, това са много остарели методи и много вредни и пагубни за детската психика...Има изписано много по темата...

Нашите госпожи са уж ок, но в сборните групи не ги познавам...просто не искам моето дете да се сблъсква с подобни страхове..

# 393
Нашите госпожи са уж ок, но в сборните групи не ги познавам...просто не искам моето дете да се сблъсква с подобни страхове..

И аз така си мислех за нашите, ама ето на  #Crazy По принцип не искам да им подронвам авторитета, защото ми е важно да са такъв в очите на детето, но това не можах да го подмина и й казах на дребната, че няма такова нещо, а и СОТ-аджиите съвсем други грижи си имат, та да взимат деца чак  Laughing

# 394
  • в огледалото на живота
Рали,вие нали си имате татко...прати го той да ги посплаши госпожите.... Mr. Green

# 395
Рали,вие нали си имате татко...прати го той да ги посплаши госпожите.... Mr. Green

Ха ха...точно Joy

# 396
Здравейте, има ли мами на дечица от ОДЗ "ДРУЖБА", Варна. Интересува ме групата във фейсбук на 1-ва "а" група Мики Маус. Не мога да я намеря.

# 397
  • София
Смятай каква паника ще настане ако дойде някой татко дето работи в Сот с униформата да си прибере детето. Laughing

# 398
  • Варна
Здравейте, има ли мами на дечица от ОДЗ "ДРУЖБА", Варна. Интересува ме групата във фейсбук на 1-ва "а" група Мики Маус. Не мога да я намеря.
Дъщеря ми е в Дружба, но 3-та група.Нашата група е направена тайна, може ако имате и вашата да е така.Питай учителките или някоя от майките дали има направена.Те щяха сайт да пускат на градината, ама не знам какво стана с него.

# 399

Да ти кажа той е толкова кротък човек, колкото аз съм люта на моменти  Embarassed Та не разчитам на него са сплашване, не му е от силните качества това  Laughing

# 400
Да ви кажа, самата намеса на бащата всява респект в персонала. Моят мъж веднъж ходи да се разправя в яслата, но той не е по скандалите, говори много любезно и учтиво. Разказа ми, че направо се разтреперили, въпреки че нито се е карал, нито нещо подобно....  Peace

# 401
И моя е много тих и не обича скандалите. Говори бавно ,спокойно и кратко, но знае, кога ,как и какво да каже, та затова и аз го пращам чат пат в градината .
Аз съм по емоционална Embarassed

# 402

Да ти кажа той е толкова кротък човек, колкото аз съм люта на моменти  Embarassed Та не разчитам на него са сплашване, не му е от силните качества това  Laughing
Ами отивай ти тогава и си казвай направо.

# 403

Ами отивай ти тогава и си казвай направо.

Ще, само да тръгне на градина дребната, че сега си е вкъщи.

# 404
Раличка, скоро писах за подобна практика. Беше покрай пробите от децата. Ти тогава не повярва много, че още съществуват подобни неща и че твоето детенце е кротичко. Точно кротките се впечатляват. Дано госпожите, които използват методите на сплашване, да са достатъчно отговорни и да се променят. ако не - поискай си среща с директорката и говори с другите родители как виждат подобен проблем. Ако не сте единни, едва ли ще се получи нещо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт